Pozdrav mame, nisam dugo bila tu, ima li vas da ste pred terminom i kako se osjecate? Meni je 20.05 termin i nekako sam bas malaksala, uz to prvorotka :)
Evo meni je termin 31.5. i osjeÄam se okej, manje vise.Â
Pazim se ovih vruÄina, ali opet pokusavam nekako cim vise biti aktivna. Ujutro mi treba malo vise vremena dok se pokrenem i zagrijem, leÄa malo zatezu, no sveukupno sam bas zadovoljna kako guram ove posljednje dane. đ Kad vidim da ne mogu, stanem i odmaram. Skoro svaki dan si odspavam pola sata do 45min poslijepodne, iako i po noÄi dobro spavam. Valjda skladiĆĄtim sate sna za kasnije đ€Â
Ti si baĆĄ blizu termina, jesi otvorena sta, osjeÄaĆĄ da se neĆĄto pokrece?

Anuscka divne vijesti đđ baĆĄ mi je drago da Äete napokon bit zajedno...uĆŸivajte..mazite se i pazite đâ€ïž

đââïž29
đšâđŒ31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama âïžâïž
Baby girl M đ
Pozdrav mame, nisam dugo bila tu, ima li vas da ste pred terminom i kako se osjecate? Meni je 20.05 termin i nekako sam bas malaksala, uz to prvorotka :)
Evo meni je termin 31.5. i osjeÄam se okej, manje vise.
Pazim se ovih vruÄina, ali opet pokusavam nekako cim vise biti aktivna. Ujutro mi treba malo vise vremena dok se pokrenem i zagrijem, leÄa malo zatezu, no sveukupno sam bas zadovoljna kako guram ove posljednje dane. đ Kad vidim da ne mogu, stanem i odmaram. Skoro svaki dan si odspavam pola sata do 45min poslijepodne, iako i po noÄi dobro spavam. Valjda skladiĆĄtim sate sna za kasnije đ€
Ti si baĆĄ blizu termina, jesi otvorena sta, osjeÄaĆĄ da se neĆĄto pokrece?
Nije ma vaginalno doktorica pregledala,tako da ni sama ne znam. Ja ne osjecam jos nikakve bolove, takodjer sam vrlo aktivna, pijem uz to caj od lista maline cula sam da je dobar u drugoj fazi otvaranja, navodno su kontrakcije efikasnije pa cemo vidjeti kako se ce pokazati. Bebac se stalno pomjera bas je nemiran haha ali imam nesanicu, tako mi je drago da ti mozes spavati. A ja sam rodjena 31.05og haha :) bas mi je drago da ima neko da ce na taj termin roditi.
SamoJa mene po noÄi oblijeva znoj veÄ sigurno 2 mj... A mi smo u Slavoniji tako da od kupanja samo tuĆĄ dolazi u obzir.
Anushka pa to su super vijesti!! Kako si ti? Kako je Lucija? Jel se bolje osjeÄaĆĄ? Puno zagrljaja ĆĄaljemo đ€đ€đ€
Ayris07 meni je termin 17.5. I baĆĄ mi je teĆĄko... Ne mogu spavati po noÄi, stalno na wc, pa se preznojavam... Uglavnom uĆŸas.. Imala sam 2 vaginalna pregleda, sutra je treÄi... I niĆĄta se joĆĄ ne pokreÄe.. đ€
SamoJa mene po noÄi oblijeva znoj veÄ sigurno 2 mj⊠A mi smo u Slavoniji tako da od kupanja samo tuĆĄ dolazi u obzir.
Anushka pa to su super vijesti!! Kako si ti? Kako je Lucija? Jel se bolje osjeÄaĆĄ? Puno zagrljaja ĆĄaljemo đ€đ€đ€
Ayris07 meni je termin 17.5. I baĆĄ mi je teĆĄko⊠Ne mogu spavati po noÄi, stalno na wc, pa se preznojavam⊠Uglavnom uĆŸas.. Imala sam 2 vaginalna pregleda, sutra je treÄi⊠I niĆĄta se joĆĄ ne pokreÄe.. đ€
Vjerujem da ti je tesko, mene takodjer nesanice more tek nekad ujutro zaspem, bas je iscrpljujuce obzirom da nam treba snaga za porod. Preznojavanja nemam cak stavise hladno mi bude. Imas li obilniji iscjedak? Meni je nesto intenzivniji poceo biti prije mozda sedmicu, moze biti da sluzni cep po malo izlazi, pa sad ne znam.
SamoJa mene po noÄi oblijeva znoj veÄ sigurno 2 mj⊠A mi smo u Slavoniji tako da od kupanja samo tuĆĄ dolazi u obzir.
Anushka pa to su super vijesti!! Kako si ti? Kako je Lucija? Jel se bolje osjeÄaĆĄ? Puno zagrljaja ĆĄaljemo đ€đ€đ€
Ayris07 meni je termin 17.5. I baĆĄ mi je teĆĄko⊠Ne mogu spavati po noÄi, stalno na wc, pa se preznojavam⊠Uglavnom uĆŸas.. Imala sam 2 vaginalna pregleda, sutra je treÄi⊠I niĆĄta se joĆĄ ne pokreÄe.. đ€
Vjerujem da ti je tesko, mene takodjer nesanice more tek nekad ujutro zaspem, bas je iscrpljujuce obzirom da nam treba snaga za porod. Preznojavanja nemam cak stavise hladno mi bude. Imas li obilniji iscjedak? Meni je nesto intenzivniji poceo biti prije mozda sedmicu, moze biti da sluzni cep po malo izlazi, pa sad ne znam.
Ayris07 imam onako gusti, ĆŸuÄkasti iscjedak, mislim da je to moĆŸda sluzni Äep.. To mi je poÄelo otkad sam imala vaginalni pregled, ali imam pregled na svaka 2 dana tako da ne brinem.Â
Vjerujem da ti je tesko, mene takodjer nesanice more tek nekad ujutro zaspem, bas je iscrpljujuce obzirom da nam treba snaga za porod. Preznojavanja nemam cak stavise hladno mi bude. Imas li obilniji iscjedak? Meni je nesto intenzivniji poceo biti prije mozda sedmicu, moze biti da sluzni cep po malo izlazi, pa sad ne znam.Ayris07 imam onako gusti, ĆŸuÄkasti iscjedak, mislim da je to moĆŸda sluzni Äep.. To mi je poÄelo otkad sam imala vaginalni pregled, ali imam pregled na svaka 2 dana tako da ne brinem.
I kod mene je isto tako i mislim da to znaci omeksavanje grlica materice prije nego se pocne otvarati sto je svakako dobar znak. Btw jesi ti radila ctg? Meni kad su prvi put radili nije pokazivao kontrakcije nikakve, medjutim sad zadnji put kad sam radila pokazao je cak na skali 50, pa 100 zatim 40, tako su se izmjenjivale, ali ja nista nisam osjetila od bolova. Pa sad koliko je tacan taj aparat haha
Pozdrav curke, da vam se malo javimo.JoĆĄ smo u bolnici, moja Lucija je veÄ 4 dana izvan inkubatora, mene su danas prebacili konaÄno na odjel babinjaÄa i sad Äekam da mi ju donesu da se konaÄno pomazimo i da udahnem njezin miris, do sada sam ju samo drĆŸala sa maskomâŠuglavnom sad Äe nas pripremati za odlazak kuÄi, nadam se ubrzoâŠ
Divne vijesti Anushka đđđ Nadam se da brzo idete doma đ, vjerujem da ti je puna kapa bolnice viĆĄe.
đ 06/22 roÄena naĆĄa ljubav, curica
đââïž (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
đââïž (38) - sve ok
Cure, zadnjih par dana urin mi ima intenzivniji miris (smrad!) i iscjedak mi viĆĄe nije mlijeÄno bijeli veÄ ĆŸuÄkasti. Dosta pijem i piĆĄkim i beba mi pritiĆĄÄe mjehur, ali ne boli me neĆĄto dolje niti pecka. To mi je i muĆŸ primijetio kad ode nakon mene u wc. Ne znam je li to isto normalno ili da odem na urinokulturu. Jedino ĆĄto sam promijenila je suplement ĆŸeljeza koji sad viĆĄe pijem.
đ 06/22 roÄena naĆĄa ljubav, curica
đââïž (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
đââïž (38) - sve ok
ObriĆĄi komentar
Jeste li sigurni da ĆŸelite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji