Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela23
    23. Travanj 2021. 23:12

Mila ma onda si lipo pripremis malo po malo da si sigurna. Iskreno ja sam mislila za sve ma polako ima vremena a sad sam vezana za krevet, pa se nadam da tamo kad dodjem do 36 tt da cu moci barem robicu sama spremiti. 
    Cocolina prosli petak je bio na 30 mm, jucer 20 mm, srecom sve zatvoreno. Imala sam dva dana bolove ocito su bili lazni trudovi koji su ga skratili. Ukoliko se opet ponove pravac bolnica. Beba mi je skroz nisko na unutarnjem uscu i pritisce ga. Sto uzimas od terapije? Ja utrogestan i magnezij, s tim da mi je sad jos pojacala utogestan na 3x200 mg dnevno.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Mila12
    23. Travanj 2021. 23:15

Bela ma mislim da i hocu. Muz radi vani, sama sam sa malom 24/7, pa dok jos nisam u visokoj trudnici i dok jos mogu sve raditi bez nekog velikog umora bolje da spremim. 😊

Rio
    23. Travanj 2021. 23:18

• Sto se tiče strija, pojavile se crvene, tanke na grudima. Narasle one meni bome za tri broja... izgledaju kao dvije gospođe 🤨
    Moje cure koje su već rodile imale su strije po grudima, kažu da su mazale svojim mlijekom nakon poroda i povuklo se! 
    Vidljivije su recimo nakon toplog tuša..smiješno. 
    • Moram pohvaliti magnezij Roidakal. Nešto skuplji, ali odličan protiv grčeva. Grčevi koji su me mučili u donjem dijelu trbuha su sve rijeđi i slabiji..prisutni i dalje, ali manjeg intenziteta. 
    • Došao nalaz šećera - sve ok! Ali željezo mi je nisko, a što se više trudnoća primice kraju, to beba traži vise željeza. Probat ću s tekućim Blue iron. Heferol me zatvori. Sto vi pijete od željeza? 
    Naravno.. trudim se jesti i hranu bogatu željezom, ali evo.. očito nedovoljno 💁🏻‍♀️
    • Ja ću početi pripremati lagano robicu i sve tamo u 30+ tjednu 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Bela23
    23. Travanj 2021. 23:29

Rio jel se Roidakal uzima na recept ili moze bez?
    Mila ma nego sta malo po malo prema svojim sposobnostima. Poslije ce biti lakse. 
    Cocolina ma ne sumnjam ja u nas i u nase bebane. 💪🏻🥰 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Rio
    23. Travanj 2021. 23:51

Bela23 mislim čak da se u slobodnoj prodaji jedino može i uzeti..s obzirom da mi ga je preporučila moja dr, a kontam da bi mi ga prepisala da može budući da je cijena 162kn 🤣

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Bela23
    24. Travanj 2021. 00:00

Rio 😂😂 jasno mi je. A reci mi molim te kako ga uzimas i koliko puta dnevno? 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

inka89
    24. Travanj 2021. 00:03

Pozdrav cure, nova sam na forumu. 24ta sedmica sam, termin poroda 15.8.2021. Nosim dječaka, zanimaju me kolica? Jeste li vi kulile, planirate li uskoro i koja vam se sviđaju? 

MariLove12
    24. Travanj 2021. 00:45

Gdje ste spavalice 😋 nesto se cudno dogodilo veceras, mali se migoljio ma sigurno sat vremena bez prestanka, ko lunapark mi je trbuh neprestano bio, čini mi se da se okrenuo na glavu, ili se okreće, toliko me muči aritmija od tada, srce mi lupa i preskače, nemam zraka, plitko disanje... Kako god da se namjestim ne prestaje 😣 ne znam ima li veze s njegovim novim položajem 🙉

It's a boy! 💙

miska
    24. Travanj 2021. 05:24

Dobro jutro! Evo opet mog budjenja u 4 😅 
    Kofer cu spremiti iduci tjedan pa nek ceka.
    Krevetic cemo sklopiti ovih dana i naruciti autosjedalicu; kolica vec imamo. Robicu necu jos prati, prerano mi je. 
    Pelene, blazimice, kozmetiku sam kupila neki dan u dm-u.
    Mama mi salje paket iz HR pun tetra pelena, gaza, posteljine i jos svasta nesto pa cu i to imati spremno. 🙂
    Strije - imam na rubu trbuha tj. blize bokovima sa lijeve i desne strane par crvenih crta. 

Bojana2017
    24. Travanj 2021. 07:02

Jutro cure 😀😀😀
    Ja će sve prati i spremati u šestom mjesecu, nešto mi je još rano, ne znam.
    Kolostrum imam odavno, povremeno procuri na majicu, uglavnom dok spavam.
    Strije nemam još uvijek i nadam se da ih neću ni dobiti jer nisam ni u prvoj trudnoći.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.