Ljetne Bebe 2022 šŸŒžšŸŒŠšŸ¤±šŸ»

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinkica27
    15. Svibanj 2022. 14:04

SamoJa mene po noći oblijeva znoj već sigurno 2 mj... A mi smo u Slavoniji tako da od kupanja samo tuÅ” dolazi u obzir.
    Anushka pa to su super vijesti!!Ā  Kako si ti? Kako je Lucija? Jel se bolje osjećaÅ”? Puno zagrljaja Å”aljemo šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—
    Ayris07 meni je termin 17.5. I baÅ” mi je teÅ”ko... Ne mogu spavati po noći, stalno na wc, pa se preznojavam... Uglavnom užas..Ā  Imala sam 2 vaginalna pregleda, sutra je treći... I niÅ”ta se joÅ” ne pokreće.. šŸ¤”

• Tinkica27
    15. Svibanj 2022. 14:10

Tonkica i limica cure kako ste vas dvije?Ā 

• Ayris07
    15. Svibanj 2022. 14:14

Tinkica27

SamoJa mene po noći oblijeva znoj već sigurno 2 mjā€¦ A mi smo u Slavoniji tako da od kupanja samo tuÅ” dolazi u obzir.
    Anushka pa to su super vijesti!! Kako si ti? Kako je Lucija? Jel se bolje osjećaÅ”? Puno zagrljaja Å”aljemo šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—
    Ayris07 meni je termin 17.5. I baÅ” mi je teÅ”koā€¦ Ne mogu spavati po noći, stalno na wc, pa se preznojavamā€¦ Uglavnom užas.. Imala sam 2 vaginalna pregleda, sutra je trećiā€¦ I niÅ”ta se joÅ” ne pokreće.. šŸ¤”

Vjerujem da ti je tesko, mene takodjer nesanice more tek nekad ujutro zaspem, bas je iscrpljujuce obzirom da nam treba snaga za porod. Preznojavanja nemam cak stavise hladno mi bude. Imas li obilniji iscjedak? Meni je nesto intenzivniji poceo biti prije mozda sedmicu, moze biti da sluzni cep po malo izlazi, pa sad ne znam.

• Tinkica27
    15. Svibanj 2022. 14:27

Ayris07

Tinkica27

SamoJa mene po noći oblijeva znoj već sigurno 2 mjā€¦ A mi smo u Slavoniji tako da od kupanja samo tuÅ” dolazi u obzir.
    Anushka pa to su super vijesti!! Kako si ti? Kako je Lucija? Jel se bolje osjećaÅ”? Puno zagrljaja Å”aljemo šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—
    Ayris07 meni je termin 17.5. I baÅ” mi je teÅ”koā€¦ Ne mogu spavati po noći, stalno na wc, pa se preznojavamā€¦ Uglavnom užas.. Imala sam 2 vaginalna pregleda, sutra je trećiā€¦ I niÅ”ta se joÅ” ne pokreće.. šŸ¤”

Vjerujem da ti je tesko, mene takodjer nesanice more tek nekad ujutro zaspem, bas je iscrpljujuce obzirom da nam treba snaga za porod. Preznojavanja nemam cak stavise hladno mi bude. Imas li obilniji iscjedak? Meni je nesto intenzivniji poceo biti prije mozda sedmicu, moze biti da sluzni cep po malo izlazi, pa sad ne znam.

Ayris07 imam onako gusti, žućkasti iscjedak, mislim da je to možda sluzni čep.. To mi je počelo otkad sam imala vaginalni pregled, ali imam pregled na svaka 2 dana tako da ne brinem.Ā 

• Ayris07
    15. Svibanj 2022. 14:36

Tinkica27

Ayris07

Tinkica27

Ayris07 imam onako gusti, žućkasti iscjedak, mislim da je to možda sluzni čep.. To mi je počelo otkad sam imala vaginalni pregled, ali imam pregled na svaka 2 dana tako da ne brinem.

I kod mene je isto tako i mislim da to znaci omeksavanje grlica materice prije nego se pocne otvarati sto je svakako dobar znak. Btw jesi ti radila ctg? Meni kad su prvi put radili nije pokazivao kontrakcije nikakve, medjutim sad zadnji put kad sam radila pokazao je cak na skali 50, pa 100 zatim 40, tako su se izmjenjivale, ali ja nista nisam osjetila od bolova. Pa sad koliko je tacan taj aparat haha

MarVel
    15. Svibanj 2022. 14:36

Anushka

Pozdrav curke, da vam se malo javimo.JoÅ” smo u bolnici, moja Lucija je već 4 dana izvan inkubatora, mene su danas prebacili konačno na odjel babinjača i sad čekam da mi ju donesu da se konačno pomazimo i da udahnem njezin miris, do sada sam ju samo držala sa maskomā€¦uglavnom sad će nas pripremati za odlazak kući, nadam se ubrzoā€¦

Divne vijesti Anushka šŸ’žšŸ’žšŸ’ž Nadam se da brzo idete doma šŸ˜Š, vjerujem da ti je puna kapa bolnice viÅ”e.

šŸ’– 06/22 rođena naÅ”a ljubav, curica
    šŸ™ā€ā™€ļø (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    šŸ™Žā€ā™‚ļø (38) - sve ok

MarVel
    15. Svibanj 2022. 14:45

Cure, zadnjih par dana urin mi ima intenzivniji miris (smrad!) i iscjedak mi viÅ”e nije mliječno bijeli već žućkasti. Dosta pijem i piÅ”kim i beba mi pritiŔće mjehur, ali ne boli me neÅ”to dolje niti pecka. To mi je i muž primijetio kad ode nakon mene u wc. Ne znam je li to isto normalno ili da odem na urinokulturu. Jedino Å”to sam promijenila je suplement željeza koji sad viÅ”e pijem.

šŸ’– 06/22 rođena naÅ”a ljubav, curica
    šŸ™ā€ā™€ļø (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    šŸ™Žā€ā™‚ļø (38) - sve ok

Crazypeach
    15. Svibanj 2022. 15:34

Meni je termin 28.5. Primjetila sam preko vikenda da mi je pritisak neki. Stalno moram na wc,nekako me danas i zapekao mjehur poslije mokrenja. LoÅ”e po noći spavam jer idem svako malo na wc. Imam osjećaj da bude mi ko na filmu pljusnuo vodenjak po noći kad ustanem... isto mi se pojavio neki gusti iscjedak,mislila sam da je možda neka bakterija u pitanju,al sad kad ste spomenule to je onda valjda ok...a i ove vrućine su mi koma... spavam s otvorenim prozorom po noći. I vidim da su mi noge napuhnute i pune vode. Sutra imam pregled i to joÅ” vaginalni...mrzim to. Anushka drago mi je da ste dobro i da kroz par dana idete doma.Ā 

• Tinkica27
    15. Svibanj 2022. 15:49

Ayris07

Tinkica27

Ayris07

Tinkica27

Ayris07 imam onako gusti, žućkasti iscjedak, mislim da je to možda sluzni čep.. To mi je počelo otkad sam imala vaginalni pregled, ali imam pregled na svaka 2 dana tako da ne brinem.

I kod mene je isto tako i mislim da to znaci omeksavanje grlica materice prije nego se pocne otvarati sto je svakako dobar znak. Btw jesi ti radila ctg? Meni kad su prvi put radili nije pokazivao kontrakcije nikakve, medjutim sad zadnji put kad sam radila pokazao je cak na skali 50, pa 100 zatim 40, tako su se izmjenjivale, ali ja nista nisam osjetila od bolova. Pa sad koliko je tacan taj aparat haha

Svaki puta radim ctg prije kontrole, ovdje je to obavezno...Ā  Nije mi pokazivao niÅ”ta iznad 20.. Beba obavezno u to vrijeme spavašŸ˜‚

• Ayris07
    15. Svibanj 2022. 15:57

Tinkica27

Ayris07

Tinkica27

Ayris07

Tinkica27

Svaki puta radim ctg prije kontrole, ovdje je to obaveznoā€¦ Nije mi pokazivao niÅ”ta iznad 20.. Beba obavezno u to vrijeme spavašŸ˜‚

Hahah spavalica, moj je bio nemiran dok sam radila ctg pa mozda je i zbog tog

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.