Ja danas počela sa pranjem tkanine od kolica, jajeta, madraca 🙈 lagano pripremanje 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pozdrag drage cure i ugodan dan zelim! Ja sam Mila! Htjela bih Vam se pridruziti, ako me primate. Ovo mi je treca trudnoca do sada, imamo curicu od godinu i pol. Imali smo jedan spontani i sada cekamo jos jednu curicu. Danas smo 20+6. Termin nam je 04.09. Cini mi se da sam zadnja ; secer na kraju 😛
Ana B. O Boze, ja bi sluzbeno umrla da sam u DE i da moram jesti 3 x dnevno. U HR dijabeticari moraju jesti 6 do 7 puta dnevno. Meni padne secer i bude mi lose ako ne pojedem svaka 2.5-3 h. Bas me cufi sto su toliko razlicite upute! Mozda si ti jednostavno na dijeti, a ne na dijabetickoj dijeti?
Lucky, ja ssm pred neki dan stavila fotkicu kupnje knjigica i te radosnice/albuma za bebinu 1.godinu. na hrvatskom je, lijepi nekicasti dizajn, ima dzepice za kosicu i slicno, za pisati, lijepit fotkice...jako lijepo, zove se Bebin album. Kupila u Beba centru - imaju 3 ducana u Rijeci, imaju i FB , ali nemaju web.
Cure moje, lratim svas redovno, ali slabo pisem.
Ovih dana imamo trudnicki tecaj preko zooma. Zanimljivo mogu reći.
A evo izmedu tecaja sam iskoristila priliku i malo se suncam na balkonu... Nista predugo, cca 15min da se ne bi pregrijali 🥰☀️🏖️
https://ibb.co/yyBm9vG
Ana B. O Boze, ja bi sluzbeno umrla da sam u DE i da moram jesti 3 x dnevno. U HR dijabeticari moraju jesti 6 do 7 puta dnevno. Meni padne secer i bude mi lose ako ne pojedem svaka 2.5-3 h. Bas me cufi sto su toliko razlicite upute! Mozda si ti jednostavno na dijeti, a ne na dijabetickoj dijeti?
Lucky, ja ssm pred neki dan stavila fotkicu kupnje knjigica i te radosnice/albuma za bebinu 1.godinu. na hrvatskom je, lijepi nekicasti dizajn, ima dzepice za kosicu i slicno, za pisati, lijepit fotkice…jako lijepo, zove se Bebin album. Kupila u Beba centru - imaju 3 ducana u Rijeci, imaju i FB , ali nemaju web.
E vidis kako Anu i mene onda maltretiraju. Mene je dr. skoro napala sto sam za medjuobrok uzela pola snite (crnog) kruha s necim, kao ne smijes kruh za medjuobrok, uzmi jabuku. Mislim ako se rano ustanem, doruckujem oko 7-8, ne mogu samo jabuku skroz do rucka do 1-2 popodne. Meni je to van pameti. I to je kao dr dijabetolog. 🤔 Ja iskreno pazim maksimalno, znaci bez bijelog kruha, tjestenine, cokolade i slicnih stvari. Ostalo jedem normalno kuhano svaki dan, puno vode, voce koje se smije i to je to. Bitno da je secer u normali i da je sa bebom sve ok, a tu njihovu besmislenu dijetu ja ne drzim. 🙂
Lucky, je, to je ta s medom!
Evo slicice mog danasnjeg shoppinga:
https://ibb.co/56f90YM
Odlucila se za NUK dudice ( najvise mi se svidio dezen, najvise izbora ima, u svakom ducanu ih ima, cijena je dobra i citam da ih dosta beba prihvati).
Drveni drzac za dudice, silikonski podbradak tommee tippee po preporuci frendice (znam da ne treba jos, ali bas du dobili boju koja mi se sviđa) i razvojna igracka Oball.
Citala sam koje su najbolje/jedine potrebne igracke za bebe prema preporuci pedijatara:
1.oball
2.meka suskava slikovnica
3.baby gym sareni
4.vrtuljak za krevetic
5.mekana lagana zvecka
6.ogledalo
I slijedi nastavak sta sam jos kupila:
https://ibb.co/xM8GScK
2 predivno oslikane slikovnice s divnom porukom, jos dudica, drvena supermeka cetka od kozje dlake ( a kanim kupiti jos i neku cvrscu, mozda neki set a mozda zasebno), kutijica za dude i neka jako jeftina bocica babylove za 15 kn, a meni najslađa bila po izgledu. Nadam se dojiti i da mi bocica nece ni trebati, ali eto nek imam. Sve imaju iste karakteristike, silikon, anti-kolik, bpa-free... Ako ne bude valjalo, lako kupim neku skuplju.
Eto, sve DM, Muller, Lidl, Tvornica zdrave hrane...sve ok cijene, a jako lijepo i kvalitetno!❤ Ja prezadovoljna, i volim kupovat stvarcicu po stvarcicu zasebno, lutati po ducanima, prosetam se usput, usporedim sve i odaberem ono sto mi se najvise svidi. A poslije necu imati ni volje ni vremena, pa bolje sad sve! 😊
Miska, bas vas gnjave, zao mi je. Doduse, meni su u tih 6 obroka ubrojana 2 vocna, znaci i meni pise itmeđu dorucka i rucka samo voce i to po tablici koliko kojeg voca - u prijevodu, isto jedna jabuka! 🤣
Ali ja pojedem vise voca jer sam skuzila da meni voce ne dize secer. I smijem orasaste plodove.
I taj 7."obrok" su samo orasasti s jogurtom.
Dakle i ja imam 3 normalna obroka (dorucak, rucak i vecera) i 3 ta vocno orasasta
Tweetyca, sviđa mi se rucnik iz Lesnine koji si stavila link! No na slici kao da su uz njega i neke tetrice i pise 6 dijelova - jel to sve dio paketa? :)
Kiflice, koja je cijena ovog drzaca za dude drvenog? Ko manijak trazim preko neta, a nisam se sjetila mullera🤪🤪
Jel ijedna od vas narucivala sa stranice twistshake.com?
Jel se placa carina ili kak to vec ide? Narucujem samo iz hr, nikad nisam nesto izvana pa me zanima kako to ide. 🙏🏽😬🤗
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Sortiraj odgovore
Najstariji