Lullaby moja je samo dojena i nikad dok sam iskljucivo samo dojila nisam davala vodu. Sa 6ipo sam uvela dohranu pa mozes kao izmedu obroka tad malo vode al dosl par kasikica i tako jesam, bocicu na cuclu mi nikad nije htjela prihvatiti kad sam vodu nudila. Tako da i kad sam vodu uvela sam znala cak tad mlijeka da se napije i te vode malo. Da je bas bas pocela vodu pit je usljedilo mozda sa 9mjs, tako da don’t worry 😊 a i ako bas bas te uhvati da mislis da bi joj trebala dati po ljeti a samo dojis, dosl jedna kasikica ti je dovoljna
Tweetyca, frendica u Škotskoj kaže da jednom godišnje čisti kuhalo za vodu od kamenca koliko je mekana i fina voda, mislila sam da je takva i kod vas. U Hrvatskoj, evo pila sam je sa izvora.
Što se vode za bebe tiče, sve sestrične i sestra su je prokuhavale i nikad nikome ništa nije bilo 🤷 Ne znam, nisam još razmišljala šta ću. Ali zato ova DE voda ništa ne valja.
Termin 18.06
E ovako, što se tiče dohrane ja ću svakako uzeti jednu kutiju da imam u kući jer se ne želim naći u situaciji da se nešto desi, da je možda praznik, da nemam auto, a da sam samasa njih dvije... Bla bla, jedna kutija ne košta bogatstvo, tako sam i sa prvom, mada sam je samo dojila i nije dohranu nikad pila, ali ipak neka se nađe.
Sa prvom sam godinu i po koristila pampers, prvo premium pa obične nakon nekoliko mjeseci, a onda smo prešle na lupilu iz lidla jer su bukvalno duplo jeftinije. Samo sam tih dvoje probala i odgovarale su joj i jedne i druge, ali ona stvarno nije osjetljiva ni na šta, što ne znači da će tako biti sa drugom.
Za početak sam uzela pampers iako sam planirala odmah sa lidlom krenuti, zeznula me poklon hranilica uz pampers, pa sam ih zato naručila.
Vodu sam davala tek nakon 6 mjeseci, kad sam krenula sa dohranom, i to iz flašice za vodu baš, sa kljunom, aventova koja ide od 6+ mjeseci.
Više ne znam da li sam htjela još nešto napisati 🤦🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Tweetyca meni nisu rekli. Zasto?
A dok sam zivjela u hr u dbk sam imala konstantne upale mjehura sve dok nisam presla na vodu iz boce
Aha, pa ne znam. Pila sam i proslu cijelu trudnocu samo iz boce. Ne djeluje mi ni malo opasno 🤷🏻♀️ Vec obrnuto.
Joj pila sam i D manozu i svasta nesto sve dok eto nisam presla na to da kupujem.
Dohranu necu kupovati dok ne vidim kako ce biti sa dojenjem kad rodim, ako bude trebala kupit cu isto hippovu bio. Voda - ja sam na jugu DE i voda u nasem gradu je dobra jer je sa Alpi izvor pa pijemo iz slavine. Bebi cemo prokuhavati kad bude trebalo. Kad dodjemo u Osijek na godisnji obavezno kupujemo vodu jer mi je tamo sad voda iz slavine nepodnosljiva nakon ove u DE.
Cijepljenje - koliko znam trenutno se trudnice i dojilje ne cijepe u DE jer nema dovoljno dokaza o prednosti/stetnosti. I da mi ponude sad cijepljenje, odbila bi.
Aplikacija za skeniranje sastojaka koju ja koristim je CodeCheck.
Po onome sto sam ja proucavala sto se tice pelena, kozmetike, itd. uzimati cu hipp, babylove, weleda, lavera, alverde. Pampers, nivea, jgl, pavloviceva, penaten imaju kod vecine proizvoda stetne sastojke i to ne planiram uzimati.
Po onome sto sam ja proucavala sto se tice pelena, kozmetike, itd. uzimati cu hipp, babylove, weleda, lavera, alverde. Pampers, nivea, jgl, pavloviceva, penaten imaju kod vecine proizvoda stetne sastojke i to ne planiram uzimati.
Da i dosta toga od mustele ima los sastav, iznenadilo me to bas posto svi hvale 😅
2021. M 💗
A mustelu se kupuje za tjemenicu. Ima li neka alternativa uopće?
Termin 18.06
Da i dosta toga od mustele ima los sastav, iznenadilo me to bas posto svi hvale 😅
E da, na nju sam i zaboravila.
Za tjemenicu znam da su maslinovo i bademovo ulje.
Sortiraj odgovore
Najstariji