Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atina25
    13. Svibanj 2022. 15:24

Pepi19 Mare nam je rodila u 10:59 dečko Mario 🤗💙
    Možda se javi ona sa više info

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Tinkica27
    13. Svibanj 2022. 17:46

limica

Didimislim da je čep jer je bilo obilno i više puta u danu ali evo ne dešava se nista, ma i ja cu izgleda u nedjelju na pun mjesec po bapskim pricama 😂

Hej limica kako si? Jel se išta događa? Meni je znalo biti tako nakon vaginalnog pregleda prekjučer i danas. 

• limica
    13. Svibanj 2022. 19:06

tinkica i dalje imam pojacan iscjedak sluzav i smeckast i stalno imam osjecaj da mi curi voda ali nista konkretno jos nikakvih jacih bolova 😞 hvala ti sto pitas❤️ kako si ti, imas li kakvih naznaka skorog poroda? 🌸💕

• Tinkica27
    13. Svibanj 2022. 20:39

limica

tinkicai dalje imam pojacan iscjedak sluzav i smeckast i stalno imam osjecaj da mi curi voda ali nista konkretno jos nikakvih jacih bolova 😞 hvala ti sto pitas❤️ kako si ti, imas li kakvih naznaka skorog poroda? 🌸💕

limica pogledaj si  malo na netu kako prepoznati otjecanje plodne vode.. Mi smo dobro, pozicionirao se u zdjelicu, kaže doktorica da je to super, da će ići kao od šale kad krene 😂😂😂naručila me u ponedjeljak..kad ti imaš sljedeći pregled? Ja imam sad na svaka 2,3 dana 

Samoja6
    13. Svibanj 2022. 21:36

Mene su noćas opet isti nenormalni bolovi uvatili... Skoro cilu noć sam proplakala, pila čaj, ljuljkala se samo da prođe... Pred jutro sam uspila zaspati, digla se i otišla na pregled...
    Maleni je dobro, raste, ima 2300 g, i kaže da nije ni čudo da imam bolove jer je velik (visok) 😃, glava mu je doli u zdjelici, a kad udari osjetim na cicama... Znači svugdi je!! I evo, otvoren je porodiljni! Nemogu virovati da je toliko prošlo i da je još tako malo pred nama! 
    Samo još jedno pitanje, jer zaboravljam da je to strašno... Sad nakon 20 u mjesecu šaljem doznake od komplikacija i porodiljnog na Hzzo i tražim isplatu, jel tako? 
    Btw, čestitke na bebama! 💞💞 Nek su nam žive, zdrave i vesele! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Visibaba07
    13. Svibanj 2022. 22:18

Samoja6

Mene su noćas opet isti nenormalni bolovi uvatili… Skoro cilu noć sam proplakala, pila čaj, ljuljkala se samo da prođe… Pred jutro sam uspila zaspati, digla se i otišla na pregled…
    Maleni je dobro, raste, ima 2300 g, i kaže da nije ni čudo da imam bolove jer je velik (visok) 😃, glava mu je doli u zdjelici, a kad udari osjetim na cicama… Znači svugdi je!! I evo, otvoren je porodiljni! Nemogu virovati da je toliko prošlo i da je još tako malo pred nama!
    Samo još jedno pitanje, jer zaboravljam da je to strašno… Sad nakon 20 u mjesecu šaljem doznake od komplikacija i porodiljnog na Hzzo i tražim isplatu, jel tako?
    Btw, čestitke na bebama! 💞💞 Nek su nam žive, zdrave i vesele!

I meni je vrijeme baš brzo prošlo,kao da smo mi jučer bile na početku a sad već većina nas pred termin ili u terminu 🙂🙂

Za doznake ti je bitno do 05 -og u mjesecu predati za mjesec prije...:)
    Ako si bila na komplikacijama prije porodiljnog onda nemoraš slat ponovno R1 obrazac,već samo doznaku i zahtjev koji ti oni pošalju ili se nađe na njihovim stranicama...

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Ina85
    14. Svibanj 2022. 07:08

Jutro cure. Ja sam vam malo u bolnici. Zadrzali me za noc. Ctg, vadili krv, urin . Pa cemo vidjeti. Jucer imala par bolnih kontrakcija malo jacih  pa su mi rekli da dođem. Sa bebicom sve u redu zasad. Zatvorena sam. Beba ima cca 2 kg. Odgovara mjerama. 🤷‍♀️ samo me zajebava eto 😆 nece ona jos van. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

MarVel
    14. Svibanj 2022. 08:21

Ina85, reci joj lijepo da ne zeza i da pričeka još malo. Bolje da te malo nadgledaju. Aha, vadili ti krv, urin pa čekaš nalaze. Nadam se da te kontrakcije neće dalje zezati i da ćeš brzo doma.

Cure, ja se tako lako umaram, uspušem se od kuhinje do kupaonice, postaje mi napor i ručati. Jučer mi je baš bio težak dan, neka sparina, nemam zraka. A stepenice majko mila. Je li i vama tako?

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

MMMartinaaa
    14. Svibanj 2022. 08:26

Jutro svima! 
    Ina85 - mora da su to te bh kontrakcije jače...bolje da si otišla da te pogledaju i obrade. Imala sam i ja period kada su me mučile. Bit ce to sve okej. A bebolina neka se malo strpi jos, barem koji tjedan 🤗
    Dosta cura osjeća te menstrualne bolove, bolove u leđima, pa neke spominju sluzne čepove...kod mene ništa 😅 baš sam jučer rekla doktorici da se osjećam bolje nego 10 tjedana prije. Puno hodam, gibam se,.bolje spavam... Sve mi se čini da ovaj moj neće tako brzo vani 😶🙈
    Želim vam svima ugodan vikend, pazite se vrućina. 🤗

• Tasm
    14. Svibanj 2022. 08:27

MarVel

Ina85, reci joj lijepo da ne zeza i da pričeka još malo. Bolje da te malo nadgledaju. Aha, vadili ti krv, urin pa čekaš nalaze. Nadam se da te kontrakcije neće dalje zezati i da ćeš brzo doma.

Cure, ja se tako lako umaram, uspušem se od kuhinje do kupaonice, postaje mi napor i ručati. Jučer mi je baš bio težak dan, neka sparina, nemam zraka. A stepenice majko mila. Je li i vama tako?

Ah da... veselim se sta mi je termin ipak prije najgorih vrucina 😅 Nemam neke posebne bolove osim pritiska nisko, tako da svako 15 min jurim na wc, ali sve mi polako smeta, bas sam postala prava čangrizavica... 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani