Pepi19 ni kod mene ničega novog... Bila na pregledu danas, mislila sad će neka akcija ovo ono... ništa💅
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Jutro curke sretno na pregledima svima 🤞🤞🤞
Kod mene nista,evo danas točno 39 i idem s malim na bazene 🤣🤣🤣 toliko o tome..
Pepi i Aurora samo polako beba će doć kad bude ona htijela samo opusteno 🤞🤗
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
I kod mene užasna zastavica...probudila me po noći. Ne mogu procijeniti dal mi se trbuh spustio ili je visoko... netko kaže da se spustio,netko da je još visoko i da niš od toga. Ne znam kak ste vi curke pred kraj s energijom? Veli mi mama kad počnem čistit ko luda da je to to. A ja nemam energije niti malo. Pogotovo kad je ovak vruće. Imam osjećaj da sam sve pripremila za bebu,ne znam kaj bi još mogla. Od ostalih poslova imam ormar od muža i sebe ali to mi je prevelik zalogaj za sad,čini mi se. Dok sve izvadim,pobrišem prašinu,pošnjofam.... ak imam puno za prat bit će i tona za peglat,a u međuvremenu me možda uhvate trudovi
Meni kruška momentalno pomogne kod žgaravice. I nekada Donat. Par dana bude jaka žgaravica pa se smiri... mislim da ni nema veze s tim što jedem jer sam jučer grah jela, a nikakvih posljedica.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Mene je grah ubio neku večer, a od dinje uspijem zaspati već dvije večeri za redom...🙂
Atina25 nemam ja ništa protiv da ona dođe na termin, meni se ne žuri...🤭 Jedino kad su mi rekli da se otvaram, cerviks skraćen.. sam pomislila kak to bude "odmah" išlo.🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
I mi gotove, malo smanjene plodne vode nego inače, procjena na 3280g, kontrola 31.05 ako ne krene prije. Otvorena 1i pol cm, znači još premalo da bi išla beba van kaže dr😂 nadam se da će prije onih vrućina i sad mi je teško 🙄
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Evo i moj pregled prosao, ja sam skroz zatvorena, a moja mala djevojcica nije tako mala, pa je doktor procjenio ravno 3 kg 😅
Moj pregled prosao onako cudno. Nisu me pregledavali uopce. Izvadili mi krv. Samo mi napravili ctg,urin i tlak. I dali mi da si mjerim secer od doma s onom masinicom 4 puta na dan. Idali mi papir da zapisujem pokrete bebe. 🤷♀️ sljedeci pregled u utorak 31.5
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Aurora Kod takvih slučajeva na kraju bude jos kasnije 🥴🥴 kako god imamo jos malo ;) 🤞🤞🤗
Ina85 jesi to bila u TA ili kod svog dr?
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Mene je grah ubio neku večer, a od dinje uspijem zaspati već dvije večeri za redom…🙂
Atina25nemam ja ništa protiv da ona dođe na termin, meni se ne žuri…🤭 Jedino kad su mi rekli da se otvaram, cerviks skraćen.. sam pomislila kak to bude "odmah" išlo.🙂
Hahahaha, meni je dosta. Znam da beba najbolje zna kad je spremna, ali tako sam puna vode, noćima ne spavam, teško se krećem, svako malo na wc moram, ne mogu dugo stajati. Meni je dosta trudnoće 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji