Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    20. Listopad 2021. 15:41

tea_tea

Heei cure, jel koja možda mora koristiti Utrogestan? Imam nekoliko pitanja 🙂

ja ga koristim :) reci :)

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

tea_tea
    20. Listopad 2021. 15:47

Hrabrica

tea_tea

Moram uzimati 3x1, daj mi reci dal' ti uzimas vaginalno ili oralno? Meni je rečeno kao da je svejedno, na uputstvima piše da bi trebalo vaginalno?!

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

Hrabrica
    20. Listopad 2021. 15:55

Možeš kako god želiš. Jedino što curama koje ga piju zna biti muka i opere ih pospanost. Kod mene to nije bio slučaj, ok sam ih podnosila ali eto ovaj put radi upute klinike ih moram koristiti vaginalno. Ali opet kažem, moj gin tvrdi da je svejedno, klinika je ta koja inzistira na vaginalnom...to je ono, kako koji doktor traži..

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET X

Hrabrica
    20. Listopad 2021. 15:55

I da, kak to da si ih dobila? Si imala nekih tegobica?

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET X

MMMartinaaa
    20. Listopad 2021. 15:58

tea_tea

Hrabrica

tea_tea

Moram uzimati 3x1, daj mi reci dal' ti uzimas vaginalno ili oralno? Meni je rečeno kao da je svejedno, na uputstvima piše da bi trebalo vaginalno?!

Mislim da svakako vaginalno, ako drukčije nije naglašeno od strane doktora. Ako se ne varam, oralno se uzima samo u slučaju krvarenja (jer onda naravno bi kapsule iscurile van prilično brzo, pa se ide na oralnu primjenu).

tea_tea
    20. Listopad 2021. 16:00

Hrabrica

Super, hvala ti..
    Ma vec 3 dana imam smeđkasti iscjedak, prvo je bilo 2-3 kapljice i trag na papiru nakon brisanja, danas se to pojačalo, a pošto zbog covid pozitivnog testa ne mogu na pregled, gin. mi je rekla neka pijem te tablete 3x1... Bojim se za bebicu jer smo dugo pokušavali ii još sam pila i terapije, tako da se nadam da će sad s tim biti ok.. ti ih piješ isto zbog krvarenja ili?

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

Hrabrica
    20. Listopad 2021. 16:29

tea_tea

Hrabrica

Super, hvala ti..
    Ma vec 3 dana imam smeđkasti iscjedak, prvo je bilo 2-3 kapljice i trag na papiru nakon brisanja, danas se to pojačalo, a pošto zbog covid pozitivnog testa ne mogu na pregled, gin. mi je rekla neka pijem te tablete 3x1… Bojim se za bebicu jer smo dugo pokušavali ii još sam pila i terapije, tako da se nadam da će sad s tim biti ok.. ti ih piješ isto zbog krvarenja ili?

Neka te umiri info da utriće još zovu čuvarom trudnoće ;) s obzirom da još ne možeš na pregled, ja bi na tvom mjestu mirovala, mazila bušu i bila ful optimistična. Mrva je tu, sad joj samo daješ malo više papati da ojača <3 Tu je i tu ostaje još dugo dugo <3 ne brini <3 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET X

Demetria
    20. Listopad 2021. 16:31

koliko vas čeka prvo dijete? koliko vas već ima djecu i koliko staru?
    pišem vam popis testera i linkove za prijeave za bebe i mamice pa ću vam sve staviti u jedan post da vam bude na okupu.
    Dm vam savjetujem da uzmete tek iza nove godine jer vam kupon u protivnom vrijedi do 1.6 ili kraj 6 mjeseca pa eto ako vam je možda to bitno, ja ću ove godine malo pričekati pa ću tada uzeti.
    Uglavnom sve ću vam staviti tako da imate
    *
    sretno na pregledima

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Sweety
    20. Listopad 2021. 16:40

durda

Curke, mozda ste me i zaboravile, ali eto igrom slucaja napravila sam ponovno test nakon par dana i dalje je pozitivan isla sam ranije kod doktora , no ne vidi se jos nista, sutra idem vadit krv i sve, pa ce se vise znati. Najgore je to sto i dalje krvarim manje od menstruacije , citajuci po internetu strah me da nije vanmatericna trudnoca, voljela bi ako netko imao slicno iskustvo kako bi podijelio sa mnom. Jel moguce da se u 5 tjednu jos ne vidi ta vrecica..? :(

Ja sam bila na pregledu 5+2, vidjela se i GV i ZV, i vidjelo se da je u maternici. Mozda ti je ovulqcija bila kasnije, ili je mozda vanmaternocna, nazalost. Drzi se, nadam se da ce ipak biti sve ok 

• Pepika
    20. Listopad 2021. 16:56

Nadutost u tim prvim tjednima je normalna, ujutro sam ok a do navecer trbuh ko da sam 5mj trudna 😂
    Tjedan dana sam ocito bila pod nekom virozom ipak a ne mucninama kak sam prvo mislila i evo to me proslo i zadnja 2 dana pojela bi sve sto nadem u kuci 😅
    Netko je pitao kad je tata prvi put bio prisutan na pregledu, muz je bio samo na anomaly scan kod privatnika kad smo bili, 23tt i to je jedino sto je vidio ali bili smo sretni sto je uopce mogao to i ono bitnije da je smio na porod posto je bilo bas dosta korone u to doba. Iskreno mislim da ce i sad biti tako samo na anomaly da bude prisutan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.