Aurora okrenuta je glavicom dolje i već mi kakvih 6-8tjedana (ne sjećam se više točno od kad 😅) govori da je beba tik do ušća. Prvo sam trebala kao laganije, više mirovati, a sad mi je na zadnjem pregledu rekla nek se aktiviram. A ja sam inače skroz bila aktivna 😅🤦♀️🤷♀️ Nisam si mogla priuštiti laganijim tempom.
Javi nam se danas nakon pregleda! Čekamo izvještaj 😁
Samojamene ti muči nos od početka trudnoće, ali mogu ti reći da unazad dva tjedna lakše dišem. Nadam se da će i tebi proći pred kraj. Sad čak mogu ponoći normalno spavati.
A oko spremanja stvari se nemoj uzrujavati. Najbitniji je ruksak za rađaonicu. Ostalo sve stigneš. I torbu za bolnicu i sav namještaj kod kuće 😆
Ne znam kuda su nam nove majke pobjegle 🤔😅 Ništa se ne javljaju da čujemo kako im ide.
Anushkajel ima naznaka skorog otpusta? Kako tebi/vama ide?
Mi bi trebale danas kući svojoj🙂🙂🙂🥰uzbuđena sam i nervozna, čekam vizitu pa da čujem detalje🙂
url=https://lilypie.com]
Cestitam na bebi 💕 ja imam osjecaj da ce mi puknut trbuh i da beba nema vise mjesta 😆😅. Bas mi je veliki .
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Pozz cure evo da vam se javim. Pisala sam u grupu, ovdje nisam stigla… Stigao je naš dječak u srijedu popodne 💙💙 danas idemo kući.. Porod je bio ok, svakoj ženi bi ga poželila… Malo sam šivana, ali proći će.
Čestitke 🎊
Dok ćeš uloviti malo vremena, napiši nam malo detaljnije. Kada su krenuli trudovi, kako si se brzo otvarale, jesu te rezali ili si popucala... za nas koji se spremamo 😵💫😬🤗
Miss R baš lijepo da si se malo javila. Bila sam ti napisala poruku pred par dana, ali vjerojatno nisi vidjela od toliko tekstova. Super, neka ste vi malo rutinu ulovili. Jel ti lijepo raste? Koliko tjedno nabire na težini cca? Čisto da se znam i tu malo pripremiti 😄
Aurora javi se 😄 Valjda te nisu zadržali 😁
Aurora okrenuta je glavicom dolje i već mi kakvih 6-8tjedana (ne sjećam se više točno od kad 😅) govori da je beba tik do ušća. Prvo sam trebala kao laganije, više mirovati, a sad mi je na zadnjem pregledu rekla nek se aktiviram. A ja sam inače skroz bila aktivna 😅🤦♀️🤷♀️ Nisam si mogla priuštiti laganijim tempom.
Javi nam se danas nakon pregleda! Čekamo izvještaj 😁
Samojamene ti muči nos od početka trudnoće, ali mogu ti reći da unazad dva tjedna lakše dišem. Nadam se da će i tebi proći pred kraj. Sad čak mogu ponoći normalno spavati.
A oko spremanja stvari se nemoj uzrujavati. Najbitniji je ruksak za rađaonicu. Ostalo sve stigneš. I torbu za bolnicu i sav namještaj kod kuće 😆
Ne znam kuda su nam nove majke pobjegle 🤔😅 Ništa se ne javljaju da čujemo kako im ide.
Anushkajel ima naznaka skorog otpusta? Kako tebi/vama ide?
Mi bi trebale danas kući svojoj🙂🙂🙂🥰uzbuđena sam i nervozna, čekam vizitu pa da čujem detalje🙂
Joj super Anushka!!! Napokon izlaziš na slobodu 😅
Kak je bebica sad? Koliko je velika/teška? Jeste uspjeli uspostaviti dojenje? Ti si se oporavila od bakterije, jel? Kako si se oporavila od poroda?
Cure, pišite nam detalje 😅🤣 Zahvalne smo na svakoj informaciji. Bar ja neiskusna 🤭
Evo i mene s pregleda u TA, urin, tlak i vaginalni, sve je ok. Bila sam zabrinuta zbog OGTT-a jer mi je srednja vrijednost bila malo povišena, ali samo nastavljam s dijabetičkom dijetom, što sam svakako i mislila. Idući put UZV. Dvije kg deblja od pregleda prije 2 tj., sad smo na +17, ukupno 72 kg.
Martinaaa, idući pregled u TA mi je 10.6.
Tinkice, čestitam na bebici, mazite se i ljubite, baš je lijepo pročitati da si imala lijep porod. Napiši nam koju rečenicu više, ako ti se da i kad stigneš.
Anushka, drago mi je da napokon idete doma, mogu misliti koliko ti je dosta bolnice. 💕
Samoja mene te svakojake naslage u nosu muče već duže vrijeme, saživjela se već, i budim se sva začepljena. Sljedeća faza je valjda hrkanje.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Tinkica, cestitamo 😃
Ja obavila jucer pregled kod soc gin. Ne zelim se jadati previse, al s menom se stalno loptaju. Kak sam isla na potpomognutu i donaciju, po hzzo se moram pratiti u petrovoj. Kako me oni prebacuju kod soc gin jer je, kao do sada bilo sve ok, soc gin me stalno vraca njima. I tako u krug, stalno se nekom umiljavam i moljakam.. Na jucerasnjem pregledu kod soc, rekao mi je da misli da je trbuscic bebe nesto manji nego treba biti i da odem u Petrovu i tamo ostanem jer on niti ima dobru opremu niti je strucan. Ma koma, bas sam jadna. Poslala sam Petrovoj mail i cekam odgovor. A u meduvremenu sam se narucila iduci tjedan kod privatnika. Sto cu 😔 Pa su mislili da imam trombofiliju pa se hematologica na rebru smijala pa kao imam secer(prva vrijednost za 0.2 veca)... Za izluditi..Sorry na duzem postu, al moram se pojadati, vec sam luda od svega..
Pepi19 doma sam i u jednom komadu😄 Vaginalni pregled mi nisu radili, jer je rađen prije tjedan dana.. CTG je u redu, trudova nemam, urin ok.. Na čekanju sam do daljnjeg!🙂 Beba se umirila jučer, i danas isto... tako da mi je dala tablicu za praćenje pokreta, iako je rekla da je to normalno za ove tjedne..da je bitno da osjetim da se beba vrpolji, okreće.. da nije nužno da lupka.
Bambina1 ti se samo lijepo drži Petrove ako te tvoj ginekolog na nju uputio..neovisno što se oni čude ili komentiraju. Oni su u gužvi pa bi te se htjeli riješiti vjerojatno🤷♀️.Obični ginekolozi vole biti oprezni s nama, i istina je da većina ima prastaru opremu, pa je po meni dobro da to priznaju i pošalju dalje... Mojoj se trbušćić stalno mijenja, nekad je veći, nekad manji, nekad normalan.. Odi čim prije privatno na pregled da se umiriš, i da zasluženo uživaš u trudnoći🍒🌈🍒
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Pepi19doma sam i u jednom komadu😄 Vaginalni pregled mi nisu radili, jer je rađen prije tjedan dana.. CTG je u redu, trudova nemam, urin ok.. Na čekanju sam do daljnjeg!🙂 Beba se umirila jučer, i danas isto… tako da mi je dala tablicu za praćenje pokreta, iako je rekla da je to normalno za ove tjedne..da je bitno da osjetim da se beba vrpolji, okreće.. da nije nužno da lupka.
Bambina1 ti se samo lijepo drži Petrove ako te tvoj ginekolog na nju uputio..neovisno što se oni čude ili komentiraju. Oni su u gužvi pa bi te se htjeli riješiti vjerojatno🤷♀️.Obični ginekolozi vole biti oprezni s nama, i istina je da većina ima prastaru opremu, pa je po meni dobro da to priznaju i pošalju dalje… Mojoj se trbušćić stalno mijenja, nekad je veći, nekad manji, nekad normalan.. Odi čim prije privatno na pregled da se umiriš, i da zasluženo uživaš u trudnoći🍒🌈🍒
Kad ti je idući pregled? Ti se pridružuješ Teab i meni. Mi se drugi tjedan otvaramo i krećemo lagano s povodom 😜😅 Ma nek bebice samo ostanu što duže. Znaju one najbolje kad mogu krenuti van.
Pepi19doma sam i u jednom komadu😄 Vaginalni pregled mi nisu radili, jer je rađen prije tjedan dana.. CTG je u redu, trudova nemam, urin ok.. Na čekanju sam do daljnjeg!🙂 Beba se umirila jučer, i danas isto… tako da mi je dala tablicu za praćenje pokreta, iako je rekla da je to normalno za ove tjedne..da je bitno da osjetim da se beba vrpolji, okreće.. da nije nužno da lupka.
Bambina1 ti se samo lijepo drži Petrove ako te tvoj ginekolog na nju uputio..neovisno što se oni čude ili komentiraju. Oni su u gužvi pa bi te se htjeli riješiti vjerojatno🤷♀️.Obični ginekolozi vole biti oprezni s nama, i istina je da većina ima prastaru opremu, pa je po meni dobro da to priznaju i pošalju dalje… Mojoj se trbušćić stalno mijenja, nekad je veći, nekad manji, nekad normalan.. Odi čim prije privatno na pregled da se umiriš, i da zasluženo uživaš u trudnoći🍒🌈🍒
Kad ti je idući pregled? Ti se pridružuješ Teab i meni. Mi se drugi tjedan otvaramo i krećemo lagano s povodom 😜😅 Ma nek bebice samo ostanu što duže. Znaju one najbolje kad mogu krenuti van.
Cure koje ste bolnice? Cini se meni da ovaj moj nebi tak skoro van,iako mi se bas jako umirio danas,al za sad nebum delala paniku iz nicega,samo pratim,btw i Marta 96 je u timu nas koje se prate 😀
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Haha joj kak je slatko to napeto iščekivanje, sad ću vas pratiti ko oko sokolovo, kao i vi mene😄 Idući pregled je već u utorak zbog praćenja pokreta...Paze dobro na mene, tj nas dvije!🙂 Sad sam se prisilila da ležim i slušam pokrete, i u 20minuta ih ima kao što ih treba biti u 1h...tako da možda ipak nije na odmet smanjiti aktivnost...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji