tinkicai dalje imam pojacan iscjedak sluzav i smeckast i stalno imam osjecaj da mi curi voda ali nista konkretno jos nikakvih jacih bolova 😞 hvala ti sto pitas❤️ kako si ti, imas li kakvih naznaka skorog poroda? 🌸💕
limica pogledaj si malo na netu kako prepoznati otjecanje plodne vode.. Mi smo dobro, pozicionirao se u zdjelicu, kaže doktorica da je to super, da će ići kao od šale kad krene 😂😂😂naručila me u ponedjeljak..kad ti imaš sljedeći pregled? Ja imam sad na svaka 2,3 dana
Mene su noćas opet isti nenormalni bolovi uvatili... Skoro cilu noć sam proplakala, pila čaj, ljuljkala se samo da prođe... Pred jutro sam uspila zaspati, digla se i otišla na pregled...
Maleni je dobro, raste, ima 2300 g, i kaže da nije ni čudo da imam bolove jer je velik (visok) 😃, glava mu je doli u zdjelici, a kad udari osjetim na cicama... Znači svugdi je!! I evo, otvoren je porodiljni! Nemogu virovati da je toliko prošlo i da je još tako malo pred nama!
Samo još jedno pitanje, jer zaboravljam da je to strašno... Sad nakon 20 u mjesecu šaljem doznake od komplikacija i porodiljnog na Hzzo i tražim isplatu, jel tako?
Btw, čestitke na bebama! 💞💞 Nek su nam žive, zdrave i vesele!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Mene su noćas opet isti nenormalni bolovi uvatili… Skoro cilu noć sam proplakala, pila čaj, ljuljkala se samo da prođe… Pred jutro sam uspila zaspati, digla se i otišla na pregled…
Maleni je dobro, raste, ima 2300 g, i kaže da nije ni čudo da imam bolove jer je velik (visok) 😃, glava mu je doli u zdjelici, a kad udari osjetim na cicama… Znači svugdi je!! I evo, otvoren je porodiljni! Nemogu virovati da je toliko prošlo i da je još tako malo pred nama!
Samo još jedno pitanje, jer zaboravljam da je to strašno… Sad nakon 20 u mjesecu šaljem doznake od komplikacija i porodiljnog na Hzzo i tražim isplatu, jel tako?
Btw, čestitke na bebama! 💞💞 Nek su nam žive, zdrave i vesele!
I meni je vrijeme baš brzo prošlo,kao da smo mi jučer bile na početku a sad već većina nas pred termin ili u terminu 🙂🙂
Za doznake ti je bitno do 05 -og u mjesecu predati za mjesec prije...:)
Ako si bila na komplikacijama prije porodiljnog onda nemoraš slat ponovno R1 obrazac,već samo doznaku i zahtjev koji ti oni pošalju ili se nađe na njihovim stranicama...
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Jutro cure. Ja sam vam malo u bolnici. Zadrzali me za noc. Ctg, vadili krv, urin . Pa cemo vidjeti. Jucer imala par bolnih kontrakcija malo jacih pa su mi rekli da dođem. Sa bebicom sve u redu zasad. Zatvorena sam. Beba ima cca 2 kg. Odgovara mjerama. 🤷♀️ samo me zajebava eto 😆 nece ona jos van.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ina85, reci joj lijepo da ne zeza i da pričeka još malo. Bolje da te malo nadgledaju. Aha, vadili ti krv, urin pa čekaš nalaze. Nadam se da te kontrakcije neće dalje zezati i da ćeš brzo doma.
Cure, ja se tako lako umaram, uspušem se od kuhinje do kupaonice, postaje mi napor i ručati. Jučer mi je baš bio težak dan, neka sparina, nemam zraka. A stepenice majko mila. Je li i vama tako?
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Jutro svima!
Ina85 - mora da su to te bh kontrakcije jače...bolje da si otišla da te pogledaju i obrade. Imala sam i ja period kada su me mučile. Bit ce to sve okej. A bebolina neka se malo strpi jos, barem koji tjedan 🤗
Dosta cura osjeća te menstrualne bolove, bolove u leđima, pa neke spominju sluzne čepove...kod mene ništa 😅 baš sam jučer rekla doktorici da se osjećam bolje nego 10 tjedana prije. Puno hodam, gibam se,.bolje spavam... Sve mi se čini da ovaj moj neće tako brzo vani 😶🙈
Želim vam svima ugodan vikend, pazite se vrućina. 🤗
Ina85, reci joj lijepo da ne zeza i da pričeka još malo. Bolje da te malo nadgledaju. Aha, vadili ti krv, urin pa čekaš nalaze. Nadam se da te kontrakcije neće dalje zezati i da ćeš brzo doma.
Cure, ja se tako lako umaram, uspušem se od kuhinje do kupaonice, postaje mi napor i ručati. Jučer mi je baš bio težak dan, neka sparina, nemam zraka. A stepenice majko mila. Je li i vama tako?
Ah da... veselim se sta mi je termin ipak prije najgorih vrucina 😅 Nemam neke posebne bolove osim pritiska nisko, tako da svako 15 min jurim na wc, ali sve mi polako smeta, bas sam postala prava čangrizavica... 😬
Jutro curke 🙋♀️
.
MissR - cestitam na malom andelu 🥰 Volite se puno puno, ljubite, grlite i uzivajte u svakom trenutku ❤️
.
Sunchica555 - cestitam na udaji 🤗 Nek vam je sa srecom 🤩🤩
.
Ja jucer bila na pregledu, zenska je ogromna 😳 Po mjerama je za 37tt, a ja tek u 34tt. Ima 2500g i moguce da ce ranije ko i prva curka. Spakirala sam kofer za svaki slucaj 😅😅. I naravno, fali mi zeljeza pa sam dobila Heferol tablete. I dobila sam 9 kila do sad i imam osjecaj da sam ogromna. Nekad se samo gegam po toj kuci, a maloj izlaze zubi (6-ti u roku od 15dana) i samo bi se nosila 🤦♀️😒
.
I neznam jel od vremena al bas sam zivcana zadnjih par dana i sve i svi mi smetaju 😭😭😭
Ina bit ce to sve dobro. Nadam se da ce te sto prije pustiti doma.
Martina mozda to sto imas energije je znak da ce uskoro, znak da je krenuo nesting
Marvel ja sam ko krepana macka, stalno mi se spava po danu, po noci bas i ne mogu spavati. Zapusem se lako, sve mi je tesko.
Od nekih znakova da se blizim kraju je spustanje stomaka i posljedicno tomu piskenje svako malo, te rasklimana i bolna koljena i bolovi u sakama zahvaljujuci relaksinu.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
E ja sam se napravila blesava ovaj put i poslala mail u firmu... Pitala sam ih dali mi mogu produžiti ugovor s obzirom na tp da njih ništa ne košta a nama puno zbači... Baš me zanima koji glupi odgovor ću dobiti!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore
Najstariji