Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    13. Svibanj 2022. 11:42

Curke samo nemojte rodit danas na petak 13.! Šalim se.... svaka čast na dobrim pregledima. Ja nekako jedva čekam roditi,a opet me s druge strane hvata panika jer me užasno strah. Svega. Od poroda,do bebice,hoću li se snaći,do dojenja.... ina lijep ti je trbuh. Ja sam dobila strije ali s vanjske strane bedara. I meni traje ultrazvuk 2 min na sv. Duhu. Čim mi stavi na trbuh odmah kaže"super",kolko ima kila i to je to. Al dobro,bolje da mi kaže da je super nego da šuti. Užasno je vruće,odmarajte u hladu. 

bubamara19
    13. Svibanj 2022. 11:45

Didi navodno je na godisnjem pa se iduci tjedan vraca u ambulantu, budemo vidjeli.. Mene je bome jucer opaka panika uhvatila kad sam tamo dosla i skuzila da je vec to sve jako blizu i moze biti svaki cas

👩🏼 27 👱🏻‍♂️ 36
    missed ab 3/2020 10tt
    28.5.2022 V

MMMartinaaa
    13. Svibanj 2022. 12:46

Da i ovdje natipkam info s pregleda: 
    Nije bila doktorica koja me inače prati jer je bolesna. S bebom je sve super, i dalje nisko, glavica dolje, primjereno plodne vode, i ima oko 3200g (danas sam 37+3). 
    Jedino što mi je čudno je da me nije gledala vaginalno, već samo preko trbuha (ja sam mislila da u ovako visokim tjednima uvijek gledaju cerviks...). Nalaz za streptokok je negativan sto je odlicno. CTG školski jer se beba bas lijepo puno micala. :) 
    Pitala sam da li bi trebala odraditi neke dodatne nalaze krvi, doktorica je rekla "imamo vremena" 😶😳 
    Sada chill malo na kauču jer me izmorilo ovo čekanje od sat i po dok nisam došla na red.
    ❤️❤️❤️

marta96
    13. Svibanj 2022. 13:29

Ina85

marta96

Evo curke nas pregled gotov, na fejs ne mogu pisati jer mi ne rade društvene mreže 🤷‍♀️
    Beba ima nešto manje od 2700g, ja sam na istoj kilaži, znači sveukupno 15kila dobila. Otvorena za 1 prst, ctg super tako da će idući pregled biti u bolnici, čekam da mi doktor javi termin, a rekao je da mogu i očekivati kroz tjedan dva bebu, smjestila se skroz nisko i čeka na izlazak, ali za 2 dana sam punih 37tt tako da je sve u terminu i super 🥰😇🍀

Super si ti sa kilama. Ja sam na +12 vec sad. Do kraja natucem jos. Dobila sam strije na visini bedra sa unutarnje strane i po cicama. Beba ti ima super kilazu. Meni je frendica rodila malu sa 2700 i eno je super beba raste. Ja se bas nesto nadam da cu rodit pa makar odmah nakon 37 tt. 😆 bas mi je tezak trbuh.

Ja sam ti isto kile skupila dosta tako, a od prošlog pregleda nisam dobila nista, a očekivala sam da na kraju ispod +20 nejdem u rodilište. Ali sad se pred kraj i voda hoće i sve skupiti. Ma i ja kažem, bitno da je živa i zdrava, a kilažu može i kasnije skupiti hehe. A ja sam isto dobila strije na bedrima i to dosta, sad vidim i na cickama su krenule. Po trbuhu ništa, neka tako i ostane 😇

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

marta96
    13. Svibanj 2022. 13:34

Miss Ivy tnxić🥰

Martina pregled idući u TA u utorak 17.05.

Cure jel koja išla već na pregled u Vinogradsku? Nemam pojma gdje trebam ići 🙈

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Atina25
    13. Svibanj 2022. 14:53

MissR cijelo vrijeme kukam da vidim dal' si javila više info 🥰 bitno da je beba sad s tobom ♥️♥️ isto sam i sama prošla s prvim sinom ,imao je 4 kile i ako se sjećam tvoj je imao 3800 i kazu da se veće bebe tesko izguraju van i izgon je problem. Isto bila jako rezana plus naskakivanje, oporavak dosta trajao. Zato se ja ne žurim s porodom 🤣😅😅
    I sta se tiče fejsa - jedna cura isto iz prošle grupe je napravila profil samo radi grupe i bilo joj je super tako da razmisli ako ti se da da kreiras profil pa nam se pridruži 🥰
    Želim ti brz oporavak 🥰

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Nara-Nara
    13. Svibanj 2022. 15:16

Evo cure i mene s pregleda. Za sad sve ok s bebom. Ima 3100gr navodno, koliko god to mogu procijeniti. Cerviks zatvoren i uzet bris na streptokok. Držite fige da se vrati negativan.
    Idući pregled 18.5.
    Jel tko čuo išta od Marijane? Možda se na fejsu javila?

Atina25
    13. Svibanj 2022. 15:24

Pepi19 Mare nam je rodila u 10:59 dečko Mario 🤗💙
    Možda se javi ona sa više info

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Tinkica27
    13. Svibanj 2022. 17:46

limica

Didimislim da je čep jer je bilo obilno i više puta u danu ali evo ne dešava se nista, ma i ja cu izgleda u nedjelju na pun mjesec po bapskim pricama 😂

Hej limica kako si? Jel se išta događa? Meni je znalo biti tako nakon vaginalnog pregleda prekjučer i danas. 

• limica
    13. Svibanj 2022. 19:06

tinkica i dalje imam pojacan iscjedak sluzav i smeckast i stalno imam osjecaj da mi curi voda ali nista konkretno jos nikakvih jacih bolova 😞 hvala ti sto pitas❤️ kako si ti, imas li kakvih naznaka skorog poroda? 🌸💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.