Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teab
    21. Listopad 2021. 09:25

Ja pitonula takoder... pogotovo jer imam istu dijagnozu kao i Hope,inace od 4 do 7 ujutro tolika mucnina da nisam znala kak da se namjestim i okrenem bez pivracanja...sli sve si mislin da bi mi bilo lakse da sam povracala 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

missR
    21. Listopad 2021. 09:28

Jutro cure 💕
    Sretno danas na pregledima Sweety i Ayzis 🍀
    Ja sam danas dobro, a jucer sam bila ocaj.. Cijeli dan mi se povracalo i nisam se mogla iz kreveta ustati. 
    Danas sam bolje, pijem caj i gledam seriju
    Nadam se da ce bit bolje nego jucer

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Lida 🍀
    21. Listopad 2021. 09:31

Lovely_

Lida 🌼

Lovely_

Dobro jutro cure ❤️
    Demetria hvala na detaljnom popisu 😊
    Hope jako mi je žao. Nadam se da će u bolnici ipak vidjeti nešto. Drži se 🙏

Lovely mi smo tu negdje 🥰 kako si ti, imas kakvih simptoma?

Daa baš smo jako blizu. 🥰
    Imam jake mučnine po cijeli dan. Jako me iscrpljuju. Neke dane i povraćam, ali većinu dana su "samo" cijelodnevne mučnine. Muči me zatvor i nadutost i grudi su mi bolne.
    Ali eto sve u svemu sam dobro. Jedva čekam pregled idući tjedan. Prošlo je već skoro mjesec dana od zadnjeg pregleda pa sam jako nestrpljiva. I danas sam ušla u 12. tjedan pa se nadam da će ove mučnine uskoro prestati.
    Kako si ti? Imaš li ti kakvih simptoma? 😊

Auf. 😬 Podosta simptoma. 😏 
    Mogu mislit kako ti je, pa stvarno je predugo cekati toliko. I ja svaki dan odbrojavam kolko jos do pregleda a prosli tjedan sam bila. Otisla bi najradije privatno cisto da se uvjerim da je sve ok. Simptomi samo bolne sise i zatvor.  🙉

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    21. Listopad 2021. 09:42

Lovely_

Lida 🌼

Lovely_

Lida 🌼

Lovely_

Dobro jutro cure ❤️
    Demetria hvala na detaljnom popisu 😊
    Hope jako mi je žao. Nadam se da će u bolnici ipak vidjeti nešto. Drži se 🙏

Lovely mi smo tu negdje 🥰 kako si ti, imas kakvih simptoma?

Daa baš smo jako blizu. 🥰
    Imam jake mučnine po cijeli dan. Jako me iscrpljuju. Neke dane i povraćam, ali većinu dana su "samo" cijelodnevne mučnine. Muči me zatvor i nadutost i grudi su mi bolne.
    Ali eto sve u svemu sam dobro. Jedva čekam pregled idući tjedan. Prošlo je već skoro mjesec dana od zadnjeg pregleda pa sam jako nestrpljiva. I danas sam ušla u 12. tjedan pa se nadam da će ove mučnine uskoro prestati.
    Kako si ti? Imaš li ti kakvih simptoma? 😊

Auf. 😬 Podosta simptoma. 😏
    Mogu mislit kako ti je, pa stvarno je predugo cekati toliko. I ja svaki dan odbrojavam kolko jos do pregleda a prosli tjedan sam bila. Otisla bi najradije privatno cisto da se uvjerim da je sve ok. Simptomi samo bolne sise i zatvor. 🙉

Ajmee sretnice bez mučnina si 🤭🤭

To me i plasi, stalno si mislim da nesto nije ok 😂😂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Visibaba07
    21. Listopad 2021. 09:47

Mene ulovila prehlada,nos curi i malo grlo bolucka.
    Isto nisam spavala baš najbolje,trebala nositi urinokulturu ali odgodila za pon,jer mi se nije dalo ustati iz toplog kreveta.
    Nemam baš apetita,već dva dana živim na krekerima,sirnom namazu i čaju 🤦

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Atina25
    21. Listopad 2021. 09:48

Marta I meni su vijesti od Hope i Antares ubile tu sreću s prvog pregleda i stalno nesto strahujem.. Jutros sam se u 6 ustala s takvim grčevima u trbuhu i u maternici da sam se prepala i isla na wc i obavila nuzdu za svih ovih 7 dana sta nisam, doslovno 7 dana nisam bila na wcu, crijeva očito da ne puknu  Sad me je lakše malo iako su mi se mučnine pojačale,došlo mi je jutros da rigam par puta al onako nemam sta pa se zaustavim, pojela sam pola jabuke nekako mi kiselost odovara da mi umiri barem malo, tjesim se da ako su tu mučnine da je sve kako treba. Mislim da sam u sisama dobila 2 kile koliko su ogromne i bolne al to jos od pozitivnog testa. Ja jos svaki dan radim 8 sati bas sam neka gnjila tako bi mi dobro dosao neki odmor, jedva cekam svi svete da budem 3 dana doma i mislim si spojit tamo 19.11 barem i onda za Božić uzeti 2 - 3 tjedna GO. 
    Mislim se da nas je puno na forumu i skoro pola ih je otislo s lošim vijestima grozna je ta statistika :( 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Visibaba07
    21. Listopad 2021. 09:49

Ii baš me pogode ovako tužne vijesti i naravno odmah mislim kako sam ja sljedeća kojoj će se to dogoditi.
    Inače nisam euforična kao u prvoj trudnoći,nemogu se nekako veselit i opustite stalno mislim kako na sljedećem pregledu nešto neće bit dobro 😓

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Atina25
    21. Listopad 2021. 11:01

Visibaba I meni je tako,al onda se malo primirim i mislim pa stvarno ce bit sta bude, s tim stresom si nista dobro ne radi, nazalost ne znači da se i nakon 20og tjedna ne moze nesto lose desit, jednostavno je kako se poklopi treba samo mislit pozitivno i bit ce sve dobro. Kako sam bila opustena u prvoj trudnoći kad se sjetim nisam znala 90% stvari koje se mogu dogoditi.. mislim da mi je zato sada strah sta jako puno čujem lošega ali opet onda se mislim svi smo se mi rodili iz takvog razvoja od strane nasih mama koje su imale puno lošiju skrb kao trudnice, a da ne govorim jos nasi roditelji. To je priroda i da se nema ni jedan pregled u trudnoći bude sve super i da ih se ima svaki tjedan ne mora bit tako da samo pozitiva

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Visibaba07
    21. Listopad 2021. 11:17

Istina Atina, znam da mi ne možemo ništa napravit u ovom trenutku i da će biti kako priroda odluči.
    Meni je samo koji put žao jer se ne veselim koliko bi htjela da se manje razočaran ako ne bude dobro..ah mi žene.🤦

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Hrabrica
    21. Listopad 2021. 11:32

Atina stvarno da...i meni je u ovoj trudnoći strah puno više izražen. U prvoj, kad sam dobila pozitivan test i dobru prvu betu, meni je to bilo to. A sada, Bože dragi...nek bude sjene na testu..pa nek sjena tamni...pa nek prva beta bude dobra..pa nek se pravilno dupla...pa nek se čuje srce na prvom uzv (sad čekam ovo zadnje)..A sada znamo da ni to nije jamstvo..zapravo ništa nije jamstvo..U bilo kojem trenu može krenut krivo i to je nešto na što ne možemo utjecat, samo pokušat biti optimistični i imati vjere...Ali da...definitivno imam osjećaj, kad više znaš, sve je teže..

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.