Martakakav je tlak?kontroliraš?
Nizak, prosjek negdje oko 115/70. Ovisi kako kad, ali veći od 120 nije.
Jučer sve bilo čisto bez iscjetka, danas ujutro prozirni, sad maloprije smećkasti samo kod brisanja.. Sad odmaram i dalje i sutra ujutro vaditi krv itd.. Nadam se da mi neće biti jako zlo da mogu to obaviti 🤦♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
IK ma ja vjerujem da ne štete ultrazvuci,mislim da to kod žena koje možda krvare,smeđare pa nije pametno čačkati dole toliko..
Doktor ti pravi problem oko tog šećera 5.5?
Možda si pojela dan ranije nešto šta ti ne odgovara.
Inače cure koje imate sa šećerom problema,pitajte u Ljekarni ako će vam htjeti pokloniti jedan aparatić pa si možete doma kontrolirati..
Marta ajde dobro je to..kad je tebi sljedeći pregled?
Nadam se da ćeš sutra uspijete obaviti to..
Ja prijavljujejem manjak apetita,jučer čitav dan pojela jogurt i štapiće 🤦 bilo je to i od nervoze,ali meso mi se nekako gadi,nemogu ga ni pomirisati..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
IK ma ja vjerujem da ne štete ultrazvuci,mislim da to kod žena koje možda krvare,smeđare pa nije pametno čačkati dole toliko..
Doktor ti pravi problem oko tog šećera 5.5?
Možda si pojela dan ranije nešto šta ti ne odgovara.
Inače cure koje imate sa šećerom problema,pitajte u Ljekarni ako će vam htjeti pokloniti jedan aparatić pa si možete doma kontrolirati..
Martaajde dobro je to..kad je tebi sljedeći pregled?
Nadam se da ćeš sutra uspijete obaviti to..
Ja prijavljujejem manjak apetita,jučer čitav dan pojela jogurt i štapiće 🤦 bilo je to i od nervoze,ali meso mi se nekako gadi,nemogu ga ni pomirisati..
U ponedjeljak je meni opet pregled 🙏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Visibaba07 da... Rekla mi da ne smijem jesti kruh, slatko. Bla bla.... Kao u prvoj polovici dana minimalno kruha, a u drugoj polovici dana samo povrće.. mesoo.. riža 🤷🤷 ali bez kruha. A da. Kao me želimo navući trudnički šećer.
Tih dana sam malo više slatkog jela. Pa sad si nekako pokusavam ograničiti haha
I meni secer 5.4 pa mi dali onu dijetu koje se jednostavno ne mogu drzati jer budem gladna. Izbacila sam slatko i sokove ali ne mogu bez hrane jer i dosta se krećem na poslu i treba mi energije. Mozda ne bi pravili toliku paniku ali mama mi ima povisen secer tako da eto. A i smanjenje cigareta mi dodatno otvorilo apetit 💁
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Atina da jer mi moj privatnik nikako ne odgovara. Nemam povjerenja u njega, apsolutno nikad se ne javljaju na telefon i uvijek se predugo ceka. A da ne pricam da je oprema i ambijent star i bas nekako se nalagodno osjecam. Kod svog privatnika sam vec duze i jako mi se svida njegov pristup. Placam isto 300 kn po pregledu.
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Moj socijalac* krivo pisem😂
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Atina25 ako ti je soc ginekolog odličan i ako mu vjeruješ onda ni nema potrebe da ideš kod privatnika. 😊 Jako je bitno imati dobrog liječnika kojem vjeruješ.
Ja sam kod svoje privatnice 10 godina i izuzetno mi odgovara i jako joj vjerujem i lijepo se brine o meni zadnjih 10 godina. Zato mi je bilo i logično da mi sada i trudnoću vodi pošto me u potpunosti poznaje. Nije mi imalo smisla da sada tražim socijalce u teudnoći koji će mi odgovarat.
Meni je pregled sa UZV 200 kn, a sljedeći pregled je 300 kn jer se rade mjerenja bebe, protok kroz pupkovinu, funkcionalnost srca itd pa je malo opširniji pregled zato je je mrvicu skuplji. Meni to nije veliki mjesečni izdatak, pogotovo sada kada su pregledi samo 1 mjesečno, onda mi nije problem izdvojiti te novce za pregled. I od prvog pregleda moj suprug ide sa mnom i zajedno smo na ultrazvuku tako da i on može uz mene cijelu trudnoću pratiti, a to mi je izuzetno važno da smo zajedno kroz ovaj period
ista stvar kao i samnom..moja mpo me operirala, vodila postupke, prvu a sad i drugu trudnoću :) Ovaj tvoj post me podsjetio kad je muž prvi put išao samnom na prvi trudnički unutarnji uzv....siroti se skoro srušio sa stolca kad je ova digla sondu u zrak pamtit ću to dok sam živa
njegova faca je bila S V E
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Atina ja pojela sirnicu i sad namazala lino ladu na kruh. Bas nam je izbalansirana prehrana😂
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Cure moje mene kolegica upravo pitala da li sam trudna jer imam haljinu malo uzu i bas mi je trbuh iskočio, morat cu bar jos mj dana pazit sta oblačim dok im ne kažem.. Toliko sam se najela da cu prsnut,moram se kontrolirat iako sam gladna,moram ipak smanjit malo porcije..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji