![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
https://ibb.co/8xRfn4y
https://ibb.co/8KsSL9x
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Mislim na bebicu :)
Nisam dugo bila pa sam danas vidjela da si trudna :D
Da… Evo nas, još malo je preostalo i nadam se da će to malo proći u redu!
I eto, termin je na isti datum kao što je trebalo biti i prvi put! Bolje da ne govorim o emocijama u tom trenutku…
Nadam se da je kod tebe sve u redu?
Super, baš mi je drago 🥰
Kod mene sve ok, evo ja sutra ulazim u 38 tt... Još malo :)
Crazypeach, imala sam slicnu situaciju prije 2 dana. Samo prethodno nisam imala nikakvih bolova. U prvoj trudnoci sam takodjer imala takvu situaciju vise puta i svaki put isla na hitnu i svaki put sve bilo ok. Tako da sam sada samo osluskivala i pratila i sve je bilo kasnije uredno. Mislim da jednostavno nekad prejako potegnem papir, a dolje mi sve osjetljivo :P Isto cekam na pregled koji je za dva dana pa se ne stresiram vise.
Ja vam danas jedva hodam. Osjecam se ko mongolfiera. Trbuh tvrd i zategnut. Sve me boli trtica, leđa. Non stop zedna , sve manje gladna. Odkud mi ovih 10 kg 🥴😵💫. Pocela sam oticati ... imam osjecaj da sam trudna vise nego sto jesam 😑. Jedva cekam ponedeljak i pregled.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Mislim na bebicu :)
Nisam dugo bila pa sam danas vidjela da si trudna :D
Da… Evo nas, još malo je preostalo i nadam se da će to malo proći u redu!
I eto, termin je na isti datum kao što je trebalo biti i prvi put! Bolje da ne govorim o emocijama u tom trenutku…
Nadam se da je kod tebe sve u redu?
Super, baš mi je drago 🥰
Kod mene sve ok, evo ja sutra ulazim u 38 tt… Još malo :)
😍😍 Baš mi je drago! Još saaaaamo malo!
Držim ti fige 🤞 da sve prođe brzo i "bezbolno"!
Ja ću ovaj tjedan početi sa slaganjem, preslagivanjem i peglanjem da vidim što mi još fali (a fali!), ali dok je sve svukuda više neznam čega ima, čega nema...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Burito hvala puno na odgovoru! Ma razmišljam cijeli dan jesam li ispravno postupila,ali stvarno mislim da nema smisla da zbog 2 crtice bježim u bolnicu. Da je krv bila jača tj. da se poslije ponavljala svakako bi otišla... moj doktor inače radi na Sv.Duhu ali nemam pojma kad je dežuran. Pričekat ću do pregleda
Jutro! Jučer sam bila aktivnija nego inače,išla sam u kupovinu. Ujutro sam pod tušem napravila neki krivi pokret pa me zabolilo u zdjelici i donjem dijelu leđa. Cijeli dan me to mučilo. Navečer sam otišla na wc i pobrisala se kad ono šok-na papiru malo krvi. Ko da je netko uzeo crveni lak za nokte. Nije bilo puno,možda crtica dvije,al opet neugodno za vidjet. Onda sam si mislila gdje ću,što ću,nije mi se dalo trčat u rađaonu na Sv. Duh i reći-kaj? Vidla sam dvije crtice na papiru. Iz osobnog iskustva bolje da što manje čačkaju. Pratila sam stanje,od onda više ništa. Naručena sam u srijedu na pregled,pa budem valjda izdržala do tada. Svakako da je bilo više krvi ili da me boli otišla bi odmah. Al ne znam ni kad je moj doktor dežuran. Jutros mi je mama rekla da joj se čini da mi se trbuh spustio. Reko nemoj mi to ni govoriti. Nadam se da ću izdržat još 2 tjedna,tada ću bit u terminu
Hej i ja sam zbog par crvenih točkica bila alarmirana prije nekoliko dana. Večer prije sam osjećala kao neku menstrualnu mučninu.
Išla sam na hitni pregled najviše jer mi je posteljica nisko.
Sve ok, posteljica se podigla, beba ok, kaze doktor moguće neka žilica prsla, mozda beba udarila..
Stavio me na utrogestane, odmaranje i tako..
Sve ok sad..
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Cure, naša draga MfrauM me zamolila da napišem ovdje, pošto ona nema snage pisati niti ovdje niti na fejs....i meni je teško pisati jer smo se jako povezale...danas je rodila kako je sama napisala svoga sina za nebo...neću pisati detalje, baš mi je teško, ali i takve se ružne stvari događaju...
url=https://lilypie.com]
Cure, naša dragaMfrauM me zamolila da napišem ovdje, pošto ona nema snage pisati niti ovdje niti na fejs….i meni je teško pisati jer smo se jako povezale…danas je rodila kako je sama napisala svoga sina za nebo…neću pisati detalje, baš mi je teško, ali i takve se ružne stvari događaju…
Ajme boze dragi 😭😭😭😭😭. Ma zašto 💔
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Strašno me ovo rastužilo i šokiralo...Grozno i pretužno,riječi utjehe nemam...
Sortiraj odgovore
Najstariji