Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimica2
    30. Travanj 2021. 13:48

Joj Hermes 😠 Koliko puta nisam nešto naručila samo kad sam vidjela da oni dostavljaju. Neću taj stres!
    Ja za rodilište imam onaj najveći herschelov ruksak koji mi dođe skoro ko sportska torba za teretanu. Možda bi radije ruksak i neku platnenu vrečicu...
    Ja sam danas po prvi put osjetila udarac u rebra, nimalo ugodno 😅

Termin 18.06

Susika
    30. Travanj 2021. 13:50

Cure odjeća vam je prepreslatka  jedva čekam još malo šopingirati odjeću 
    Što se plakanja tiče mene isto ulovi povremeno da se isplačem od nerviranja isto zbog nekih, ajmo reći, sitnih stvari ili mi jednostavno dođe da se olakšam..  al se još uvijek suzdržavam jer ne želim plakati pred drugima  uređujemo si trenutno prostor pa nismo još uvijek sami dragi i ja.. jedva čekam porodiljni pa ću čilat malo sama u stanu i plakat kolko me volja bez ustručavanja 
    Moja torba isto još nije spremna, al računam da brzo potrpam stvari nutra.. ak ne kupim neku fensi torbu koja mi se sviđa, poslužit će i neka obična putna koju imam doma 
    Planiram kupit uskoro izdajalicu, ima li koja savjet kakav? Vidim da cijene variraju i ne znam koliko mi je bolje da uzmem eletričnu..Malla i Bojana i ostale mame slušam 

MariLove12

miska

MariLove12

E miska tek vidim tvoj komentar, super, znaci to bi nam moglo funkcionirati :)

Ti si isto u DE (ako me dobro sluzi trudnicki mozak)? 😅
    Ja sam gledala po ovom videu otprilike kakva je praksa tu u bolnicama sto treba a sto ne.
    https://youtu.be/KnxmisRjJRg

Ne ne u Zg sam 😄 ali bez obzira na to, stat ce sve u koferic! 

It's a boy! 💙

sassy

MariLove12

Ana hahahahahah meni su suze krenule na ovaj komentar muza 😂😂😂
    Pusa cure od nas! https://ibb.co/ZfYhfLd
    Trbuh je počeo služiti i kao pomoćni stolić 😂🤩
    Sassy bas su lijepe stvari! Dio mene je malkice sretan sto nije curica jer se ne bi mogla kontrolirati sa svim tim sljokicama tilom i lijepim bojama 😬😊

Fora slika :D bas sam neki dan komentarisala kad sam jela jogurt: "Da mi je veci stomak da mogu spustit jogurt na njega hahah"

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Orhideja1
    30. Travanj 2021. 14:53

MariLove12

Sassy bas su lijepe stvari! Dio mene je malkice sretan sto nije curica jer se ne bi mogla kontrolirati sa svim tim sljokicama tilom i lijepim bojama 😬😊

Joooj ovako sam ja prije par dana držala šalicu s kavom, pa mi ju moj mališa prevrnuo 🤣🤣
    Pouka: tekućina ne ide na trbuh 🙈🙈

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Mimica2
    30. Travanj 2021. 14:56

Orhideja1

MariLove12

Joooj ovako sam ja prije par dana držala šalicu s kavom, pa mi ju moj mališa prevrnuo 🤣🤣
    Pouka: tekućina ne ide na trbuh 🙈🙈

Hahahhahaha 

Termin 18.06

• snje
    30. Travanj 2021. 14:56

Torbu sam nosila sportsku, prakticnija mi nego kofer 🙂
    Ja jos nista ni u primisli da bih pripremalasto mi frendice utrape (jer sele il pospremaju pa nadju) to muz odlozi na tavan 🙂 Ugovorili soboslikarske radove pocetkom 6.mj kad se mala i ja pokupimo na more, muz ce othendlati 🙂 kad se vratimo, spustimo krevetic s tavana, prozracim madrac, kupim par bodica i hlacica, operem, trazim kolica natrag od frendice i kupim maramu (baby wrap) - to je masterplan flegmaticne majke koja ceka 2.dijete 😁 Ako dojenje ne krene, ne mislim se izdajati na izdajalicu, eventualno rucno, ali poucena prethodnim iskustvom, mislim da cu odustati brzo (a ne maltretirati i dijete i sebe za sitno ml i to svaka 3h i tako 3 mjeseca) vec iskljucivo davati ad i bok. A cviljenje me ide poprilicno sad kad nosim decka, a s curom nisam bila takva 🤣 eh da i svako toliko izjavljujem muzu da sam se zacopala u nekog muskarca koji nije on 🤣 obicno javne osobe 🤣 pametne i zgodnicke kao boris jokic ili zdravko maric 🤣 

Bojana2017
    30. Travanj 2021. 15:13

Susika

Cure odjeća vam je prepreslatkajedva čekam još malo šopingirati odjeću
    Što se plakanja tiče mene isto ulovi povremeno da se isplačem od nerviranja isto zbog nekih, ajmo reći, sitnih stvari ili mi jednostavno dođe da se olakšam.. al se još uvijek suzdržavam jer ne želim plakati pred drugimauređujemo si trenutno prostor pa nismo još uvijek sami dragi i ja.. jedva čekam porodiljni pa ću čilat malo sama u stanu i plakat kolko me volja bez ustručavanja
    Moja torba isto još nije spremna, al računam da brzo potrpam stvari nutra.. ak ne kupim neku fensi torbu koja mi se sviđa, poslužit će i neka obična putna koju imam doma
    Planiram kupit uskoro izdajalicu, ima li koja savjet kakav? Vidim da cijene variraju i ne znam koliko mi je bolje da uzmem eletričnu..Malla i Bojana i ostale mame slušam

Što se izdajalice tiče ja sam prvi put imala neku običnu električnu sa amazona (sestra mi kupila u Austriji), ne sjećam se čija je, ali nije neko skupo ime jer je koštala tipa 30€. Super me je služila i mene i još 2-3 drugarice poslije.
    Sada sam dobila aventovu električnu i da je nisam dobila, ne bih je sigurno kupila i uzela bih opet neku jeftiniju varijantu, ali obavezno električnu.
    Ručna mi je bila prespora i teška.
    Ja sam je koristila nekoliko puta i to samo u prva 3-4 mjeseca jer poslije sam se bojala da će mi mala odbiti sisu kad bude malo veća ako budem davala bocu (to se mojoj sestri desilo).
    Što se tiče torbe moja nije spremna, i to planiram spremiti za par sedmica, nekako se mislim da mi je rano. Imam sportsku torbu koju sam nosila za trening i u nju ću staviti stvari za bolnicu 🤷🏼‍♀️ 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    30. Travanj 2021. 18:22

Izdajalica - Ja sam si uzela neku sa amazona za 30e, električna i kompatibilna je sa aventovim bocicama...sto mi je super.
     .
    Sobica napokon komplet gotova 🥳🥳🥳
    Evo I slikice...ponosna sam i presretna...sad sam poslikala i zaključala sobu i nema ulaska drugima da mi pipkaju i praše 🤣
    https://ibb.co/xq9PSzV
    https://ibb.co/WVjShM0
    Još se peru tetrice i dekice, pa i to još trebam spremiti u sobu kad se posuši i super...eto znaci sad mi je ostalo još kofer spakirati i papire rješavati 😅 i čekati da nam dođe nas mali princ 🥰🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Toncica24
    30. Travanj 2021. 18:49

ana.b.

Izdajalica- Ja sam si uzela neku sa amazona za 30e, električna i kompatibilna je sa aventovim bocicama…sto mi je super.
    .
    Sobica napokon komplet gotova 🥳🥳🥳
    Evo I slikice…ponosna sam i presretna…sad sam poslikala i zaključala sobu i nema ulaska drugima da mi pipkaju i praše 🤣
    https://ibb.co/xq9PSzV
    https://ibb.co/WVjShM0
    Još se peru tetrice i dekice, pa i to još trebam spremiti u sobu kad se posuši i super…eto znaci sad mi je ostalo još kofer spakirati i papire rješavati 😅 i čekati da nam dođe nas mali princ 🥰🥰🥰

Prekrasno soba,predivno.
    Odakle je krevetic i komoda ?

1.8.2021 Curetak stigao 💗
    14.7 pregled 7+0
    Iduci pregled 11.8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.