Ljetne Bebe 2022 đŸŒžđŸŒŠđŸ€±đŸ»

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • VaĆŸna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuĆĄteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji ĆŸeli komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    15. Svibanj 2022. 12:58

Ayris07

Pozdrav mame, nisam dugo bila tu, ima li vas da ste pred terminom i kako se osjecate? Meni je 20.05 termin i nekako sam bas malaksala, uz to prvorotka :)

Evo meni je termin 31.5. i osjećam se okej, manje vise. 
    Pazim se ovih vrućina, ali opet pokusavam nekako cim vise biti aktivna. Ujutro mi treba malo vise vremena dok se pokrenem i zagrijem, leđa malo zatezu, no sveukupno sam bas zadovoljna kako guram ove posljednje dane. 😊 Kad vidim da ne mogu, stanem i odmaram. Skoro svaki dan si odspavam pola sata do 45min poslijepodne, iako i po noći dobro spavam. Valjda skladiĆĄtim sate sna za kasnije đŸ€­Â 
    Ti si baơ blizu termina, jesi otvorena sta, osjećaơ da se neơto pokrece?

Visibaba07
    15. Svibanj 2022. 13:25

Anuscka divne vijesti 💞💞 baĆĄ mi je drago da ćete napokon bit zajedno...uĆŸivajte..mazite se i pazite đŸ™‚â€ïž

đŸ™‹â€â™€ïž29
    đŸ‘šâ€đŸ’Œ31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔✔
    Baby girl M 💞

• Ayris07
    15. Svibanj 2022. 13:50

MMMartinaaa

Ayris07

Pozdrav mame, nisam dugo bila tu, ima li vas da ste pred terminom i kako se osjecate? Meni je 20.05 termin i nekako sam bas malaksala, uz to prvorotka :)

Evo meni je termin 31.5. i osjećam se okej, manje vise.
    Pazim se ovih vrućina, ali opet pokusavam nekako cim vise biti aktivna. Ujutro mi treba malo vise vremena dok se pokrenem i zagrijem, leđa malo zatezu, no sveukupno sam bas zadovoljna kako guram ove posljednje dane. 😊 Kad vidim da ne mogu, stanem i odmaram. Skoro svaki dan si odspavam pola sata do 45min poslijepodne, iako i po noći dobro spavam. Valjda skladiĆĄtim sate sna za kasnije đŸ€­
    Ti si baơ blizu termina, jesi otvorena sta, osjećaơ da se neơto pokrece?

Nije ma vaginalno doktorica pregledala,tako da ni sama ne znam. Ja ne osjecam jos nikakve bolove, takodjer sam vrlo aktivna, pijem uz to caj od lista maline cula sam da je dobar u drugoj fazi otvaranja, navodno su kontrakcije efikasnije pa cemo vidjeti kako se ce pokazati. Bebac se stalno pomjera bas je nemiran haha ali imam nesanicu, tako mi je drago da ti mozes spavati. A ja sam rodjena 31.05og haha :) bas mi je drago da ima neko da ce na taj termin roditi.

• Tinkica27
    15. Svibanj 2022. 14:04

SamoJa mene po noći oblijeva znoj već sigurno 2 mj... A mi smo u Slavoniji tako da od kupanja samo tuơ dolazi u obzir.
    Anushka pa to su super vijesti!!  Kako si ti? Kako je Lucija? Jel se bolje osjećaĆĄ? Puno zagrljaja ĆĄaljemo đŸ€—đŸ€—đŸ€—
    Ayris07 meni je termin 17.5. I baĆĄ mi je teĆĄko... Ne mogu spavati po noći, stalno na wc, pa se preznojavam... Uglavnom uĆŸas..  Imala sam 2 vaginalna pregleda, sutra je treći... I niĆĄta se joĆĄ ne pokreće.. đŸ€”

• Tinkica27
    15. Svibanj 2022. 14:10

Tonkica i limica cure kako ste vas dvije? 

• Ayris07
    15. Svibanj 2022. 14:14

Tinkica27

SamoJa mene po noći oblijeva znoj već sigurno 2 mj
 A mi smo u Slavoniji tako da od kupanja samo tuơ dolazi u obzir.
    Anushka pa to su super vijesti!! Kako si ti? Kako je Lucija? Jel se bolje osjećaĆĄ? Puno zagrljaja ĆĄaljemo đŸ€—đŸ€—đŸ€—
    Ayris07 meni je termin 17.5. I baĆĄ mi je teĆĄko
 Ne mogu spavati po noći, stalno na wc, pa se preznojavam
 Uglavnom uĆŸas.. Imala sam 2 vaginalna pregleda, sutra je treći
 I niĆĄta se joĆĄ ne pokreće.. đŸ€”

Vjerujem da ti je tesko, mene takodjer nesanice more tek nekad ujutro zaspem, bas je iscrpljujuce obzirom da nam treba snaga za porod. Preznojavanja nemam cak stavise hladno mi bude. Imas li obilniji iscjedak? Meni je nesto intenzivniji poceo biti prije mozda sedmicu, moze biti da sluzni cep po malo izlazi, pa sad ne znam.

• Tinkica27
    15. Svibanj 2022. 14:27

Ayris07

Tinkica27

Anushka pa to su super vijesti!! Kako si ti? Kako je Lucija? Jel se bolje osjećaĆĄ? Puno zagrljaja ĆĄaljemo đŸ€—đŸ€—đŸ€—

Vjerujem da ti je tesko, mene takodjer nesanice more tek nekad ujutro zaspem, bas je iscrpljujuce obzirom da nam treba snaga za porod. Preznojavanja nemam cak stavise hladno mi bude. Imas li obilniji iscjedak? Meni je nesto intenzivniji poceo biti prije mozda sedmicu, moze biti da sluzni cep po malo izlazi, pa sad ne znam.

Ayris07 imam onako gusti, ĆŸućkasti iscjedak, mislim da je to moĆŸda sluzni čep.. To mi je počelo otkad sam imala vaginalni pregled, ali imam pregled na svaka 2 dana tako da ne brinem. 

• Ayris07
    15. Svibanj 2022. 14:36

Tinkica27

Ayris07

Tinkica27

Ayris07 imam onako gusti, ĆŸućkasti iscjedak, mislim da je to moĆŸda sluzni čep.. To mi je počelo otkad sam imala vaginalni pregled, ali imam pregled na svaka 2 dana tako da ne brinem.

I kod mene je isto tako i mislim da to znaci omeksavanje grlica materice prije nego se pocne otvarati sto je svakako dobar znak. Btw jesi ti radila ctg? Meni kad su prvi put radili nije pokazivao kontrakcije nikakve, medjutim sad zadnji put kad sam radila pokazao je cak na skali 50, pa 100 zatim 40, tako su se izmjenjivale, ali ja nista nisam osjetila od bolova. Pa sad koliko je tacan taj aparat haha

MarVel
    15. Svibanj 2022. 14:36

Anushka

Pozdrav curke, da vam se malo javimo.JoĆĄ smo u bolnici, moja Lucija je već 4 dana izvan inkubatora, mene su danas prebacili konačno na odjel babinjača i sad čekam da mi ju donesu da se konačno pomazimo i da udahnem njezin miris, do sada sam ju samo drĆŸala sa maskom
uglavnom sad će nas pripremati za odlazak kući, nadam se ubrzo

Divne vijesti Anushka 💞💞💞 Nadam se da brzo idete doma 😊, vjerujem da ti je puna kapa bolnice viơe.

💖 06/22 rođena naơa ljubav, curica
    đŸ™â€â™€ïž (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    đŸ™Žâ€â™‚ïž (38) - sve ok

MarVel
    15. Svibanj 2022. 14:45

Cure, zadnjih par dana urin mi ima intenzivniji miris (smrad!) i iscjedak mi viĆĄe nije mliječno bijeli već ĆŸućkasti. Dosta pijem i piĆĄkim i beba mi pritiơće mjehur, ali ne boli me neĆĄto dolje niti pecka. To mi je i muĆŸ primijetio kad ode nakon mene u wc. Ne znam je li to isto normalno ili da odem na urinokulturu. Jedino ĆĄto sam promijenila je suplement ĆŸeljeza koji sad viĆĄe pijem.

💖 06/22 rođena naơa ljubav, curica
    đŸ™â€â™€ïž (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    đŸ™Žâ€â™‚ïž (38) - sve ok

• Uključi se u raspravu, znaĆĄ da ĆŸeliĆĄ!

Zdravo! Čini se da uĆŸivate u raspravi, ali joĆĄ se niste prijavili na račun. NemaĆĄ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani