![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Comming072022 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pepi19- danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MMMartinaaa - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
marta96 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
TheTina - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Krami - 16.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Crazypeach - 16.05. 💙 it’s a BOY!
💙🤰
Pikapolonka - 17.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MamaH - 17.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tonkicaa - 17.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ar5 - 17.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 17.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Maajaa12344 - 17.05. 💖 it's a GIRL!
💖🤰
Atina25 - 17.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Leemma - 17.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ina85 - 17.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ninnek - 18.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Visibaba07 - 18.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Teab - 18.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Poison_Ivy32 - 18.05. 💙 it’s a BOY!
💙🤰
Limica - 19.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Bambina1 - 19.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MarVel - 20.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Demetria - 23.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Dani30 - 23.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Sunchica555 - 23.05. 💖 it's a GIRL!
💖🤰
Atina25 - 23.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Tams - 24.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Artarior - 25.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
ljubičica - 25.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ariel - 25.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
AnnieP - 31.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Eden - 03.06. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mallla - 03.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Peppito - 03.06. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ima333 - 06.06. 💙 it’s a boy! 💙🤰
Artarior - 15.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
IK_26 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Bobica91 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BabyM - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tinkica27 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mama_anđela - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Sweety - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Principessa007 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
EnaEna - … ♥️🤰 x 2
Poison_Ivy32 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Suncokret - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Yopa - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mare0722- … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Samoja - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Arya - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
bubamara19 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mrvica722 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Gabi12 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ivanana - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tini_ - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
dunja03 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pepika - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Niki777 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
UKUPNO: 31 dječak 💙 & 27 curica 🌸
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 (& str 887/888 s iskustvima korištenja)📖✅
Popis stvari za u rodilište: str. 692 🏥🧳
Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
Posljednja lista termina poroda & naše bebe(objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 1138🤰🐣
Dobro jutro drage curke & sretan nam petak! 🥰 Drago mi je sto su svi ovotjedni pregledi prosli okej i bebice nam uskoro pristižu. Sad kad se zaredamo sve... 😱🙈😀
Ja se evo isto pripremam za pregled, brijanje i kupanje su odrađeni, sad si idem srediti kosu i onda muka po oblačenju. Ne stanem u ništa, a bezveze mi je kupovat sad nešto trudnicko kad sam pri samom kraju. Nosim 2 para tajica na rotaciju, a ovako kad trebam negdje izaći ne znam ni sama. Imam trudnicki jeans ali me strah da mi ne bude pretoplo u bolnici. Bas me zanima sta ce reci dr. Javim vam se kasnije. Sretno i ostalim curama koje su danas na listi 🤞
*
Limica - ako je sluzni čep u pitanju, mogu proći dani dok se ne pokrenu trudovi i porod. Ali svakako dobar znak. Nemoj da te to obeshrabri!
Didi mislim da je čep jer je bilo obilno i više puta u danu ali evo ne dešava se nista, ma i ja cu izgleda u nedjelju na pun mjesec po bapskim pricama 😂
Marijana sretno danas 🤞🤞 javi ako su inducirani odgoditi za ponedjeljak. U svakom slučaju, držimo fige!
Limica jeeeej, kreće lagano 🤗👌
Jutro cure. Nadam se da ste sve dobro. Ja imam energije ovih prvih sati ujutro i poslje me sve snađe. 😵💫🥴. Ko da imam 150 kg na sebi. Troma, nervozna, sve me boli, otecena, svrbi trbuh cesala bi se do krvi. napravila bi 100 stvari a nemogu jednu. Kad ce kraj 😭🤰rekle biste to su slatke muke suti i trpi. Uff
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Da se referiram na Konstraktu - trudnica mora biti zdrava, biti zdrava, biti zdrava Drage ženske koje zeza gestacijski kao i mene, proći će i to ubrzo, još par tjedana i eto beba. Jučer sam malo poludila od tih nalaza pa sam pojela zdjelicu jagoda s ledo šlagom
, ali jutros sam se vratila u "zonu" - integralni pir za doručak.
I ja sam i dalje na duphastonu i magneziju, nitko mi ne govori kad treba stati s tim, morat ću pitati na idućem pregledu. Valjda onda negdje oko 35 tt. Napila se duphastona za 3 života.
Sretno Limica i Marijana i vama koje idete na pregled. 😊
Ina85, jesi cimnula dr. za taj svrbež? Možda da ti preporuči nešto da to ublaži.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Cure da vas sve pozdravim prvo i opet zazelim srecu svima koje tek ceka porod. Hvala vam na svim cestitkama! Lovely nadam se da se i vi doma snalazite dobro😘🥰 Anushka takoder.
Mi smo u bolnici jos, sutra bi trebali kuci. Ne dojim jer nemam jos mlijeka tako da cekamo da se pojavi, a do tad dohrana. Oboje smo zdravi i dobro osim sto mene ubija rana od epizemiotomije i molim se Bogu da sto prije zaraste.
Moj je porod bio lijep do izgona, moji trudovi na kraju pojacani dripom, otvarala se jako lijepo za prvorotku. Usla u boks u 14 rodila u 19:15 ali izgon katastrofa. Rezana i nakakao mi doktor na trbuh. Sve u svemu dobro sam se drzala☺️
Curke koje sve boli i jedva cekaju porode ja vas razumijem ali vjerujte falit ce vam trudnoca i trbuscic, uzivajte jos malo 💙
Ja nemam fejs pa se tamo ne mogu pridruzit. Ako se bude radila naknadno kakva wtsp grupa ili insta rado cu😊
*
Drago mi je sto smo se druzile ovih 9 mj i ja cu vas jos pratiti i cekati vase price s poroda koliko god stignem 🥰
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Evo curke nas pregled gotov, na fejs ne mogu pisati jer mi ne rade društvene mreže 🤷♀️
Beba ima nešto manje od 2700g, ja sam na istoj kilaži, znači sveukupno 15kila dobila. Otvorena za 1 prst, ctg super tako da će idući pregled biti u bolnici, čekam da mi doktor javi termin, a rekao je da mogu i očekivati kroz tjedan dva bebu, smjestila se skroz nisko i čeka na izlazak, ali za 2 dana sam punih 37tt tako da je sve u terminu i super 🥰😇🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Da se referiram na Konstraktu - trudnica mora biti zdrava, biti zdrava, biti zdravaDrage ženske koje zeza gestacijski kao i mene, proći će i to ubrzo, još par tjedana i eto beba. Jučer sam malo poludila od tih nalaza pa sam pojela zdjelicu jagoda s ledo šlagom
, ali jutros sam se vratila u "zonu" - integralni pir za doručak.
I ja sam i dalje na duphastonu i magneziju, nitko mi ne govori kad treba stati s tim, morat ću pitati na idućem pregledu. Valjda onda negdje oko 35 tt. Napila se duphastona za 3 života.
Sretno Limica i Marijana i vama koje idete na pregled. 😊
Ina85, jesi cimnula dr. za taj svrbež? Možda da ti preporuči nešto da to ublaži.
Doktorica mi se evo vec treci dan nejavlja. Niti mailom nit pozivom 🤷♀️. U apoteci su mi dali razlicite kreme da prvo probam. I neko ulje za tusiranje. Pomogne to , al ima trenutaka di bas zasvrbi. Ja sam ti se napila dufastona i kortikosteroida i eutiroxa za sva vremena. To mi je bila terapija prije trudnoce dosta dugo. I poslje u trudnoci. I plus jos progesteron 3 x na dan . Uzas , zbog toga sam i dobila puno kila prije trudnoce. Ti hormoni te svi napusu i stitna usporena tako da jos se tjesim da sam dobra.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji