Didi s bolovima uzas. Osjecam se nepokretno doslovno..
Nema sto me ne boli, cak i pupak 🙄
Noge, prepone i leđa necu ni komentirat😑 nadam se da ce brzo kraj
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Cure samo da vam javim da je jučer 7.5 stigao moj Noel 🥰 51 cm dugačak i 3620 g težak.
Bio je to dug i težak put, na kraju je završilo carskim pod općom anestezijom, ali bitno da je on dobro. Ja sam bila jučer i danas cijeli dan na intezivnoj tako da smo bili razdvojeni, ali evo večeras su me prebacili na babinjače i jedva čekam da mi ga donesu i da budemo zajedno.
Čestitke i brz oporavak 🤗🥰
Atina i Dani sretno danas na pregledima curke, javite se ❤️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Dobar dan svima!
Moje spavanje ne funkcionira zadnjih nekoliko dana, navikli smo da spavamo u mrklom mraku, pa smo krenuli da se treniramo sa upaljenom lampom za dojenje. Nadam se da cu uspjeti spavati nakon jos par dana prilagodbe.
Cure, kako ste s bolovima? Mene ubijaju koljena kod svakog ustajanja i zglobovi prstiju saka. Kod svakog ustajanja stenjem ko da me netko kolje, a zbog prstiju tesko mi je otvoriti bilo kakvu bocu ili teglu.
Imam 2 i pol godine staza u dojenju i nula dana iskustva s lampom za dojenje :) ne muci se, spavaj ako mozes dok mozes. Ja bi dusu vragu prodala da jednu noc spavam kak spada, a ne da se rostiljam non stop 🤣
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Lovely čestitke tebi i malom Noelu. Kako ste danas?
Marijana ima li što novo kod tebe?
Cure, sretno svima na pregledima! Imam osjećaj da će porodi sada samo krenuti jedan za drugim.😱🤭🤗
Cestitam Lovely, zelim ti brz oporavak i da sto prije idete zajedno doma 🥰🥰
Demetria, mislim da si ti spominjala platnene dnevne uloske, ja imam Kreativni kutak (Brusan design), i stvarno sam zadovoljna. Jedino sam njihove probala pa nemogu sa drugima usporedjivat. Njihove imam i perive jastucice za dojenje i uzela sam par stvari za bebu (podloga za presvlacenje, krpice brisalice i tako).
Moj malac vec svako malo pita hoce izac brat iz trbuha, a bome je i meni lagano dosta, cini mi se kao da sam blizu kraju a opet imam jos mjesec i pol dok udjem u termin...
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Lovely cestitam vam 💙 brz oporavak i uzivajte skupa 🥰
Ja vala lagano ludim u bolnici, stigla nam nova cimerica koja se ponasa kao da je samo onda trudna.
Hrce ko traktor kad joj kazes ona samo kaze pa sta ja tu mogu, neda prozor otvorit. Mi joj fino rekle da hrce, da moramo svremena na vrijem prozracit.... Mi pitale sestru da ju prebaci u drugu sobu. Kad je sestra dosla ona se posla svadjati snjom... Zene se ispred okupile i smiju se.
Ove iz sobe pored u cudu jer im je rekla da se poslije poroda ne smije kupati dok si u babinama...
Ima nas svakakvih 🤷🤦
Ja vala lagano ludim u bolnici, stigla nam nova cimerica koja se ponasa kao da je samo onda trudna.
Hrce ko traktor kad joj kazes ona samo kaze pa sta ja tu mogu, neda prozor otvorit. Mi joj fino rekle da hrce, da moramo svremena na vrijem prozracit…. Mi pitale sestru da ju prebaci u drugu sobu. Kad je sestra dosla ona se posla svadjati snjom… Zene se ispred okupile i smiju se.
Ove iz sobe pored u cudu jer im je rekla da se poslije poroda ne smije kupati dok si u babinama…
Ima nas svakakvih 🤷🤦
Ostajes do poroda kao sto si prije govorila ili ima sanse da te puste kuci? Bebaci dobro?
Ovo za hrkanje...muz ludi sa mnom, krenula hrkat pred kraj drugog tromjesecja 🙈 nadam se da ce prestati nakon poroda
Nikad nisam kuzila te babske price o nepranju
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Hrce ko traktor kad joj kazes ona samo kaze pa sta ja tu mogu, neda prozor otvorit. Mi joj fino rekle da hrce, da moramo svremena na vrijem prozracit…. Mi pitale sestru da ju prebaci u drugu sobu. Kad je sestra dosla ona se posla svadjati snjom… Zene se ispred okupile i smiju se.
Ove iz sobe pored u cudu jer im je rekla da se poslije poroda ne smije kupati dok si u babinama…
Ima nas svakakvih 🤷🤦
EnaEna, tebi vjerojatno nije smiješno, ali ovako zvuči smiješno. Anushki sam bila napisala, koja je isto imala hrkalicu u sobi, drmnite je nekim štapom. Vjerojatno neće da otvarate prozore jer promaja ubija.
Jesu ti rekli do kada ostaješ u bolnici?
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Didi najviše me boli kad ustajem s kauča. Kao da se se sva pokočim. I onda kad ustanem bole me leđa i zdjelica. Idem svako malo na wc,pogotovo po noći,ponekad čak imam osjećaj da ću se upiškit prije nego sjednem na školjku. Malo se brinem jer se beba slabo miče. Miče se ali nije to više to.
Sortiraj odgovore
Najstariji