Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tasm
    02. Srpanj 2022. 07:49

nina_

Cure koje ste ovih dana rodile, šta ste od odjeće pripremile bebama za izlazak iz bolnice?

Ja sam prije dva tjedna rodila i obukla sam joj samo jednodjelnu tanju pidzamicu dugih rukava, bez dekice i bodija. Pakleno je vruce...
    Btw cestitke svim novim mamama.

• Bambina1
    02. Srpanj 2022. 07:54

Eden cestitam, svaka cast 😘

MarVel
    02. Srpanj 2022. 10:58

Čestitam novim mamama ❤️. Brz oporavak želim. 🙏 Došla sam malo škicnuti jeste li rodile. 😊 Od silnih kompletića na kraju sam bebu iznijela u bodiću u kojem je bila u bolnici. Tko će je gnjaviti po ovoj vrućini. Mame sretno & uživajte!

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Samoja6
    02. Srpanj 2022. 14:04

Pozdrav cure! Trudim se pohvatati ali mi ne ide baš... 
    Ja sam evo pored svega i koronu dobila! 
    Niti di idem, niti mi ko dolazi i ja je uspijem dobiti! 
    I sad umirem od straha zbog malenog... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• sunchica555
    02. Srpanj 2022. 15:01

Eden

Eto i mene ☺️ Prvo, cestitam Sunchici jos jednom, mi smo se jucer u TA upoznale i uzivo i evo na kraju se zamijenile za termine 😁Ja sam veceras oko 0:30 osjetila prvi trud (prije toga me predvecer sve nesto stezalo ali skroz nedefinirano i cijeli dan od iza pregleda sam imala sluzavi lagano krvavi iscjedak), oko 0:45 je pocela curiti plodna voda. U 1:15 stigli u bolnicu i vec u 1:45 se rodio mali djecak 🥰🥰Bilo je toliko brzo da mi niti venski put nisu stigli staviti a kamoli ista drugo, djecak je 51cm i 3550g, i imam dva unutarnja sava. Pomazili se sa tatom, obavili prvo cicanje i sad su malog odveli u sobu za bebe, muza potjerali doma a ja cekam da me u sobu smjeste.

Hvala draga, takodjer čestitke svim curama koje su ovih dana rodile. 
    Da da, mi lijepo samo zamjenile termin🤣.

• Burito
    02. Srpanj 2022. 16:11

Cestitke svima :) 
    Eden, evo mene danas u slicnoj situaciji. Cijeli dan neki grcevi kao menstrualni na razmake. I povremeno lagani krvavi iscjedak sa onim standardnim sluzavim. Nisam uopce pametna dal ic u bolnicu il ne. Nekak si mislim da ce me samo poslat nazad. Sad sam u 38 tjednu... Sve se nadam da ce stat il se formirat u nesto konkretno, ali nikako

• Eden
    02. Srpanj 2022. 16:17

Burito

Cestitke svima :)
    Eden, evo mene danas u slicnoj situaciji. Cijeli dan neki grcevi kao menstrualni na razmake. I povremeno lagani krvavi iscjedak sa onim standardnim sluzavim. Nisam uopce pametna dal ic u bolnicu il ne. Nekak si mislim da ce me samo poslat nazad. Sad sam u 38 tjednu… Sve se nadam da ce stat il se formirat u nesto konkretno, ali nikako

A kad ti je pregled? Ako je brzo i ako uredno osjetis bebu ja bi pricekala, mozda pukne vodenjak pa krene samo. A ako nije tako skoro otisla bi da te pogledaju, pa da bar znas na cemu si...
    Mene sve nesto lagano grcilo ali mali se do zadnjeg trena ritao ko lud pa sam mislila da nece krenut jer kazu da se obicno pred kraj bebe smire. E pa ovaj se nista nije smirio 😅
    Zasad smo okej, ja malo neispavana jer sam kasno u sobu dosla a rano krenu vizite, ali maleni je dobar, zasad fino jede i puno je manje uspavan nego prvi sin. Nadam se da nece biti komplikacija pa da brzo mozemo doma ☺️

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• Burito
    02. Srpanj 2022. 16:35

Pa zapravo mi je u srijedu pa ima jos do toga dosta. Razmislit cu jos do navecer pa mozda odem kad mali zaspi. Tako mi je zasad plan. Jer bas me zna dosta uhvatit u periodu kad grci.
    Eh i moj prvi je bas bio jako uspavan i to su bile borbe s hranjenjem prvih mjesec dva

• Burito
    02. Srpanj 2022. 16:37

Inace imam baby watcher pa povremno iskontroliram :P A osjecam bebicu isto kao i ovih dana, malo sa smanjenim intenzitetom al javi se. 

Bachata
    02. Srpanj 2022. 17:57

Ciao ekipa.... Ma recite mi baš gledam i googlam kamerice za bebe i naletila sam i preko foruma a samim tim i od bližih prija da je kamera za bebe xiaomi 360 odlična a cijena joj je ok. Ima tko kakvih saznanja o tome?
    Thanxyć 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.