Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nara-Nara
    25. Svibanj 2022. 12:29

Teab

Mi gotovi,ctg uredan tu i tam se vidi koji breg al to nis ne znaci,bris na BHSB negativan,gledao me nije jer je ctg uredan,sljedeci pregled 1.6. ako se prije toga nesto ne pokrene

Igra čekanja se nastavlja 😏 
    Meni isto na zadnjem pregledu bio pokoji trudić kako su oni to tamo nazvali, ali ništa značajno. Ja sutra imam opet ctg, ali iskreno sumnjam da će nešto biti jer ništa ne osjećam.
    Pa valjda se nećemo poroditi na dan državnost dok nema nikoga u bolnici osim specijalizanata 😅

Visibaba07
    25. Svibanj 2022. 12:39

Evo i mene sa pregleda 🙃
    Ušće zatvoreno,glavica se smjestila di treba,ctg i ultrazvuk uredan...s obzirom da "vučem" nekoliko dijagnoza od početka trudnoće vjerovatno će me hospitalizirati puni 38tt,ali više o tome ću znati sljedeći tjedan kada imam ponovno pregled.
    Maaartina piši me za 01.06. ako nešto ne krene naravno,imam baš te menstrualne grčeve svaki toliko ali zatvorena i bez trudova sumljam da će nešto prije 🤭

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Mrvica722
    25. Svibanj 2022. 13:17

Trazim popis stvari za rodilište na stranicama al mi nije vidljiv🤷‍♀️

Teab
    25. Svibanj 2022. 13:20

Pepi19

Teab

Mi gotovi,ctg uredan tu i tam se vidi koji breg al to nis ne znaci,bris na BHSB negativan,gledao me nije jer je ctg uredan,sljedeci pregled 1.6. ako se prije toga nesto ne pokrene

Igra čekanja se nastavlja 😏
    Meni isto na zadnjem pregledu bio pokoji trudić kako su oni to tamo nazvali, ali ništa značajno. Ja sutra imam opet ctg, ali iskreno sumnjam da će nešto biti jer ništa ne osjećam.
    Pa valjda se nećemo poroditi na dan državnost dok nema nikoga u bolnici osim specijalizanata 😅

U shit to je sad u pon kaj ne? Ak krene u pon ja ostajem doma do utorka 🤣

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

MMMartinaaa
    25. Svibanj 2022. 13:21

Mrvica722

Trazim popis stvari za rodilište na stranicama al mi nije vidljiv🤷‍♀️

To se desi jer se stranice"pošemere" recimo ako netko izbriše svoj profil i onda se izgube postovi... probaj listati par strana prije/poslije navedenih. Popisi bi trebali biti tamo 🥰

Ina85
    25. Svibanj 2022. 15:14

Zene pa ja cu puknuti. Jeli ovo normalan trbuh za 33 tjedna. Tezak mi je ,jedva hodam .😵‍💫😵🥴
    https://ibb.co/TbLRNrB

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ninnek
    25. Svibanj 2022. 15:19

Ina85

Zene pa ja cu puknuti. Jeli ovo normalan trbuh za 33 tjedna. Tezak mi je ,jedva hodam .😵‍💫😵🥴

ja sam samo došla da.se.divim divnom trbuhu 🤗 bez strija.

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Ina85
    25. Svibanj 2022. 15:31

Ninnek

Ina85

ja sam samo došla da.se.divim divnom trbuhu 🤗 bez strija.

Za cudo da. Dobila sam strije po nogama . Iznutra iznad koljena 😑 na obadvije strane . Sad su onako roza/crvene. Ima ih dosta. Neznam kako ce to izgledat kad smrsavim nakon poroda  

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• sunchica555
    25. Svibanj 2022. 15:56

Ina85

😂😂I ja se slicno osjećam mislim si ko će jos izdrzat do kraja, ne znam više kud bi s tim trbuhom kao da me netko napuhao, imam osjećaj da cu udubiti madrac po noći kad se počnem namještat, postala sam sluzbeno teža od muža. 😂😆onda se ko kit znam nasukat na kauč, ne mogu zamahnut i ustati, pa ga molim da mi pomogne da se dignem, show program. 
    a isto nisam strije dobila pa se nadam da nit neću, a čeka me jos takvih veselih mjesec dana 😆😆😆.

Samoja6
    25. Svibanj 2022. 17:17

😂 😂 😂 😂 Mislim da je i moj takav! Neznam, svi kažu da uopće ne izgledam trudno, čude se koliko već... A ja se mislim majko mila da je veći odapela bi!
    I dalje me leđa bole, čudno se osjećam, kao da se stvarno nešto događa...
    Spavati nemogu, nemogu se namistiti... Kako one žene koje dobiju po 30 kg?? 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.