Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nara-Nara
    15. Svibanj 2022. 19:16

Marijanaaa12345

Evo me cure nakon par dana :)
    Prije svega cestitam MissR na malenom Mateju iako uopce nije maleni :).I Anushka i Luciji njenoj na izlasku iz inkubatora ❤️
    Ja sam na kraju imala carski 13.05. ujutro i rodio se moj dječak, dali smo mu ime Mario. Jako je maleni 2740g i 47cm. Do danas je izgubio 300g i ima neku rupicu na srcu nos Ce to dodatno provjeriti. Carski rez mi je jedno dosta neugodno iskustvo, svasta sam cula nisam očekivala svu bol iza toga koja je uslijedila i umjetne trudove da mi probude hormone. Praksa bolnice da kada rodis si na intenzivnoj i iduci dan se dizes ides u sobu i s bebicom si. Evo vec dva dana se snalazimo bebica i ja, na prvu se osjecala dosta nemoćno i izgubljeno jer se nisam mogla ni ustati mi pidic ga, kasnije sam radila sve bez obzira na bo rezal i krvarenje, beba je velika motivacija. Mlijeko mi Jos nije doslo, mozda koja kapljica pa vodimo borbe i s prehranom i gubitkom na kilazi. Al pomalo, pozitivno, iz dana u dan. Jako sam sretna i zaljubljena u svoju bebu i ponovila bi ponovo sto carskih samo da je ona dobro. Jedva čekam da sve osjetite taj osjecaj uskoro. Velike puse od mene i malenog Maria koji danas ima dva dana :)

Čestitam mami i malom Mariu. Svaka čast kak se boriš 🤗🤗
    Da ti iskreno kažem, bebica mi se ne čini tak malena za te tjedne kak su ti govorili na uzv 🤷‍♀️ Čisto pristojna veličina. A je morao biti u inkubatoru ili nešto? Na kraju su te bzvz platili sa zastojem u rastu 😏 

• Bambina1
    15. Svibanj 2022. 19:43

Marijana, cestitamo 😃

Crazypeach
    15. Svibanj 2022. 20:44

Čestitam na dečkiću Mariu! Nadam se da sa srcem nije ipak ništa. Limica žao mi je zbog tvog neugodnog iskustva :-( nadam se da te malo manje boli

MarVel
    15. Svibanj 2022. 20:45

Marijana, čestitam na bebici 💕Brz oporavak ti želim, da ti uspješno krene dojenje i da uživate sad maksimalno. 💙

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Ninnek
    15. Svibanj 2022. 20:52

Čestitke 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

MamaH
    15. Svibanj 2022. 21:15

Marijanaaa12345

Evo me cure nakon par dana :)
    Prije svega cestitam MissR na malenom Mateju iako uopce nije maleni :).I Anushka i Luciji njenoj na izlasku iz inkubatora ❤️
    Ja sam na kraju imala carski 13.05. ujutro i rodio se moj dječak, dali smo mu ime Mario. Jako je maleni 2740g i 47cm. Do danas je izgubio 300g i ima neku rupicu na srcu nos Ce to dodatno provjeriti. Carski rez mi je jedno dosta neugodno iskustvo, svasta sam cula nisam očekivala svu bol iza toga koja je uslijedila i umjetne trudove da mi probude hormone. Praksa bolnice da kada rodis si na intenzivnoj i iduci dan se dizes ides u sobu i s bebicom si. Evo vec dva dana se snalazimo bebica i ja, na prvu se osjecala dosta nemoćno i izgubljeno jer se nisam mogla ni ustati mi pidic ga, kasnije sam radila sve bez obzira na bo rezal i krvarenje, beba je velika motivacija. Mlijeko mi Jos nije doslo, mozda koja kapljica pa vodimo borbe i s prehranom i gubitkom na kilazi. Al pomalo, pozitivno, iz dana u dan. Jako sam sretna i zaljubljena u svoju bebu i ponovila bi ponovo sto carskih samo da je ona dobro. Jedva čekam da sve osjetite taj osjecaj uskoro. Velike puse od mene i malenog Maria koji danas ima dva dana :)

Cestitaam 😀

18.01.2016. 💙
    10.01.2018.💜
    termin 27.06.2022.💙

• Tasm
    15. Svibanj 2022. 22:15

Cestitke, dobrodosao Mario 🥳

• bubamara2409
    15. Svibanj 2022. 22:20

Pozdrav svima i čestitke mamama koje su svoje bebice već docekale!!! 🥰
    Meni je termin krajem srpnja i moram na sv. Duh najkasnije u 36.tjednu, ide carski prije termina zbog velikih komplikacija u prvom porodu (također carski). 
    Cure koje su tamo, znate li jesu li posjete dozvoljene prije I poslije poroda ili su još uvijek korona mjere? 
    Svaka informacija mi je više nego dobro došla jer nisam iz Zagreba, pa da budem što spremnija 💪

• Eden
    15. Svibanj 2022. 23:36

Marijana cestitam na bebici i nadam se da ce sve biti okej sa daljnjim pretragama ♥️

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

Didi4321
    16. Svibanj 2022. 04:41

bubamara2409

Pozdrav svima i čestitke mamama koje su svoje bebice već docekale!!! 🥰
    Meni je termin krajem srpnja i moram na sv. Duh najkasnije u 36.tjednu, ide carski prije termina zbog velikih komplikacija u prvom porodu (također carski).
    Cure koje su tamo, znate li jesu li posjete dozvoljene prije I poslije poroda ili su još uvijek korona mjere?
    Svaka informacija mi je više nego dobro došla jer nisam iz Zagreba, pa da budem što spremnija 💪

Mislim da za njih jos uvijek vrijede korona mjere, naletila sam na neki clanak koji je dao info o svim bolnicama u hr otkako su krenule price o posjetama. Ali moguce da ce se to promijeniti do tvog poroda.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.