Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    30. Travanj 2021. 18:57

ana.b.

Izdajalica- Ja sam si uzela neku sa amazona za 30e, električna i kompatibilna je sa aventovim bocicama…sto mi je super.
    .
    Sobica napokon komplet gotova 🥳🥳🥳
    Evo I slikice…ponosna sam i presretna…sad sam poslikala i zaključala sobu i nema ulaska drugima da mi pipkaju i praše 🤣
    https://ibb.co/xq9PSzV
    https://ibb.co/WVjShM0
    Još se peru tetrice i dekice, pa i to još trebam spremiti u sobu kad se posuši i super…eto znaci sad mi je ostalo još kofer spakirati i papire rješavati 😅 i čekati da nam dođe nas mali princ 🥰🥰🥰

Divna je soba, bajkovito izgleda 🤩❤️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Orhideja1
    30. Travanj 2021. 18:59

ana.b.

Izdajalica- Ja sam si uzela neku sa amazona za 30e, električna i kompatibilna je sa aventovim bocicama…sto mi je super.
    .
    Sobica napokon komplet gotova 🥳🥳🥳
    Evo I slikice…ponosna sam i presretna…sad sam poslikala i zaključala sobu i nema ulaska drugima da mi pipkaju i praše 🤣
    https://ibb.co/xq9PSzV
    https://ibb.co/WVjShM0
    Još se peru tetrice i dekice, pa i to još trebam spremiti u sobu kad se posuši i super…eto znaci sad mi je ostalo još kofer spakirati i papire rješavati 😅 i čekati da nam dođe nas mali princ 🥰🥰🥰

Wauuu, pa tvoj mali princ zbilja ima svoje malo carstvo🥰🥰.
    Naš će morat sačekat da poraste i preseli na kat🙈🙈, mi živimo u kući od koje je cca 40m2 stambeni prostor +70m2 zatvorene terase+ cca 25m2 otvorene tarase (inače ljudi imaju obrnuto). Tako da trenutno ima svoj mali kutak u našoj sobi🥰 ili da ga selim na terasu🤣

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Aneee
    30. Travanj 2021. 19:01

Toncica krevetić comfortbaby (na fb nađeš stranicu pa tamo se može naruciti)
    Comoda za prematanje sa Otto stranice...tu u DE...jako je visoka, ali mislim da će biti dovoljna za mene koja sam 167 😅
    Malo sam se plašila da će mi biti možda previsoka, ali mislim da će biti oke...komoda je 93cm visoka...i ovaj dio za presvlacenje se može maknuti kad više ne trebaš i onda imaš običnu komodu 👌👌

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    30. Travanj 2021. 19:02

Hvala cure...ja sam isto jako zadovoljna i presretna krajnjim rezultatom 🥰🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Kiflica
    30. Travanj 2021. 19:33

Cure, prekrasne su fotkice! Sobica je predivna, robica preslatka i fotka sa casom na trbuscicu je prefora! ❤
    Nama su na trudnickom tecaju rekli da robu u kojoj dođemo predajemo muzu da uzme doma kad bude isao nakon poroda. Dobijemo njihovu spavacicu za porod ako zelimo (ja cu htjet) a uzmemo jos svoje cca 2 za ta 2 dana sto ostajemo u bolnici. Imati jednu torbu/vrecicu sa par stvarcica koje ti trebaju na samom porodu i imati zasebno torbu/ruksak za ta 2 dana u bolnici. Treba samo za mame stvari, za bebu sve oni imaju. Za izlazak robu za mamu i bebu donosi muz kad nas dođe pokupiti za izlazak, preda robicu sestri i priceka da se obucemo. Tako cu ja sortirati odmah u 2 torbice sta je za porod, a sta za oporavak. Vjerojatno neka sportska torba/ruksak/ a mozda i taj mini koferic, ovisi u sta stane kad se krenem pakirati. Oni chicco ulosci su veliki metar sa metar!!!! Ja sam izgleda neki jumbo paket kliknula za kupnju😊 

Mallla
    30. Travanj 2021. 19:36

Cure tip za DPD, zovite centralu i dobijete broj vozača, zovete ga i tražite paket. I svakako prijavite centrali jer ih oni dobro stisnu iza toga....moj M je dpdovac pa znam kako funkcionira ekipa....dakle centrala call i oni ih onda stisnu....
    Robica je preslatka cure, ma sve mi je slatko.
    Izdajalica Tomme tippe ručna, bila mi je dovoljna, izdajala sam tek toliko da popusti pritisak...e sad elektricna ako se bas bas namjerava izdajat stalno...ovako ne vidim svrhu neku posebnu!

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    30. Travanj 2021. 19:39

Ja sam izdajalicu dobila na posudbu, rucnu Avent. Pa, pitanje je hoce li trebati ili ne, necu nista kupovati unaprijed. Ako zakljucim da mi treba i da mi je tesko s rucnom, onda bi kupila elektricnu i to dvostruku, a po recenzijama su najvise hvaljene Aventova i Medelina. Rado bih i ja cula iskustva mama.😊

Aneee
    30. Travanj 2021. 20:35

Mallla ma zovem stalno...pa sam već i odustala jer stalno plaćam za poziv, a moraš 10 puta nazvati da bi se nešto pokrenulo za jedan paket...tako da čim mi ne dostavi prvi dan odmah stavim da odnese u paket Shop u blizini, pa idem sama pokupiti...jer natezanje s njima mi je stvarno dosadilo...uzas su..rekla sam im čak da iduci put kad vidim da mi pošiljka treba doći dpdom odmah ću stornirati....
    A što se tiče izdajalice, moja električna je koštala isto kao aventova ručna, tako da mi se isplati, a I super su komentari za nju...tako da ne žalim stvarno

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Kiflica
    30. Travanj 2021. 20:45

Ana B, moze linkic za izdajalicu? Da sacuvam ako bude trebalo. Iako, tko zna koliko dugo treba cejati da to onda dođe u HR...

Tinchy_07
    30. Travanj 2021. 20:51

Ana.b sobica je stvarno predivna

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.