Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Burito
    02. Srpanj 2022. 16:35

Pa zapravo mi je u srijedu pa ima jos do toga dosta. Razmislit cu jos do navecer pa mozda odem kad mali zaspi. Tako mi je zasad plan. Jer bas me zna dosta uhvatit u periodu kad grci.
    Eh i moj prvi je bas bio jako uspavan i to su bile borbe s hranjenjem prvih mjesec dva

• Burito
    02. Srpanj 2022. 16:37

Inace imam baby watcher pa povremno iskontroliram :P A osjecam bebicu isto kao i ovih dana, malo sa smanjenim intenzitetom al javi se. 

Bachata
    02. Srpanj 2022. 17:57

Ciao ekipa.... Ma recite mi baš gledam i googlam kamerice za bebe i naletila sam i preko foruma a samim tim i od bližih prija da je kamera za bebe xiaomi 360 odlična a cijena joj je ok. Ima tko kakvih saznanja o tome?
    Thanxyć 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Megi0102
    02. Srpanj 2022. 18:11

Pozdrav svima, uključila sam se skoro pa pred kraj trudnoće. 
    Nisam znala da ovakvi forumi postoje i bas super da dijelite mišljenja dok smo sve  u “istoj koži” ☺️
    Zanima me jeste čitale o Hakka izdajalici i dal ju koja koristi? 
    Iako još ne znam kako će mi ici dojenje, hoću biti spremna za svaki slučaj 😂

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

lara_ivmj
    02. Srpanj 2022. 18:46

Hej, ljetne mame i one koje ćemo to ubrzo postati ☺️
    Ja sam nova ovdje, danas 36.tjedana, 3.trudnoća, termin 30.7.☺️
    Htjela bih se uklopiti k Vama, pošto od srijede ležim u bolnici...da malo skratim ove vruće i duge dane...🥵
    Od 24.tt.počinje lagano otvaranje, tipa vršak, pa 28.tt.vrh, pa zatim u 32.tt. za prst do glavice i ovoja, pa me dr.poslala na Dexamethason, i  da bi sad za zadnjoj kontroli u srijedu bili na 3cm. 
    Ja sam uredno doma od 32.tjedna smanjila aktivnosti, jer bi mi se BH pojačavale čim bi bila duže aktivnija, a 28.6.na zadnjoj kontroli kod dr. prijavljujem lagani svrbež koji drugi dan rezultira nalazom kolestaze. Odmah me poslala u bolnicu, sad nisam sigurna koje su moje vrijednosti,no doktor mi je danas na viziti rekao da su nalazi gori, i da me ne mogu pustiti doma, već 3x na dan CTG i Ursofalk.
    Ima li koja trudnica ovdje da je imala istih problema? 
    Pročitala sam mislim sve članke na internetu o tome, ali i meni se čini da se o tome nekako malo zna...
    Uopće ne znam kaj da sad očekujem, doktori mi ništ ne govore, osim ako me svrbi, a mene zaista svrbi minimalno, rekla bih čak da me više svrbi od same vrućine i znoja, a doma imam dvoje djece koja mi uzasno fale, i znate kak već to ide dalje...🥲
    Pokušavam ostati skulirana, optimistična, kad smo prevalili već 36 tjedana, ovih 4 je stvarno sitnica, ali ne uspijeva mi uvijek ..🤷🥲

Mallla
    02. Srpanj 2022. 23:24

Bachata

Ciao ekipa…. Ma recite mi baš gledam i googlam kamerice za bebe i naletila sam i preko foruma a samim tim i od bližih prija da je kamera za bebe xiaomi 360 odlična a cijena joj je ok. Ima tko kakvih saznanja o tome?
    Thanxyć

Ja je imam, odlična je! U mraku se vidi kao po danu! Moguća dvosmjerna komunikacija. Jedino jako brzo pije bateriju na mobitelu pa bi bilo ne loše imati neki stari mobitel ili tablet koji bi služio kao monitor!

url=https://lilypie.com]

• Burito
    03. Srpanj 2022. 01:56

Evo ja rodila na kraju danas u pola 9.  Oko 7 smo odlucili ici u bolnicu, suprug je morao ostaviti malog i na kraju uletio na sam izgon. Na zalost bas sam jako popucala iznutra, kao i prvi puta ako ne i gore. Rekli su mi da sam jednostavno tako jako osjetljiva, gdje god bi probali sivati samo bi krenula dodatno teci krv i nikako da to uspiju povezat. Tako mi je i prvi puta bilo, uzas uzas. Al sam porod je prosao super, osoblje u radjaoni na sv Duhu zbilja ugodno i jako simpaticno :)
    Lara, mene svrbilo dole kroz cijelu trudnocu, a inace uopce takvih problema nemam. Dobila sam samo canesten da se mazem bez dodatnih pretraga... Nije bogato iskustvo :) 

• Eden
    03. Srpanj 2022. 05:26

Burito

Evo ja rodila na kraju danas u pola 9. Oko 7 smo odlucili ici u bolnicu, suprug je morao ostaviti malog i na kraju uletio na sam izgon. Na zalost bas sam jako popucala iznutra, kao i prvi puta ako ne i gore. Rekli su mi da sam jednostavno tako jako osjetljiva, gdje god bi probali sivati samo bi krenula dodatno teci krv i nikako da to uspiju povezat. Tako mi je i prvi puta bilo, uzas uzas. Al sam porod je prosao super, osoblje u radjaoni na sv Duhu zbilja ugodno i jako simpaticno :)
    Lara, mene svrbilo dole kroz cijelu trudnocu, a inace uopce takvih problema nemam. Dobila sam samo canesten da se mazem bez dodatnih pretraga… Nije bogato iskustvo :)

Cestitam i tebi ☺️☺️ Bas nas je krenulo zadnjih dana, hrpa bebica 🥰
    Znaci kod nas isti simptomi i isti ishod na kraju, moj se isto ekspresno rodio. Jedino mi je zao da si tako popucala, nadam se da nece biti jako tezak oporavak.
    Mi se evo mazimo, mislim da je dobro dojenje pohvatao jedino moramo jos malo hvat popraviti jer osjetim da mrvicu bole bradavice. On je mali i tesko mi ga je dobit da dovoljno otvori usta, ali evo vec je sam poceo trazit sisu i redovno jede tako da je to super. Nadam se sutra doma 🤞

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

lara_ivmj
    03. Srpanj 2022. 06:23

Burito

Evo ja rodila na kraju danas u pola 9. Oko 7 smo odlucili ici u bolnicu, suprug je morao ostaviti malog i na kraju uletio na sam izgon. Na zalost bas sam jako popucala iznutra, kao i prvi puta ako ne i gore. Rekli su mi da sam jednostavno tako jako osjetljiva, gdje god bi probali sivati samo bi krenula dodatno teci krv i nikako da to uspiju povezat. Tako mi je i prvi puta bilo, uzas uzas. Al sam porod je prosao super, osoblje u radjaoni na sv Duhu zbilja ugodno i jako simpaticno :)
    Lara, mene svrbilo dole kroz cijelu trudnocu, a inace uopce takvih problema nemam. Dobila sam samo canesten da se mazem bez dodatnih pretraga… Nije bogato iskustvo :)

Čestitam!  Nek vam je sretno! 🤱
    Ma da, svrbež dole je skroz drugo, znam i za taj osjećaj, ali ovo je skroz nešto drugo u pitanju...više me muči psihički, pa evo me zato ovdje kaj se malo pojadam... 🤷

Mallla
    03. Srpanj 2022. 06:33

Burito čestitam! Želim ti brz oporavak! Žao mi je za osjetljivo tkivo al evo to je nešto što ne možemo birati nitibpuno spriječiti 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani