Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lisa_
    09. Studeni 2021. 22:18

Ja sam imala traumu od trudnoce, poroda i postporodjajne depresije, pored toga su nam se dogodile neke stvari pa onda izazovi oko curice tj nespavanje, hranjenje, vjezbanje i to sto sam dosta sama bila. Tako da sam mislila nema sanse drugo i jos sam stvari dobila vec nakon 3 mj iako sam iskljucivo dojila. I to dojenje me dotuklo totalno, bas mi je bilo pretesko. I onda negdje s njenih 10 mj ja sam pozelila drugo jer su mi sve te stvari koje su mi bile grozne falile. Dobro, vecina mi ne fali😂 Ali oni lijepi momenti zasjene sve lose tako da evo, opet trudna i mislim da nisam svjesna u sto sam se upustila. Pogotovo ako mi bude opet slicno. Nadam se da ce ova bebica biti manje zahtjevna i bar da ce spavat u kreveticu! Sad kad se sjetim sto me ceka s dvoje djece tako male razlike obuzme me panika ali nisam jedina pa cu valjda uspjet. Najvaznije je da svak radi prema svom osjecaju. A dobiti dijete je najljepsi osjecaj na svijetu❤ Jedva cekam sutra pregled da vidim je li sve ok🤞

Arsancres
    09. Studeni 2021. 23:32

Cure ja vam malo upadam s proljetnica, škicam i vas nekad 😁 vezano za dojenje i trudnoću, ja sam mengu dobila 11mj od poroda, a cura mi je još jako puno i često dojila tada, taman se poklopilo da sam išla taj mjesec i radit papu i pregled kod gina, ovulacija mi je taman bila vidljiva. Dojenje kao dojenje može utjecati na menstruaciju, ali ne nužno na ovulaciju, neovisno o tom dobila mengu ili ne, žena može ovulirati tj. ostati trudna u tom periodu do dolaska menge nakon poroda, jel. 
    Počeli smo raditi na drugoj bebi za vrijeme dojenja, 3 mjeseca nam je trebalo za plusić, sad sam već prošla pola i još uvijek dojim 😇 većina ginekologa odmah savjetuje prekid dojenja u trudnoći, bez ikakvih naznaka, no to nije uopće nužno i postoje studije koje to potkrijepljuju, samo je našim dr. uvijek lakše reći da se nešto ukine.
    Dojenjem se luči oksitocin koji u pravilu potiče kontrakcije, ali te se kontrakcije događaju i bez dojenja, tj. tijelo se u trudnoći priprema svakako za čin poroda. Možda ne tako često, ali se događaju. Moj ginekolog je prodojeći totalno i on smatra da ako se mama osjeća ok i ako je sve ovako u redu, da nema prepreka za dojenje u trudnoći. On mi je iz svog 20godišnjeg iskustva rekao da je imao samo jednu trudnicu kojoj je stvarbo dojenje smetalo u novoj trudnoći i potvrdio ono što sam ja i čitala, da su hormoni u trudnoći puno jači i da nadjačaju te hormone koji se odigraju mimo nje. Naravno, ja mislim da je dojenje odluka koja se tiče samo mame i djeteta, ali mi je poražavajuće da se sabotira gdje god se stigne i da većinom naši doktori tak olako odmah savjetuju prestanak, bez ikakvih indikacija i na temelju svojih procjena, a ne stvarnog stanja i istraživanja.

Demetria
    09. Studeni 2021. 23:35

lisa_

Ja sam imala traumu od trudnoce, poroda i postporodjajne depresije, pored toga su nam se dogodile neke stvari pa onda izazovi oko curice tj nespavanje, hranjenje, vjezbanje i to sto sam dosta sama bila. Tako da sam mislila nema sanse drugo i jos sam stvari dobila vec nakon 3 mj iako sam iskljucivo dojila. I to dojenje me dotuklo totalno, bas mi je bilo pretesko. I onda negdje s njenih 10 mj ja sam pozelila drugo jer su mi sve te stvari koje su mi bile grozne falile. Dobro, vecina mi ne fali😂 Ali oni lijepi momenti zasjene sve lose tako da evo, opet trudna i mislim da nisam svjesna u sto sam se upustila. Pogotovo ako mi bude opet slicno. Nadam se da ce ova bebica biti manje zahtjevna i bar da ce spavat u kreveticu! Sad kad se sjetim sto me ceka s dvoje djece tako male razlike obuzme me panika ali nisam jedina pa cu valjda uspjet. Najvaznije je da svak radi prema svom osjecaju. A dobiti dijete je najljepsi osjecaj na svijetu❤ Jedva cekam sutra pregled da vidim je li sve ok🤞

Znaci imamo slicnu pricu ❤️❤️❤️❤️❤️
    *
    *
    To su nam na tecaju patronažne objasnile da puno cura misli krivo da misle ako doje da ne mogu zatrudnjeti. O da mogu itekako mogu.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Didi4321
    10. Studeni 2021. 06:20

Dobro jutro cure!
    Sretno na danasnjim pregledima 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

missR
    10. Studeni 2021. 06:31

Dobro jutro cure 💕
    MMMartinaaa i lisa sretno danas, javite se 🤞🏻🤞🏻

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

missR
    10. Studeni 2021. 06:42

Lida zaboravila sam ti jucer napisati da mi je iduci pregled 7.12❤️ 😘

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Lida 🍀
    10. Studeni 2021. 07:44

TRUDNICE I PREGLEDI 🥰

MMMartinaaa - danas ♥️🤰(D)

lisa_ - danas ♥️🤰(C)

teja4444 - sutra ♥️🤰

Atina25 - sutra ♥️🤰 (D)

Suncica1 - 12.11.♥️🤰

Mary10 - 12.11.♥️🤰

Pepika - 15.11.♥️🤰(D)

Anushka - 15.11.♥️🤰(D)

Libo1415 - 15.11.♥️🤰

Visibaba07 - 16.11. ♥️🤰(D)

Lida - 17.11.♥️🤰(D)

Niki777 - 17.11. 💖 it's a GIRL! 💖🤰

bubamara19 - 17.11.♥️🤰

Sweety - 18.11. ♥️🤰(D)

kristinka9 - 19.11.♥️🤰

Tonkica - 22.11.♥️🤰(C)

IK_26 - 22.11. ♥️🤰

Gabi12 - 23.11. ♥️🤰(C)

Pepsi2019 - 23.11.♥️🤰

dunja03 - 23.11. ♥️🤰(C)

Didi4321 - 23.11. ♥️🤰(D)

Chappie - 25.11.♥️🤰(D)

Ninnek - 25.11.♥️🤰 (D)

nanida - 25.11.♥️🤰 (D)

Ayzis - 25.11. ♥️🤰(D)

marta96 - 26.11. ♥️🤰 (C)

Lovely_ - 1.12. ♥️🤰(D)

Demetria - 6.12. ♥️🤰(C)

Teab - 7.12. ♥️🤰(C)

missR - 7.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰

Tinkica27 - 14.12. ♥️🤰(D)

Hrabrica - ...♥️🤰

knjižničarka - ... ♥️🤰
    .
    Jutro cure , sretno na pregledima ☺️♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Atina25
    10. Studeni 2021. 08:15

Martina, Lisa Sretno danas na pregledu!! Javite se  
    Ja sam jučer opet dobila grčeve vezano za probavu, bas dosta malo i jedem jer jednostavno kao da se s jednim obrokom napušem toliko da ne stane više. Grozno, sutra cu bas pitat doktora, veselim se sutrasnjem pregledu ali me malo i strah 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Atina25
    10. Studeni 2021. 08:16

Lovely Jel ovo tvoja slikica s UZV-a presatko izgleda :)

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

MMMartinaaa
    10. Studeni 2021. 08:34

Hvala cure, sretno Lisa! 
    Javim se poslije 12h najvjerojatnije...
    🤞🍀💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.