Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    20. Listopad 2021. 11:26

Atina suosjećam. Meni muka od 4 ujutro, ustala u 8 gladna ko vuk, pojela lisnato s marmeladom o kojem sanjam od jučer uz kapucino, muka cijelo vrijeme.. Malo smirim tu mučninu s jabukom, ne povraćam ali muka cijeli dan, uvijek pijem samo vodu, sad ju ne mogu ni gledati 😵 a sutra moram vaditi krv i secer pa uopće ne znam sta da pijem i jedem danas koma🤦‍♀️😵🙆

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• IK_26
    20. Listopad 2021. 11:30

Sweety

IK_26

Cure. Ja obavila, ranom zorom…. Srčeko nam kuca 🥰🥰 presretni smo 🥰🥰

Super, cestitam 😍😍
    Koji si tjedan vec?

Danas po mengi 7 tj, a po uzv 6 tj +2 dana 😁🥰

Hrabrica
    20. Listopad 2021. 11:33

Suosjećam s ovim mukicama...mene opali muka ako sam gladna, sreća pa ne jako nego onako diskretno u valovima. I dok mi je prvih par dana sve bilo odbojno od hrane, sada me pak lovi želja za sviiimeeee... Jela bi ko da sutra ne postoji  Pitanje...jel se i vama nekad, s vremena na vreme pojavi neki sluzavi bijeli iscjedak, onako kod brisanja nakon wc-a? Doslovno tek tu i tamo nekad...

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

• IK_26
    20. Listopad 2021. 11:34

Visibaba07

Atinada moguće da je zbog toga,ja pazim naravno,imam aparatić doma i mjerim svako jutro.Već sam se pripremila kako će me dr "oprati" kad ono ništa,barem za sada.

IK_26 kako to da imaš odmah pregled za tjedan dana?

E sad, haha... Kak sam se rano javila dr da potvrdi trudnoću vidjela se samo gestacijska, pa me naručila za tj dana a to je bio petak sad prije par dana. I na tom uzv se vidila i gestacijska i žumančana i plod, ali je bila trudnoća manja na uzv nego po mengi pa se srce nije čulo.  I onda je rekla da je redova kontrola za 2 tj., Odnosno to bi bila srijeda, čini mi se 27.10. ali da danas dodem da čujem srce i da se malo opustim 😁 inače mi zaručnik ima ured do moje doktorice u domu zdravlja, pa sa dr imam okej odnos... Sva pitanja i nedoumice pošaljem poruku i mirna sam 😁 

Atina25
    20. Listopad 2021. 11:41

Hrabrica Ja sam pisala neki dan o tome,ja ga imam bas puno bude onako ko kod ovulacije bas sluzavo i bijelo ali čitala sam da je to normalno pod utjecajem velikog progesterona..
    Lovely Koliko ispadne tako novčano ić na preglede,čini mi se bas skupo, da se razumijemo za mir  i zdravlje pogotovo u tom stanju mi nikad nije zao dat lovu,al kad vidim koliko mi s plaće uzimaju mjesečno za zdravstvo muka mi je.. A moj socijalac je bolji od bilo kojeg privatnika kojeg imam i vjerujem mu beskrajno 
    Marta Pripazi malo danas ali ne brini se sve ce bit ok ;) 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Visibaba07
    20. Listopad 2021. 11:44

IK_26

Visibaba07

Atinada moguće da je zbog toga,ja pazim naravno,imam aparatić doma i mjerim svako jutro.Već sam se pripremila kako će me dr "oprati" kad ono ništa,barem za sada.

IK_26 kako to da imaš odmah pregled za tjedan dana?

E sad, haha… Kak sam se rano javila dr da potvrdi trudnoću vidjela se samo gestacijska, pa me naručila za tj dana a to je bio petak sad prije par dana. I na tom uzv se vidila i gestacijska i žumančana i plod, ali je bila trudnoća manja na uzv nego po mengi pa se srce nije čulo. I onda je rekla da je redova kontrola za 2 tj., Odnosno to bi bila srijeda, čini mi se 27.10. ali da danas dodem da čujem srce i da se malo opustim 😁 inače mi zaručnik ima ured do moje doktorice u domu zdravlja, pa sa dr imam okej odnos… Sva pitanja i nedoumice pošaljem poruku i mirna sam 😁

A super onda 🙃
    Mislim ja sam bila prošli tjedan ali nije bilo ploda,pa me naručila za tjedan dana(jučer) i onda je rekla tek za mjesec dana pa već gledam nekako mi dugo to,a ti svaki tjedan hehehe 😘😘
    Mi se pratimo ja sam po ultrazvuku 6+2.

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    20. Listopad 2021. 11:46

Atina ja kad odem privatno platim pregled i vaginalni ultrazvuk 300kn...inače kod soc.ne plaćam ništa,jer znam situacije di neke cure plaćaju bez obzira šta je soc ginekolog.

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    20. Listopad 2021. 11:46

Marta kakav je tlak?kontroliraš? 

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Hrabrica
    20. Listopad 2021. 11:47

Atina25

Hrabrica Ja sam pisala neki dan o tome,ja ga imam bas puno bude onako ko kod ovulacije bas sluzavo i bijelo ali čitala sam da je to normalno pod utjecajem velikog progesterona..
    Lovely Koliko ispadne tako novčano ić na preglede,čini mi se bas skupo, da se razumijemo za mir i zdravlje pogotovo u tom stanju mi nikad nije zao dat lovu,al kad vidim koliko mi s plaće uzimaju mjesečno za zdravstvo muka mi je.. A moj socijalac je bolji od bilo kojeg privatnika kojeg imam i vjerujem mu beskrajnoMarta Pripazi malo danas ali ne brini se sve ce bit ok ;)

da da točno takav bude :D Iskreno više ne znam šta je normalno a što nije ...Jučer sam cijeli dan bila cendrava. Čak sam doma tulila na neku skroz bedastu scenu  S druge strane, danas bi se samo svadila  Idemo ko šerif po firmi i samo čekam  

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

• IK_26
    20. Listopad 2021. 11:49

Visibaba07 da, pratimo se u dan po ultrazvuk.  
    Jako sam nervozna bila i u strahu i sve to. Tak da sam sad mirnija. Stvarno sam rano krenula sa tim svima zbog posla. Pa eto. Igrom slučaja trudnoća kraća pa ispalo da sam do Sadu 3tj imala 3 pregleda, sljedeći tj 4. Pregled. I to vj zbog šećera koji je 5,5. I moram ga u petak vaditi 🤷 nadam se da neće štetiti ti uzv bebi. Mislim kažu da oni ne štete bebi.
    Inače se nebi radili 🤷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.