Hope 😓😓😓 ajme neeee 😒 nemaš pojma koliko mi je žaoo,baš nije fer 😒 drži se ❤️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Hope zao mi je sto ovo moras prolaziti 🥺 iskreno se nadam da ces u bolnici vidjeti srculence kako kuca. Tesko je ovo za citati 😭 molim te javi nam se jos. ♥️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Hope drzi se, cuvaj se.. jako mi je zao. 😔
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Đurđamoze biti da je kasnija ovulacija,ako nista trebao bi se vidjet barem zadebljan endometrij da je preko 18 mm.. jel ti sta to spominjala?
Demetriaja čekam drugo dijete,imamo već malca napunio je 3 godine prije mj dana 3️⃣♥️ inače sam u prvoj t se učlanila u sve žive klubove pogodnosti i bubamara je imala bas Ok stvarčice,dm,Muller od svih se dobije nesto i da se iskoristiti sta je super. Ja sam na miru sa stvarima jer sve imam jos ako je dečko doslovno sve,i robice u stvari ako bude curka budemo joj nakupovali nekih posebnih sitnica ,robice,tetrica ipak za curke ☺️ meni je tako svejedno sta se tiče spola,u prvoj trudnoći sam svaki pregled pitala dr dal' se vidi spol sad mi je tako svejedno samo da sve bude dobro 🤞🤞
mi u prvoj nismo pitali za spol ali je muž cijelu trudnoću priželjkivao curicu...i evo ga sad opet stalno ide i govori kći kći...
a testeri su nam čak i neki ostali....ali super mi ubaciti u torbu pa kad smo vani mali sudokrem ili mala fiziološka spasi stvar
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Curke dosla sam vam se na brzinu javiti.
žao mi je Hope...nadam se da će rane one psihičke i ffizičke brzo zarasti i da ćeš i ti dobiti svoju radinbow bebicu
*
naša malena je godina i 15 dana....hahrica mala
nakon vanmaterične, niza spontanih i niza biokemijskih operirala sam septum maternice i laparaskopiju i evo dva mjeseca kasnije uz trakice, temperaturu, praćenje sluzi i položaja cerviksa došla mala hoba
*
tako da svim curama poručuju da nisu same, nažalost jako puno žena izgube djecu rano ili kasnije...o tome se ne priča a možda bi i trebalo...tako sam dvije prijateljice ponukala na dodatne pretrage, jednoj je doslovno spasilo glavu, druga je otkrila da nije problem u njoj i kad je muž malo dobio potporu i promjenu prehrane, tjelovježbe, njegovi dečki su napravili pravu stvar
*
Hope uzasno mi je zao
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Heei cure, jel koja možda mora koristiti Utrogestan? Imam nekoliko pitanja 🙂
ja ga koristim :) reci :)
Moram uzimati 3x1, daj mi reci dal' ti uzimas vaginalno ili oralno? Meni je rečeno kao da je svejedno, na uputstvima piše da bi trebalo vaginalno?!
Mislim da svakako vaginalno, ako drukčije nije naglašeno od strane doktora. Ako se ne varam, oralno se uzima samo u slučaju krvarenja (jer onda naravno bi kapsule iscurile van prilično brzo, pa se ide na oralnu primjenu).
Može biti, ja ću zbog iscjedka uzimati trenutno oralno, a onda ću dalje čuti što će gin. reći, ali definitivno zvuči logično :)
tea_tea
👩🦰 27
🧔30
- 09.10 ➕ ❤️
I da, kak to da si ih dobila? Si imala nekih tegobica?
Super, hvala ti..
Ma vec 3 dana imam smeđkasti iscjedak, prvo je bilo 2-3 kapljice i trag na papiru nakon brisanja, danas se to pojačalo, a pošto zbog covid pozitivnog testa ne mogu na pregled, gin. mi je rekla neka pijem te tablete 3x1… Bojim se za bebicu jer smo dugo pokušavali ii još sam pila i terapije, tako da se nadam da će sad s tim biti ok.. ti ih piješ isto zbog krvarenja ili?
Neka te umiri info da utriće još zovu čuvarom trudnoće ;) s obzirom da još ne možeš na pregled, ja bi na tvom mjestu mirovala, mazila bušu i bila ful optimistična. Mrva je tu, sad joj samo daješ malo više papati da ojača <3 Tu je i tu ostaje još dugo dugo <3 ne brini <3
Hvala ti od srca na ovim lijepim riječima podrške, stvarno mi je to trebalo ❣️🥰
tea_tea
👩🦰 27
🧔30
- 09.10 ➕ ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji