https://www.amazon.de/dp/B07DPM6KXN/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_WE150ASBFMS2YWNRVH3A?_encoding=UTF8&psc=1
Evo je izdajalice 😊
I kompotabilna je sa aventovim flasicama
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hehe, mi dogovorili s mamom i sveki da nam donose ruckove naizmjence i malo se poigraju s bebom i to je to. Blizu zive, ali ne u istoj kuci, pa lako skoknu… a mi cemo sami ostalo. Muz ce uzet slobodno. Iako su one zaista divne, i dalje sam najkomotnija doma, s doziranim vremenom druzenja. 🤣
Bas smo imali trudnicki tecaj online jucer i danas i savjetovali su bas da prihvatimo svu pomoc (naravno od pozitivnih ljudi), da delegiramo, da se odmaramo, da se ne forsiramo. ❤
I jako dobre vijesti, imaju opciju prisustva muza, poroda na stolcicu, pa cak i u kadi ako ju ulovis prva jer je samo jedna! Bili su jako dragi na tecaju, nekako imam pozitivan osjecaj i mantrat cu sve najbolje pa da tako i bude.😊 Rijecko rodiliste
Ja isto slusala taj tecaj 😊
Mislim da cu se opredijelit za porod u vodi kako sad stvari stoje..
Ana, preslatko ti je sve 😍 Jesu to one zavjese što si stavila link? Zadovoljna? Može još jednom link 😅
Mare87, pa mi smo terminuše, 18.6? Nisam znala da smo dvije taj dan 😀
Termin 18.06
Da, po ciklusu sam 20.6., a po plodu nesto ranije.
Kod mene jos nista konkretno nije spremno 😆
Sve je nesto u dolasku, pripremi.. i tako
Al ima vremena jos 😁
Mimica2 je je to su one zavjese...znam da sam nekome obećala slikati, ali sam zaboravila kome 🤣 da prezadovoljna sam i sa zavjesama. Bas su onakve kakve sam i očekivala.
Evo link, pa možeš sama birati veličine 😊
https://www.amazon.de/dp/B07RZWHCQ1/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_HQ15H57DJW1X2RTXBYEC?_encoding=UTF8&psc=1
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana, thnx!
Mare, onda si i ti iz Rijeke? :)
Kada mi zvuci super! Ipak, trenutno vise naginjem stolcicu jer bi rado dala i maticne stanice iz pupkovine. Jos cu promislit, ali definitivno radije neki alternativni prirodni porod nego epiduralna... hehe osim ako se ne predomislim kad bolovi krenu!🤣
Ana, thnx!
Mare, onda si i ti iz Rijeke? :)
Kada mi zvuci super! Ipak, trenutno vise naginjem stolcicu jer bi rado dala i maticne stanice iz pupkovine. Jos cu promislit, ali definitivno radije neki alternativni prirodni porod nego epiduralna… hehe osim ako se ne predomislim kad bolovi krenu!🤣
Da, okolica Ri.
Istina za epiduralnu, cemo vidjet 😁
Kod nas u Bjelovaru nema epiduralne, ali zato imaju rajski plin i jos neku drogu koja te opusti 😆😆😆 a nije štetna 🧚♀️🧚
Kod nas u Bjelovaru nema epiduralne, ali zato imaju rajski plin i jos neku drogu koja te opusti 😆😆😆 a nije štetna 🧚♀️🧚
Znači, svi u Bjelovar.... Ja mrzim igle, ali rajski plin bi se lakše odlučila.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Cure iz Rijeke moze pomoc?
Ja iz Istre, ali obzirom na komplikacije i kako vodim tamo trudnocu namjeravam rodit u KBCu pa me zanima par stvari. Jel treba tamo posebni ruksak za rađaonu i ako da sta u njemu nosite? Moze link za neki tecaj ako znate, te dali partner mora isto odslusat tecaj za prisustvovat na porodu? Jer u Puli mora pa zato pitam
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji