Pustili me doma. Oprali me za gestacijski dijabetes. I za mojih dobivenih 12 kg. Danas doktorica nije bila raspolozena. Stroga dijeta. Sa bebom sve u redu. Do 20 nepravilnih kontrakcija na dan je normalno iako bole. To maternica radi kaze. Lagane setnje ujutro i navecer preporuceno. 😳 guk profil za tjedan dana.
Zašto su te oprali? Kao dobila si previše kg s obzirom na dijagnozu gestacijski ili? 🤔
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Pozdrav svima i čestitke mamama koje su svoje bebice već docekale!!! 🥰
Meni je termin krajem srpnja i moram na sv. Duh najkasnije u 36.tjednu, ide carski prije termina zbog velikih komplikacija u prvom porodu (također carski).
Cure koje su tamo, znate li jesu li posjete dozvoljene prije I poslije poroda ili su još uvijek korona mjere?
Svaka informacija mi je više nego dobro došla jer nisam iz Zagreba, pa da budem što spremnija 💪
Na Sv.Duhu su još uvijek korona mjere i nema posjeta....
url=https://lilypie.com]
Evo me cure nakon par dana :)
Prije svega cestitam MissR na malenom Mateju iako uopce nije maleni :).I Anushka i Luciji njenoj na izlasku iz inkubatora ❤️
Ja sam na kraju imala carski 13.05. ujutro i rodio se moj dječak, dali smo mu ime Mario. Jako je maleni 2740g i 47cm. Do danas je izgubio 300g i ima neku rupicu na srcu nos Ce to dodatno provjeriti. Carski rez mi je jedno dosta neugodno iskustvo, svasta sam cula nisam očekivala svu bol iza toga koja je uslijedila i umjetne trudove da mi probude hormone. Praksa bolnice da kada rodis si na intenzivnoj i iduci dan se dizes ides u sobu i s bebicom si. Evo vec dva dana se snalazimo bebica i ja, na prvu se osjecala dosta nemoćno i izgubljeno jer se nisam mogla ni ustati mi pidic ga, kasnije sam radila sve bez obzira na bo rezal i krvarenje, beba je velika motivacija. Mlijeko mi Jos nije doslo, mozda koja kapljica pa vodimo borbe i s prehranom i gubitkom na kilazi. Al pomalo, pozitivno, iz dana u dan. Jako sam sretna i zaljubljena u svoju bebu i ponovila bi ponovo sto carskih samo da je ona dobro. Jedva čekam da sve osjetite taj osjecaj uskoro. Velike puse od mene i malenog Maria koji danas ima dva dana :)
Čestitam draga❤❤❤i da carski je sve samo ne carski, ali preživjele smo😀
Pustili me doma. Oprali me za gestacijski dijabetes. I za mojih dobivenih 12 kg. Danas doktorica nije bila raspolozena. Stroga dijeta. Sa bebom sve u redu. Do 20 nepravilnih kontrakcija na dan je normalno iako bole. To maternica radi kaze. Lagane setnje ujutro i navecer preporuceno. 😳 guk profil za tjedan dana.
Zašto su te oprali? Kao dobila si previše kg s obzirom na dijagnozu gestacijski ili? 🤔
Da bas tako
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
eh curke moje da se javim.
danas u 8:18h tacno 39 sedmica je stigla na svijet moja djevojcica teska 3600 i dugacka 50cm. porodjaj je orenuo sinoc u pola 8 pucanjem vodenjaka a potom i bolovima. otvarala sam se svako sat vremena tako da sam jutros oko pola sedam bila skroz otvorena medjutim ja sam se toliko ispatila izdernjala od bolova u z a s da sam molila da me voze na carski i tako je i bilo nakon sto su vidjeli da je od potpunog otvaranja proslo sat vremena a i dalje nista.. pocela sam napinjati iako nije bilo vrijeme za to, beba bi dobila otekklinu na glavi od mog napinjanja a kad su ukljucili ultrazvuk ona se sva izokrenula tako sa hitno sala i carski… rana me malo boli i bas sam malaksala ali isplati se definitivno. citav dan sam kao pod nekom narkozom donosili su mi curicu dva puta cak sam je i dojila 🥰🥰 bitno da mi je ona ziva i zdrava a i ja sam isto dobro samo izmucena i eto zao mi je sto nisam izdrzala to sve prirodno ali boze moj opet sve je dobro sto se dobro zavrsi i zahvalna sam doktorima koji su vidjeli moju patnju i skoncali je ❤️❤️
Čestitan limica na tvom klupku sreće ❤️ prava temeljita curica. Neka je živa, zdrava i bezbrižna. Tebi želim brz i uspješan oporavak. Uskoro će porođajne muke biti samo sjećanje.
eh curke moje da se javim.
danas u 8:18h tacno 39 sedmica je stigla na svijet moja djevojcica teska 3600 i dugacka 50cm. porodjaj je orenuo sinoc u pola 8 pucanjem vodenjaka a potom i bolovima. otvarala sam se svako sat vremena tako da sam jutros oko pola sedam bila skroz otvorena medjutim ja sam se toliko ispatila izdernjala od bolova u z a s da sam molila da me voze na carski i tako je i bilo nakon sto su vidjeli da je od potpunog otvaranja proslo sat vremena a i dalje nista.. pocela sam napinjati iako nije bilo vrijeme za to, beba bi dobila otekklinu na glavi od mog napinjanja a kad su ukljucili ultrazvuk ona se sva izokrenula tako sa hitno sala i carski… rana me malo boli i bas sam malaksala ali isplati se definitivno. citav dan sam kao pod nekom narkozom donosili su mi curicu dva puta cak sam je i dojila 🥰🥰 bitno da mi je ona ziva i zdrava a i ja sam isto dobro samo izmucena i eto zao mi je sto nisam izdrzala to sve prirodno ali boze moj opet sve je dobro sto se dobro zavrsi i zahvalna sam doktorima koji su vidjeli moju patnju i skoncali je ❤️❤️
Limica čestitam ti. Brz oporavak i povratak kući ti želim 💜💜
Limica cestitam! Zelim ti sto brzi oporavak. Uzivaj s bebicom
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Limica čestitke tebi I bebi. Uživajte i mazite se. Brzi oporavak ti želim
Sortiraj odgovore
Najstariji