Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimica2
    23. Travanj 2021. 19:35

Ja sam bila isto danas u shoppingu, nakon 100 godina fizički u dućanu s robom 😆 Našla super grudnjake u hmu za dojenje i baš su mekani i udobni naspram ovih iz müllera a ista veličina.

Ja sam kadicu sklopivu stokkeovu uzela ali ovo što gore linkate me jako podsjeća na košare za veš ko ovo dole. Mislim da sam na instagramu čak vidjela da se bebe u tome kupaju
    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B077PWF4TH/ref=sspa_mb_hqp_detail_mobile_aax_0?ie=UTF8&psc=1

Termin 18.06

• Mimica2
    23. Travanj 2021. 19:43

tweetyca

Hahaha Mirjam, pa sto da ne 😂😁
    Bojana rastes nam 😘

Pa da, imam doma 2 takve, manju i veću i stanu u svaki kut samo što mi nije palo na pamet kupat bebu u tome donedavno dok nisam na instaču vidjela. I ako je previsoka/preduboka da se kao "skratiti" za jednu ovu faltu ili presavitku, nemam pojma kak da kažem 🤣
    Bojana, uživaj ❤️

Termin 18.06

• Mimica2
    23. Travanj 2021. 19:51

tweetyca

Dijete u lavor i bok 😂😂😂

Kakav lavor, lavabo je zakon 🤣

Termin 18.06

• Mimica2
    23. Travanj 2021. 20:13

tweetyca

Pa i je tako… nas je mal u wcu, al ne pada mi na pamet radi pranja guzice i slicno rasklapat tu kadicu 🙈 hahaha vidila sam cak na wishu nesto za stavit u sudoper za pranje bebe 😂😂😂

Apsolutno se slažem! Ja sam si kupila malu plastičnu posudicu uz komodicu za takva "velika pranja".  Ali bebe u sudoperu su komedija 🤣

Termin 18.06

ana0310
    23. Travanj 2021. 20:32

Ja sam odusevljena kolko je stokke kadica mala kad se sklopi, kad je dosao dostavljac gledala sam jel dobro donio 😅

2021. M 💗

• Mimica2
    23. Travanj 2021. 20:33

ana0310

Ja sam odusevljena kolko je stokke kadica mala kad se sklopi, kad je dosao dostavljac gledala sam jel dobro donio 😅

Daaaa ja isto 🙈😆 Ali si mislim dok će beba sjediti, da će se kupati u kadi sa onom sjedalicom

Termin 18.06

ana0310
    23. Travanj 2021. 20:38

Mimica2

ana0310

Daaaa ja isto 🙈😆 Ali si mislim dok će beba sjediti, da će se kupati u kadi sa onom sjedalicom

Ja sam uzela s onim nastavkom za novorodence 😅 jeje ona super, al ja ne znam kako su si oni zamislili da se koristi do 4 godine, mislim da je tako deklarirana od 0-4 god, al mi premala djeluje  😅 

2021. M 💗

Aneee
    23. Travanj 2021. 20:39

Mallla Nije mi rekla koliko kalorija..samo mi je rekla koju hranu najbolje da jedem, koja nije puna šećera
    .
    Kupanje u lavoru 😂😂 zašto ne hahah bas sam se nasmijala na ovo "dijete u lavor" 😅🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mimica2
    23. Travanj 2021. 20:47

ana0310

Mimica2

ana0310

Ja sam uzela s onim nastavkom za novorodence 😅 jeje ona super, al ja ne znam kako su si oni zamislili da se koristi do 4 godine, mislim da je tako deklarirana od 0-4 god, al mi premala djeluje 😅

Jelda?! Skroz je na knap. To za neke male, sitne bebe 😆

Termin 18.06

• Mimica2
    23. Travanj 2021. 21:48

Lijepo te čitati Cocolina 😊 Jako mi je žao kad vidim kako se neke trudnice napate, baš ste lavice🥰. Kako misliš beba hoće van, zbog cervixa? Držim fige za 2u1 što duže 🙏
    Mene neka nervoza pere oko tog pakiranja bolničkog kofera jer to se radi kao pred kraj i to znači da smo pri kraju 🙈  Za 2 tjedna pakiram, tad ću i na Akupunkturu krenuti, i sa datuljama, i sa loptom, i masiranjem međice, pa šta bude... 

Termin 18.06

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.