Ayris čestitam na bebici! 💙 Cure sretno na pregledima danas.
Tinkice zašto se moraš izdajati? Kombiniraš dojenje i izdojeno mlijeko? Držim palčeve da se to ustabili i da je što manje suza.
Crazypeach ti se gnijezdiš na najjače! Ni manje ni više nego pranje tepiha. 💪
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Mi gotovi,ctg uredan tu i tam se vidi koji breg al to nis ne znaci,bris na BHSB negativan,gledao me nije jer je ctg uredan,sljedeci pregled 1.6. ako se prije toga nesto ne pokrene

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Ayris čestitam na bebici! 💙 Cure sretno na pregledima danas.
Tinkice zašto se moraš izdajati? Kombiniraš dojenje i izdojeno mlijeko? Držim palčeve da se to ustabili i da je što manje suza.Crazypeach ti se gnijezdiš na najjače! Ni manje ni više nego pranje tepiha. 💪
Zato jer je beba uspavana i zaspe nakon par gutljaja i onda nekako pokušamo što više dojiti, on ne može sve izvuči jer se brzo umori pa moram izdajati.
Mi gotovi,ctg uredan tu i tam se vidi koji breg al to nis ne znaci,bris na BHSB negativan,gledao me nije jer je ctg uredan,sljedeci pregled 1.6. ako se prije toga nesto ne pokrene
Igra čekanja se nastavlja 😏
Meni isto na zadnjem pregledu bio pokoji trudić kako su oni to tamo nazvali, ali ništa značajno. Ja sutra imam opet ctg, ali iskreno sumnjam da će nešto biti jer ništa ne osjećam.
Pa valjda se nećemo poroditi na dan državnost dok nema nikoga u bolnici osim specijalizanata 😅

Evo i mene sa pregleda 🙃
Ušće zatvoreno,glavica se smjestila di treba,ctg i ultrazvuk uredan...s obzirom da "vučem" nekoliko dijagnoza od početka trudnoće vjerovatno će me hospitalizirati puni 38tt,ali više o tome ću znati sljedeći tjedan kada imam ponovno pregled.
Maaartina piši me za 01.06. ako nešto ne krene naravno,imam baš te menstrualne grčeve svaki toliko ali zatvorena i bez trudova sumljam da će nešto prije 🤭

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Trazim popis stvari za rodilište na stranicama al mi nije vidljiv🤷♀️

Igra čekanja se nastavlja 😏
Meni isto na zadnjem pregledu bio pokoji trudić kako su oni to tamo nazvali, ali ništa značajno. Ja sutra imam opet ctg, ali iskreno sumnjam da će nešto biti jer ništa ne osjećam.
Pa valjda se nećemo poroditi na dan državnost dok nema nikoga u bolnici osim specijalizanata 😅
U shit to je sad u pon kaj ne? Ak krene u pon ja ostajem doma do utorka 🤣

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Trazim popis stvari za rodilište na stranicama al mi nije vidljiv🤷♀️
To se desi jer se stranice"pošemere" recimo ako netko izbriše svoj profil i onda se izgube postovi... probaj listati par strana prije/poslije navedenih. Popisi bi trebali biti tamo 🥰

Zene pa ja cu puknuti. Jeli ovo normalan trbuh za 33 tjedna. Tezak mi je ,jedva hodam .😵💫😵🥴
https://ibb.co/TbLRNrB

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Zene pa ja cu puknuti. Jeli ovo normalan trbuh za 33 tjedna. Tezak mi je ,jedva hodam .😵💫😵🥴
https://ibb.co/TbLRNrB
ja sam samo došla da.se.divim divnom trbuhu 🤗 bez strija.

Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji