Ja sam bila isto danas u shoppingu, nakon 100 godina fizički u dućanu s robom 😆 Našla super grudnjake u hmu za dojenje i baš su mekani i udobni naspram ovih iz müllera a ista veličina.
.
Ja sam kadicu sklopivu stokkeovu uzela ali ovo što gore linkate me jako podsjeća na košare za veš ko ovo dole. Mislim da sam na instagramu čak vidjela da se bebe u tome kupaju
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B077PWF4TH/ref=sspa_mb_hqp_detail_mobile_aax_0?ie=UTF8&psc=1
Termin 18.06
Hahaha Mirjam, pa sto da ne 😂😁
Bojana rastes nam 😘
Pa da, imam doma 2 takve, manju i veću i stanu u svaki kut samo što mi nije palo na pamet kupat bebu u tome donedavno dok nisam na instaču vidjela. I ako je previsoka/preduboka da se kao "skratiti" za jednu ovu faltu ili presavitku, nemam pojma kak da kažem 🤣
Bojana, uživaj ❤️
Termin 18.06
Pa i je tako… nas je mal u wcu, al ne pada mi na pamet radi pranja guzice i slicno rasklapat tu kadicu 🙈 hahaha vidila sam cak na wishu nesto za stavit u sudoper za pranje bebe 😂😂😂
Apsolutno se slažem! Ja sam si kupila malu plastičnu posudicu uz komodicu za takva "velika pranja". Ali bebe u sudoperu su komedija 🤣
Termin 18.06
Ja sam odusevljena kolko je stokke kadica mala kad se sklopi, kad je dosao dostavljac gledala sam jel dobro donio 😅
2021. M 💗
Ja sam odusevljena kolko je stokke kadica mala kad se sklopi, kad je dosao dostavljac gledala sam jel dobro donio 😅
Daaaa ja isto 🙈😆 Ali si mislim dok će beba sjediti, da će se kupati u kadi sa onom sjedalicom
Termin 18.06
Daaaa ja isto 🙈😆 Ali si mislim dok će beba sjediti, da će se kupati u kadi sa onom sjedalicom
Ja sam uzela s onim nastavkom za novorodence 😅 jeje ona super, al ja ne znam kako su si oni zamislili da se koristi do 4 godine, mislim da je tako deklarirana od 0-4 god, al mi premala djeluje 😅
2021. M 💗
Mallla Nije mi rekla koliko kalorija..samo mi je rekla koju hranu najbolje da jedem, koja nije puna šećera
.
Kupanje u lavoru 😂😂 zašto ne hahah bas sam se nasmijala na ovo "dijete u lavor" 😅🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam uzela s onim nastavkom za novorodence 😅 jeje ona super, al ja ne znam kako su si oni zamislili da se koristi do 4 godine, mislim da je tako deklarirana od 0-4 god, al mi premala djeluje 😅
Jelda?! Skroz je na knap. To za neke male, sitne bebe 😆
Termin 18.06
Lijepo te čitati Cocolina 😊 Jako mi je žao kad vidim kako se neke trudnice napate, baš ste lavice🥰. Kako misliš beba hoće van, zbog cervixa? Držim fige za 2u1 što duže 🙏
Mene neka nervoza pere oko tog pakiranja bolničkog kofera jer to se radi kao pred kraj i to znači da smo pri kraju 🙈 Za 2 tjedna pakiram, tad ću i na Akupunkturu krenuti, i sa datuljama, i sa loptom, i masiranjem međice, pa šta bude...
Termin 18.06
Sortiraj odgovore
Najstariji