Pepi19doma sam i u jednom komadu😄 Vaginalni pregled mi nisu radili, jer je rađen prije tjedan dana.. CTG je u redu, trudova nemam, urin ok.. Na čekanju sam do daljnjeg!🙂 Beba se umirila jučer, i danas isto… tako da mi je dala tablicu za praćenje pokreta, iako je rekla da je to normalno za ove tjedne..da je bitno da osjetim da se beba vrpolji, okreće.. da nije nužno da lupka.
Bambina1 ti se samo lijepo drži Petrove ako te tvoj ginekolog na nju uputio..neovisno što se oni čude ili komentiraju. Oni su u gužvi pa bi te se htjeli riješiti vjerojatno🤷♀️.Obični ginekolozi vole biti oprezni s nama, i istina je da većina ima prastaru opremu, pa je po meni dobro da to priznaju i pošalju dalje… Mojoj se trbušćić stalno mijenja, nekad je veći, nekad manji, nekad normalan.. Odi čim prije privatno na pregled da se umiriš, i da zasluženo uživaš u trudnoći🍒🌈🍒
Kad ti je idući pregled? Ti se pridružuješ Teab i meni. Mi se drugi tjedan otvaramo i krećemo lagano s povodom 😜😅 Ma nek bebice samo ostanu što duže. Znaju one najbolje kad mogu krenuti van.Cure koje ste bolnice?Cini se meni da ovaj moj nebi tak skoro van,iako mi se bas jako umirio danas,al za sad nebum delala paniku iz nicega,samo pratim,btw i Marta 96 je u timu nas koje se prate 😀
Bome, tu sam. Ova moja danas od jutra ludila, pitam je kad će van pa se smirila😂
Nadam se prije 6.6 haha. Jedem datulje, pijem čaj, svaki dan sex, ne znam u čemu je problem 😂 a i ne znam situaciju, možda se uskoro pokrene, ja sam prije tj dana bila prst otvorena pa je rekao da kroz tjedan dva očekujem trudove. Tjedan prošao, ja očekujem 😂
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pozdrav zenske 🙋♀️
Najprije cestitam svim novopecenim mamicama 🥰 Volite svoje malisane, ljubite se, grlite i uzivajte s njima ❤️ Zelim vam brzi oporavak i tko jos nije stigao kuci da ide sto prije 😁.
.
Ja sam 13.5. imala pregled i curka je po mjerama za 37tt sto je kao 3tjedna vece. Ima vec 2500g i okrenuta je glavom dole. Od pregleda sam spakirala kofer, isla kupit jos kaj treba i oprala i speglala sve kaj je trebalo, za svaki slucaj 😅 Posto se prva curka rodila u 36tt moguce je da ce i drugastici svaki cas. Nisam ni jednu kilu dobila od zadnjeg pregleda, izgubila sam apetit skroz i non stop sam na wc-u. A okrecem se ko morz na plazi, kaos 😒.
.
Sljedeci pregled je u bolnici, 2.6. ❤️
Bok curke, evo i mene s pregleda. Čekala skoro sat i po a bila gotova za 5min. Doslovno.
Nije me gledala vaginalno, kaže nema potrebe (vec drugi tjedan za redom, sto mi je cudno, ali nema veze). CTG uredan, bebi je i dalje glavicom dolje, plodne vode ima, protoci uredni, uzv uredan...i da se njoj ne čini da mu se žuri 😶😵💫😩
Tako da...imam ja još za izgurat čini se (danas sam 38+3). Osjećam se super, samo sam nestrpljiva malo 🤗
Sljedeći pregled je za tjedan dana, naravno ako se do tada nesto ne pokrene. 💕
Beban je inace ful aktivan, bas se stalno vrpolji , gura, rasteze...a najdraza aktivnost mu je valjda rucicama po cerviksu kopkat tako da me ta predivna senzacija probudila u 6 ujutro 🥴😅
Vidim da nas je dosta tu negdje s tjednima, bas me zanima koja od nas ce biti sljedeca ❤️🤞❤️🤞
Pepi19doma sam i u jednom komadu😄 Vaginalni pregled mi nisu radili, jer je rađen prije tjedan dana.. CTG je u redu, trudova nemam, urin ok.. Na čekanju sam do daljnjeg!🙂 Beba se umirila jučer, i danas isto… tako da mi je dala tablicu za praćenje pokreta, iako je rekla da je to normalno za ove tjedne..da je bitno da osjetim da se beba vrpolji, okreće.. da nije nužno da lupka.
Bambina1 ti se samo lijepo drži Petrove ako te tvoj ginekolog na nju uputio..neovisno što se oni čude ili komentiraju. Oni su u gužvi pa bi te se htjeli riješiti vjerojatno🤷♀️.Obični ginekolozi vole biti oprezni s nama, i istina je da većina ima prastaru opremu, pa je po meni dobro da to priznaju i pošalju dalje… Mojoj se trbušćić stalno mijenja, nekad je veći, nekad manji, nekad normalan.. Odi čim prije privatno na pregled da se umiriš, i da zasluženo uživaš u trudnoći🍒🌈🍒
Kad ti je idući pregled? Ti se pridružuješ Teab i meni. Mi se drugi tjedan otvaramo i krećemo lagano s povodom 😜😅 Ma nek bebice samo ostanu što duže. Znaju one najbolje kad mogu krenuti van.Cure koje ste bolnice?Cini se meni da ovaj moj nebi tak skoro van,iako mi se bas jako umirio danas,al za sad nebum delala paniku iz nicega,samo pratim,btw i Marta 96 je u timu nas koje se prate 😀
Bome, tu sam. Ova moja danas od jutra ludila, pitam je kad će van pa se smirila😂
Nadam se prije 6.6 haha. Jedem datulje, pijem čaj, svaki dan sex, ne znam u čemu je problem 😂 a i ne znam situaciju, možda se uskoro pokrene, ja sam prije tj dana bila prst otvorena pa je rekao da kroz tjedan dva očekujem trudove. Tjedan prošao, ja očekujem 😂
Daj ti si bar za prst otvorena ja zacementirana 🤣 bas mu jucer dali dopustenje kad je spreman slobodno moze izac,a i bas sam na fb pisala da mi je vec dva dana miran ak sam uspjela ajde do sad 6 pokreta u 2 dana izbrojat a ne zelim stvarat paniku,btw di si kupila caj? Datulje nemrem opce jest a sex i skakutanje na lopti nis ne pomazu 🤣
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Čestitam na bebicama!!! Anushka drago mi je da idete domeka... i ja sam tu negdje s vama,danas sam 38+2. Jako mi je teško. Stalno imam one pripremne kontrakcije i pritisak,a o natečenim nogama da ne pričam....meni se taj čaj neda radit :D 15 min mora bit u pokrivenoj posudi i promješat povremeno,a ja za 15 min i zaboravim na njega. Muž mi je došao doma iz bolnice do 2.operacije pa smo se pomazili,ali ja sam ogromna,a on na nozi ima fiksator pa nismo baš najpokretniji :D
Daj ti si bar za prst otvorena ja zacementirana 🤣 bas mu jucer dali dopustenje kad je spreman slobodno moze izac,a i bas sam na fb pisala da mi je vec dva dana miran ak sam uspjela ajde do sad 6 pokreta u 2 dana izbrojat a ne zelim stvarat paniku,btw di si kupila caj? Datulje nemrem opce jest a sex i skakutanje na lopti nis ne pomazu 🤣
Daj nemoj se šaliti. Stvarno tak malo bebu osjećaš? Od početka ili tek sada unatrag koji dan? Meni je rekla doktorica ako bih osjetila smanjeni broj pokreta neka se odmah javim u bolnicu. Neću stvarati paniku, možda je to normalno, samo kažem što su meni rekli.
Ja ti nisam u ZG u bolnici, nego u jednom malom mjestu 😏😊
Ti si u ZG, jel?
Marta jeeeej 💪👏👍 ti si izgleda svakako slijedeća ili među slijedećima. Držim fige 🤞
Anushka super da idete doma 😍
Ja sam zadnjih dana nekako troma,ne spavam baš po noći pa onda zaspim ujutro kad dragi ode raditi pa se izležavam do 10 u krevetu 🤣 skuham neki jednostavan ručak na brzinu i onda na kauč 😁
Od jučer me bole prepone i otiču noge,čari zadnjeg mjeseca trudnoće ali dobro to je normalno...
Nekako isto slabije osjetim te pokrete,pogotovo ujutro,baš se moram skoncentrirat...ali uspijem izbrojati 10 u sat...
TeaB ja sam čak lista maline kupila u ljekarni od Subana nekih 14kn,ali nisam još probala...sad ću za vikend...iako kažu da nije baš fin 🙄
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Pepi19 Od jucer,pa jos ne panicarim,cekam ds muz donese coksu mozda ga probudim sa slatkim ak ne bum zvala hitnu i pitala sto mi je radit,necu panicarit tam di nema mjesta panici
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Moj bebac je ful lijen ujutro i popodne zadnja 3 dana, malo se promeskolji tu i tamo, nikakvi udarci, samo se upire. Ali ostaje nkegovo tipicno partijanje oko 10 navecer svaki dan. Danas sam to spomenula na pregledu, doktor nije nista rekao na to niti mi dao da brojim udarce, valjda kako je ctg potpuno uredan.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Visibaba ma ak pomogne kod otvaranja,onda bum ga bogme pila
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕