Imate li strije, kolostrum, neke druge simptome? Meni se ništa ne događa, osim što beba više ne udara i rita konkretno nego kao da se stvaraju valovi jer postaje sve tjesnije pa se cijeli trbuh miče lijevo-desno.
Termin 18.06
Imate li strije, kolostrum, neke druge simptome? Meni se ništa ne događa, osim što beba više ne udara i rita konkretno nego kao da se stvaraju valovi jer postaje sve tjesnije pa se cijeli trbuh miče lijevo-desno.
Kod mene isto nikakvih promjena jedino sam počela osjećati bh kontrakcije.... U utorak sam na pregledu, jedva čekam ♥️
Strije na sisama su se pojavile jako rano, ali oke nisu strašne haha
Popucali kapilari na bokovima i to baš dosta.
Također mali bas rasteze kožu, nisu više ono jaki udarci, ali zna dosta nategnuti stomak da zaboli 😅 i stalno namjesti guzu na desnu stranu pa mi bude izobličena stomak 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Nemam ni ja nista od navedenog, ni strije, ni bh ni kolostrum al zato povremena zgaravica, povremena nesanica, ogromni umor teze okretanje i gibanje su prisutni. U samo tjedan dana razlike postalo mi je teže voziti auto, teze mi padne kocenje i neravan asfalt...al radim jos 2 tjedna otprilike max. 3 i onda gasim pilu. Podocnjaci su mi veeeliki! Beba je isto sad poveca i onda se nabije npr pod zeludac i tad mislim da ce mi eksplodirat trbuh pa je malo gurnem. E da i vlazna sam non stop, piškam non stop i tako....Postajem svijesnija da se bliži al isto sam u glavi još nekako "daleko". Stala sam sa svim pripremama kao da nije moj posao...racunam nakon idiceg pregleda spakirat torbu pa nek ceka....a onda po malo sklapat krevet, prati dodatke i stavit sve na svoje mjesto....
url=https://lilypie.com]
Hahaha Mirjam, pa sto da ne 😂😁
Bojana rastes nam 😘
Nego šta, sad idemo malo narasti ❤️ inače me ljudi pitaju da li sam trudna, kao ništa se ne vidi a ja sam sebi dooooosta narasla.
Hvala Mimica, baš uživam, nikako na sve strane stići 🤷🏼♀️😀
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Meni su sise skroz popucale, bas su narasle mozda bih uspjela sprijeciti da sam se ranije krenula mazati a mozda i ne jer su bas ekstremno narasle jadne. Nista mi jos ne curi iz njih. I meni su isto valovi vise ili bas izbaci rukicu ili nogicu kao da se upire u stomak. Kofer za bolnicu danas spremljen za svaki slucaj. Tek mi sad postaje jasno sta se dogadja. Zene moje ja uzela za svaki slucaj 1 paket pelena br 0, to je velicine moga dlana, mini mini. 🥰 Ugl pripremljena sam sto se tice bolnice, ali po kuci nista nije spremno to cemo laganini. Ja se nadam da nece nikud pozurit.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Cure kad planirate oprat i ispeglat robicu? Ja sam u prvoj trudnoci oprala mozda u 36om tjednu i onda preklopila tetrom i cekalo je peglanje. Na kraju rodila 38+2 i mama sve peglala 🤣 imam jos 4mjs do termina, ali stalno razmisljam da operem i opeglam i poslozim to u ladicu i prekrijem. Kontam sta ce biti ako stoji cisto i preklopljeno hmm 🙄
Mila ja planiram u 36.tt da mi bude vec sve spremno i opeglano. Ne mogu se nazalost osloniti na mamu jer nismo u istom gradu pa bih zato malo i pozurila. Ali svakako imam izrazitu zelju sve sama pripremiti.
Cocolina mogu li znati koliki ti je cerviks? Vidim da nas ima par koji se mucimo s njim.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Kod mene kolostrum krenuo jos u 22.tt, od ostalog nista vise. Robicu sam vec lagano krenula slagati, kako sto dobijem ili kupim operem i opeglam :) nek bude spremno. Torbu cu za bolnicu spremati iza 20.5.pa nek stoji spremna. Sto se tice udaraca bebolinca, ima bas jake udarce, ali isto vise potrese stvara iznutra.🤣😅 ne mogu vjerovati da se sve toliko priblizilo🤭🤭 jos malo i nase bebice su s nama 🥰😍
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Bela, ja sam bila tada uvjerena da ce beba doc i na termin ili iza pa sam bila chill. Sad sam tek na pola puta i vec bih sve pripremila 🤣 ni ja isto nisam imala na koga racunati, ali se desilo to da sam 10dana bila iza poroda u bolnici pa je naravno uskocila pomoci.
Reven - onda cu i ja bome oprat sve i opeglat i neka stoji spremno, mema veze sto sam tek 21tjedan 😊👍
Sortiraj odgovore
Najstariji