Kiflice, hvala. Ajde kad stigneš napiši što si istražila. Je li bolji onaj s pjenom ili oprugama? I ovo što kaže Tinchy... Ikea ima madrace od 8cm i 11cm čini mi se. Bolje viši ili niži?
Cure s kontrakcijama, mogu vam svoje iskustvo napisati. Imam ih od 20tt. Svakodnevno po 30 na dan. Jedino mi trbuh nije bio stalno tvrd već bi omlohavio nakon kontrakcije. Bila sam na hitnoj i kod svog ginekologa nekoliko puta zbog njih. Dobila sam spasmex i magnezij i pojačano mirovanje. Sad se sve smirilo. Imam ih po 2-3 na dan. Budu malo neugodne, ali brzo prođu. Ne uzbuđujem se više zbog njih jer sam shvatila što više diram i provjeravam trbuh i što sam u većoj paroniji, one su češće. Obavezno ih dobijem ako radim nešto užurbano po stanu. Tako da sam sve to shvatila kao usporiti. U 28.tt mi je cerviks bio 33m,a u 25.tt 36mm. Sad smo u 32.tjednu i kaže doktor da ga nema potrebe više mjeriti. Bitno da sam čvrsto zatvorena, a to kaže da jesam. Ukinuo mi je pojačano mirovanje i rekao neka šetuckam i čuvam se još 2/3 tjedna. A ako se nešto i dogodi ranije, uvjerava me da je neonatalogija toliko sada napredna da će s bebicom sve biti ok. Kad mi je to rekao, osjetila sam veliko olakšanje. Uz moje kontrakcije išla je i tupa bol u križima koja bi se sa kontrakcijom pojačavala. I mogu reći da mi je ta bol u križima bila puno gora nego stvrdavanje trbuha. Ja sam zaista mirovala od 20.tt do 32.tt. Ležala, dizala se na wc i u kuhinju uzeti nešto za jest. Mislim da je to sve pridonijelo tome da se one smire. Eto to vam je moje iskustvo pa ako nekome pomogne, bit ću sretna. Ja ću i dalje mirovati, ali ići ću u kraće šetnje. Kućanski poslovi će pričekati 35.tt. Sretno cure na mirovanju.
• Ja naručila prvi konkretni paketić za bebicu i sve pohvale stranici annikababy.com. Narudžba stigla za jedan dan i još mi poslali poklončić, neki Mamma Set za sunčanje 😊
https://ibb.co/wzQyRB7
• Btw danas sam vadila OGTT i secer na tašte mi je bio 5.1 navodno na samoj granici.. nalazi bi trebali biti danas.
• Ima li netko od vas grčeve u donjem dijelu trbuha slične menstrualnima? Meni se počeli pojavljivati češće, pijem magnezij čak i malo pojačanu dozu po preporuci dr, ali i dalje su tu..
• Btw mame - zgodne ste! 😊
jel to 5.1 mjereno aparatićem onim?
2021. M 💗
Pozdrav žene evo i mene, i ja bila budna od 3 do pola 7, onda zaspala i probudila se u 9 kao da me netko pregazio.... 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gledala sam s tih stranica, imaju predivnih stvari ali preskupi, eventualno za neke sitnice....
Jeste pripremili vise dugih ili kratkih rukava ili jednako?
🙅♀️30, 🙋♂️29
otprilike pola pola :) vrijeme je ludo, pa nisam bila sigurna šta bi
2021. M 💗
Mara moja necakinja je rodena u 8.mjesecu i bila je dosta dugo u dugom pogotovo unutra u klimatiziranom. U principu njima je u pocetku hladno i treba ih obuc. Lako presvuces bebicu ak skuzit da joj je vruce
Evo ako je netko ipak zapeo za Elodie imaju popust, meni i madalje precjenjeni i preskupi ali ako tko voli ...
https://ibb.co/Sdqrh3X
Ja sam se isto više bazirala na dugu robicu, pogotovo ispočetka...
Ja sam vise dugih jer se vodim time da bebe u pocetku trebaju duge, lagane rukavice, a termin mi krajem 6.
Znaci 56 sam vecinom dugo, 62 ima dosta kratkih,ako i bude zima preko tih kratkih ce ic jos koja duga vestica. Jedino neznam dali da uzimam hlacice sa nogavicama ili ne, kako ste vi prakticirale?
Mislim prakticnije je ako su s nogavicama, a opet, te ako su vece se ne mogu podvrnut
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji