Ženske imate vi torbe za rodilište? Neznam di bi gledala da ih kupim, a da cijena nije boli glava. Svoju sam morala raspakirat već 3 puta i ak ću ju morat još jednom bit ce mrtvih🙄
Ja imam mali kofer na kotacice (onaj sto ide u rucnu prtljagu u avion) u koji cu staviti stvari za poslije poroda. A u ruksak cu odvojiti stvari za porod, malo vode, suhe perece i slicno. Tako kazu da je najprakticnije.
Ženske imate vi torbe za rodilište? Neznam di bi gledala da ih kupim, a da cijena nije boli glava. Svoju sam morala raspakirat već 3 puta i ak ću ju morat još jednom bit ce mrtvih🙄
Hahaha tonks ne sekiraj se. Kakvu imas sada? Ja sam mislila mali koferic i u neku platnenu vrecicu ili kamo srece ruksak ako ga nadem stvari bas za rađaonu, tak da mi je odvojeno. Trenutno mi je nezamislivo sa koferom ući u bolnicu ko da idem na godišnji ali kažu svi da je to normalno pa eto 😂😂
It's a boy! 💙
E miska tek vidim tvoj komentar, super, znaci to bi nam moglo funkcionirati :)
It's a boy! 💙
*U DE se ne moraju nositi u bolnicu oni ulosci i pelene za bebe, pa zato ne treba prevelika torba. Ja cu staviti samo par komada, za svaki slucaj.
E miska tek vidim tvoj komentar, super, znaci to bi nam moglo funkcionirati :)
Ti si isto u DE (ako me dobro sluzi trudnicki mozak)? 😅
Ja sam gledala po ovom videu otprilike kakva je praksa tu u bolnicama sto treba a sto ne.
https://youtu.be/KnxmisRjJRg
Miska a ja baš volim Hermesa i dhl...a dpd uvijek čekam cijeli dan i na kraju dobijem mail da me nisu zastali doma i da će pokušati drugi puta i tako tjedan dana rade...a ako i dođu ostave pred zgradom 🤦🏼♀️
Tako su mi kolica ostavili pred zgradom 2 kartona po 20kila, pa sam ja TRUDNA vukla na 2kat jer bas taj dan su popravljali lift 🤦🏼♀️
Muz poludio kad je došao s posla, da jesma ja luda trudna kartona vući na 2 kat 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sva robica je preslatakaaaa 😍😍😍😍😍😍
Ja još nisam spakirali kofer ali budem ovih dana 🤣 (to već govorim 2 tjedna hahahha
Na kraju ću otići roditi bez ičeg 🤣🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hahaha tonks ne sekiraj se. Kakvu imas sada? Ja sam mislila mali koferic i u neku platnenu vrecicu ili kamo srece ruksak ako ga nadem stvari bas za rađaonu, tak da mi je odvojeno. Trenutno mi je nezamislivo sa koferom ući u bolnicu ko da idem na godišnji ali kažu svi da je to normalno pa eto 😂😂
Trenutno nemam nikakvu jer mi j uje sveki opet uzela jer joj treba🤦♀️😂😂😂😂 uglavnom to je kao neka sportska ili vikend torba. Nju sam imala kad sam prvi put isla rodit i znam da mi sve stane u nju, al brate mili 100 puta ju raspakirat vec mi je dosta. Kupila bi ja istu takvu, al neznam di ju je kupila.
Ja sam obicnu sportsku torbu, taman mi sve stane. S tim da nisam uzimala cijeli paket chicco ulozaka vec 15 kom i tako ostale stvari po pola..
Al kad napunim grickalice za to ce mi trebat poseban ruksak bome
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji