Gotov prvi pregled u TA. Bila sam na sv duhu. Napravili mi test traku urina i uzv. Posteljica i protoci uredni, bebac super, 3100g. Kontrola mi je 20.05.
Ja sam na +15kg, dosta imam vode u cijelim nogama, natoci mi i sake, pa se nadam da je skoro pola te kilaze voda i da cu se izmokriti nakon poroda.
Bravo za super pregled! Taman sam i ja bila jucer na prvom pregledu na sv duhu, ali meni nisu mjerili protoke, kad sam pitala zasto rekla je da nema potrebe..sto me malo zacudilo jer meni ih je moja gin svaki put mjerila. I uzv je jucer trajao 2 minute. Mozda se nekad i sretnemo na sv duhu, tu smo negdje s datumima :) Koji ti je doktor bio?
Bila sam kod doc. Blagaica, bili su neki specijalizanti pa im je pokazivao na uzv sta i kako, pa su komentirali protoke i jos me pipkali preko trbuha da vide gdje su ledja, guza, koljena itd.
Mozda se sretnemo :) kad je tebi iduca kontrola?

5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Gotov prvi pregled u TA. Bila sam na sv duhu. Napravili mi test traku urina i uzv. Posteljica i protoci uredni, bebac super, 3100g. Kontrola mi je 20.05.
Ja sam na +15kg, dosta imam vode u cijelim nogama, natoci mi i sake, pa se nadam da je skoro pola te kilaze voda i da cu se izmokriti nakon poroda.
Bravo za super pregled! Taman sam i ja bila jucer na prvom pregledu na sv duhu, ali meni nisu mjerili protoke, kad sam pitala zasto rekla je da nema potrebe..sto me malo zacudilo jer meni ih je moja gin svaki put mjerila. I uzv je jucer trajao 2 minute. Mozda se nekad i sretnemo na sv duhu, tu smo negdje s datumima :) Koji ti je doktor bio?
Bila sam kod doc. Blagaica, bili su neki specijalizanti pa im je pokazivao na uzv sta i kako, pa su komentirali protoke i jos me pipkali preko trbuha da vide gdje su ledja, guza, koljena itd.
Cula sam za njega sve najbolje! Ma ja sam jucer dogovorila kod dr.Marton pa je ispalo da je ipak nema, sto su mi rekli tek kad sam dosla u cekaonu. Na kraju sam bila kod neke specijalizantice. Iduca kontrola mi je u cetvrtak 19.5.

👩🏼 27 👱🏻♂️ 36
missed ab 3/2020 10tt
28.5.2022 V
Cula sam za njega sve najbolje! Ma ja sam jucer dogovorila kod dr.Marton pa je ispalo da je ipak nema, sto su mi rekli tek kad sam dosla u cekaonu. Na kraju sam bila kod neke specijalizantice. Iduca kontrola mi je u cetvrtak 19.5.
Ona je isto super, ali mislim da je ona sad samo privatno. Mozda se sretnemo na babinjacama

5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Curke samo nemojte rodit danas na petak 13.! Šalim se.... svaka čast na dobrim pregledima. Ja nekako jedva čekam roditi,a opet me s druge strane hvata panika jer me užasno strah. Svega. Od poroda,do bebice,hoću li se snaći,do dojenja.... ina lijep ti je trbuh. Ja sam dobila strije ali s vanjske strane bedara. I meni traje ultrazvuk 2 min na sv. Duhu. Čim mi stavi na trbuh odmah kaže"super",kolko ima kila i to je to. Al dobro,bolje da mi kaže da je super nego da šuti. Užasno je vruće,odmarajte u hladu.
Didi navodno je na godisnjem pa se iduci tjedan vraca u ambulantu, budemo vidjeli.. Mene je bome jucer opaka panika uhvatila kad sam tamo dosla i skuzila da je vec to sve jako blizu i moze biti svaki cas

👩🏼 27 👱🏻♂️ 36
missed ab 3/2020 10tt
28.5.2022 V
Da i ovdje natipkam info s pregleda:
Nije bila doktorica koja me inače prati jer je bolesna. S bebom je sve super, i dalje nisko, glavica dolje, primjereno plodne vode, i ima oko 3200g (danas sam 37+3).
Jedino što mi je čudno je da me nije gledala vaginalno, već samo preko trbuha (ja sam mislila da u ovako visokim tjednima uvijek gledaju cerviks...). Nalaz za streptokok je negativan sto je odlicno. CTG školski jer se beba bas lijepo puno micala. :)
Pitala sam da li bi trebala odraditi neke dodatne nalaze krvi, doktorica je rekla "imamo vremena" 😶😳
Sada chill malo na kauču jer me izmorilo ovo čekanje od sat i po dok nisam došla na red.
❤️❤️❤️

Evo curke nas pregled gotov, na fejs ne mogu pisati jer mi ne rade društvene mreže 🤷♀️
Beba ima nešto manje od 2700g, ja sam na istoj kilaži, znači sveukupno 15kila dobila. Otvorena za 1 prst, ctg super tako da će idući pregled biti u bolnici, čekam da mi doktor javi termin, a rekao je da mogu i očekivati kroz tjedan dva bebu, smjestila se skroz nisko i čeka na izlazak, ali za 2 dana sam punih 37tt tako da je sve u terminu i super 🥰😇🍀
Super si ti sa kilama. Ja sam na +12 vec sad. Do kraja natucem jos. Dobila sam strije na visini bedra sa unutarnje strane i po cicama. Beba ti ima super kilazu. Meni je frendica rodila malu sa 2700 i eno je super beba raste. Ja se bas nesto nadam da cu rodit pa makar odmah nakon 37 tt. 😆 bas mi je tezak trbuh.
Ja sam ti isto kile skupila dosta tako, a od prošlog pregleda nisam dobila nista, a očekivala sam da na kraju ispod +20 nejdem u rodilište. Ali sad se pred kraj i voda hoće i sve skupiti. Ma i ja kažem, bitno da je živa i zdrava, a kilažu može i kasnije skupiti hehe. A ja sam isto dobila strije na bedrima i to dosta, sad vidim i na cickama su krenule. Po trbuhu ništa, neka tako i ostane 😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Miss Ivy tnxić🥰
Martina pregled idući u TA u utorak 17.05.
Cure jel koja išla već na pregled u Vinogradsku? Nemam pojma gdje trebam ići 🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
MissR cijelo vrijeme kukam da vidim dal' si javila više info 🥰 bitno da je beba sad s tobom ♥️♥️ isto sam i sama prošla s prvim sinom ,imao je 4 kile i ako se sjećam tvoj je imao 3800 i kazu da se veće bebe tesko izguraju van i izgon je problem. Isto bila jako rezana plus naskakivanje, oporavak dosta trajao. Zato se ja ne žurim s porodom 🤣😅😅
I sta se tiče fejsa - jedna cura isto iz prošle grupe je napravila profil samo radi grupe i bilo joj je super tako da razmisli ako ti se da da kreiras profil pa nam se pridruži 🥰
Želim ti brz oporavak 🥰

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Evo cure i mene s pregleda. Za sad sve ok s bebom. Ima 3100gr navodno, koliko god to mogu procijeniti. Cerviks zatvoren i uzet bris na streptokok. Držite fige da se vrati negativan.
Idući pregled 18.5.
Jel tko čuo išta od Marijane? Možda se na fejsu javila?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji