Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    30. Travanj 2021. 20:55

https://www.amazon.de/dp/B07DPM6KXN/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_WE150ASBFMS2YWNRVH3A?_encoding=UTF8&psc=1
    Evo je izdajalice 😊
    I kompotabilna je sa aventovim flasicama

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mare87
    30. Travanj 2021. 21:03

Kiflica

Hehe, mi dogovorili s mamom i sveki da nam donose ruckove naizmjence i malo se poigraju s bebom i to je to. Blizu zive, ali ne u istoj kuci, pa lako skoknu… a mi cemo sami ostalo. Muz ce uzet slobodno. Iako su one zaista divne, i dalje sam najkomotnija doma, s doziranim vremenom druzenja. 🤣
    Bas smo imali trudnicki tecaj online jucer i danas i savjetovali su bas da prihvatimo svu pomoc (naravno od pozitivnih ljudi), da delegiramo, da se odmaramo, da se ne forsiramo. ❤
    I jako dobre vijesti, imaju opciju prisustva muza, poroda na stolcicu, pa cak i u kadi ako ju ulovis prva jer je samo jedna! Bili su jako dragi na tecaju, nekako imam pozitivan osjecaj i mantrat cu sve najbolje pa da tako i bude.😊 Rijecko rodiliste

Ja isto slusala taj tecaj 😊
    Mislim da cu se opredijelit za porod u vodi kako sad stvari stoje.. 

• Mimica2
    30. Travanj 2021. 21:46

Ana, preslatko ti je sve 😍 Jesu to one zavjese što si stavila link? Zadovoljna? Može još jednom link 😅
    Mare87, pa mi smo terminuše, 18.6? Nisam znala da smo dvije taj dan 😀

Termin 18.06

• Mare87
    30. Travanj 2021. 21:59

Da, po ciklusu sam 20.6., a po plodu nesto ranije.
    Kod mene jos nista konkretno nije spremno 😆
    Sve je nesto u dolasku, pripremi.. i tako
    Al ima vremena jos 😁

Aneee
    30. Travanj 2021. 22:09

Mimica2 je je to su one zavjese...znam da sam nekome obećala slikati, ali sam zaboravila kome 🤣 da prezadovoljna sam i sa zavjesama. Bas su onakve kakve sam i očekivala.
    Evo link, pa možeš sama birati veličine 😊
    https://www.amazon.de/dp/B07RZWHCQ1/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_HQ15H57DJW1X2RTXBYEC?_encoding=UTF8&psc=1

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiflica
    30. Travanj 2021. 22:49

Ana, thnx!
    Mare, onda si i ti iz Rijeke? :) 
    Kada mi zvuci super! Ipak, trenutno vise naginjem stolcicu jer bi rado dala i maticne stanice iz pupkovine. Jos cu promislit, ali definitivno radije neki alternativni prirodni porod nego epiduralna... hehe osim ako se ne predomislim kad bolovi krenu!🤣

• Mare87
    30. Travanj 2021. 23:47

Kiflica

Ana, thnx!
    Mare, onda si i ti iz Rijeke? :)
    Kada mi zvuci super! Ipak, trenutno vise naginjem stolcicu jer bi rado dala i maticne stanice iz pupkovine. Jos cu promislit, ali definitivno radije neki alternativni prirodni porod nego epiduralna… hehe osim ako se ne predomislim kad bolovi krenu!🤣

Da, okolica Ri.
    Istina za epiduralnu, cemo vidjet 😁

MaryClear
    01. Svibanj 2021. 05:34

Kod nas u Bjelovaru nema epiduralne, ali zato imaju rajski plin i jos neku drogu koja te opusti 😆😆😆 a nije štetna 🧚‍♀️🧚

Orhideja1
    01. Svibanj 2021. 08:29

MaryClear

Kod nas u Bjelovaru nema epiduralne, ali zato imaju rajski plin i jos neku drogu koja te opusti 😆😆😆 a nije štetna 🧚‍♀️🧚

Znači, svi u Bjelovar.... Ja mrzim igle, ali rajski plin bi se lakše odlučila. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Tinchy_07
    01. Svibanj 2021. 08:41

Cure iz Rijeke moze pomoc?
    Ja iz Istre, ali obzirom na komplikacije i kako vodim tamo trudnocu namjeravam rodit u KBCu pa me zanima par stvari. Jel treba tamo posebni ruksak za rađaonu i ako da sta u njemu nosite? Moze link za neki tecaj ako znate, te dali partner mora isto odslusat tecaj za prisustvovat na porodu? Jer u Puli mora pa zato pitam

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.