Cocolina, kako si sitna 😍 Samo nek je sve u redu!
Ja od željeza uzimam ferro sanol svaki drugi dan 100mg, rekla ginekologinja do kraja trudnoće. A magnezij isto nebi htjela ranije prestati trošit jer će me leđa rasturit.
Ja mislim prati i peglati sa 34+ dok ću još moći. Računam da me neće zaobići bolovi u preponama i stidnoj kosti, nisam ja te sreće. 😄
Mi smo isto bili više za nosiljku nego maramu, uzeli manduca xt, ide od 0+.
Termin 18.06
Pozdrav novim curama :)
Ja slicno kao Olivera kad odem na porodiljni spremam torbu a odmah nako nostalo. Podrzavam sve koje ce to napraviti ranije jer definitivno je teze u visim tjednima.
Cure te strije su u 1T meni isto pocele na bokovima kao crvene crtice, kasnije se stvorio obruč oko cijelog trbuha, al utješno je da sada nakon 4god se one baš i ne vide, bijele su i sitne...trebalo mi je vremena da ih prihvatim i njihove faze (ima ona ruzna faza kad su kao oziljak) al sad je to s njima bas ok.
Imam maramu, imam bazingu za kasnije i to ce mi bit superiska. Za nosiljke je vazno da su guza i noge u M polozaju bez obzira jel rijec o nosiljci ili marami i da se beba nosi licem prema nama.
Uzela sam kolica Ergobaby metro 2020 + newborn kit radi lakoće i praktičnosti, a sjedalicu Maxicosi coral+ i Familifix3 bazu isto radi lakoće. Krevetić, hranilicu, ležaljku i slična pomagala imam od 1 male. Ostalo sam nabavljala sitnice i guštima udovoljavala.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure, nadam se da ste se naspavale 😊
Ja isto planiram uzeti nosiljku pa se dvoumim koju cu.
Netko je pitao za kolica, ja imam nuna demi grow, moze za dvoje djece, sada samo trebamo kupiti jos jedno sportsko sjedalo za kasnije i tjt
Kadicu imam onu iz ikee od nekih 50kn ako je i toliko. Doslovno sam ju koristila do neki dan, a cura ce sad 19mjs 🤣
Jooj mene će ovo spavanje isto dotući. Pa svaki dan od 1,2 do 6 h. Ako imam sreće opet zaspem oko 8. Danas mi došla dostava neka, pa mi je omela drugu turu 😅 Ja ću sve za rodilište kupovati u 6. mj. Torbu ću krajem 6.mj spremiti. Sljedeći mjesec se nadam uzeti kolica i krevetić, muž da ofarba sve i da kupimo i sklopimo ormar. Sad se sve mislim da sam mogla i komodu s presvlačilicom, ali bolje mi se činio plitki ormar jer više toga stane. Čekam dane beba i nadam se popustu za kolica.
Tinchy spremila sam i jednu i drugu. Lakse mi je tako dok sam jos ja kuci pa mogu nadgledat sta i kako ce mi spremit, a ne ako slucajno odem u bolnicu da moram od tamo ih navigirat. Sad sam nekako mirnija jer znam da mi je makar to spremno.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Tinchy spremila sam i jednu i drugu. Lakse mi je tako dok sam jos ja kuci pa mogu nadgledat sta i kako ce mi spremit, a ne ako slucajno odem u bolnicu da moram od tamo ih navigirat. Sad sam nekako mirnija jer znam da mi je makar to spremno.
Ja se ustala, doruckovala i drito isla spremit ostatak, neka bude spremno. Sad mogu nastavit mirovat.
Jos samo krevetic, madrac i posteljinu, al to cekam dane beba da ulovim koje popuste
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Tinchy bas to, jedna briga manje. Ja cekam jos krevetic da dodje i robicu moram oprati i popeglati, ali to mi jos nije zurba.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Bela23 uzimaju se 1-2 dnevno.. ja recimo uzmem jednu prijepodne, prije šetnje, a drugu ostavim za navečer jer me tad najčešće ti grčevi i hvataju. Mislim da ne pise uzimaju li se prije ili poslije obroka 🧐 Do sada se pokazao kao pun pogodak!
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Rio super, hvala ti puno na info. Moram poslati muza po to dns da mi kupi. 😊
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Lucky42 ne bi probava trebala biti problem vezano uz trudnocu jedino da nije kakva virozica....vise nuzde manje kila 🤣
Potpisujem tweetycu za posavjetovati se u babywearing grupi. I da marame su vrlo jednostavne i cesto je lakse baratati s njima nego s kopčama...maramu smotate kaobtetru i stavite bilo gdje, a klasicnu nosiljku uvijek gledate a di sad s njom. I par motanja s maramom i uštosite se, stvarno nije nikakav problem. Isto jedan savjet bolje je te stvari kupovati kad vec imate bebu jer onda mozete traziti od nekoga za probu ili probati u trgovini....to nije nesto sto treba odmah odmah....jedino ova opcija marame se moze uvjetno receno kupiti na slijepo pa ako ne posluzi kao marama posluzit ce kao dekica ili se da prekrojiti u kakvu torbicu 😊
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji