Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela23
    22. Travanj 2021. 14:14

Tonks imala sam prosli tjedan cervikometriju 30 mm mi je cerviks samo je mala skroz glavicom dolje i mirujem jer ne mogu se puno kretati imam veliki pritisak dole. Prije dva dana sam bila kod moje doktorice nije mi gledala cerviks nego me s prstima procackala sve zatvoreno. Tako da mislim da je sve ok sto se tice toga. Ovo mi je bas neka nova bol zato ju analiziram. 

Tiki ponedak stvarno imam osjecaj da ih beba izazove svojim mrdanjem i komesanjem u stomaku. 

Mimica meni je tvrd po cijele dane, nvcr pogotovo imam osjecaj ko da ce puknut ako jace udahnem.zadnja dva dana je nekako omekanio.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Mimica2
    22. Travanj 2021. 14:23

Joj šta bi tek bilo da stalno jedem 🙈 uglavnom imam osjećaj da ću se raspuknut nakon jela, pripisujem sve lošoj i usporenoj probavi možda, ne znam ni sama. 
    Bela23, ista stvar. A na leđima ne mogu ni minutu ležat jer imam osjećaj da ću se ugušit, koma. Sve me pritišće  

Termin 18.06

Aneee
    22. Travanj 2021. 14:47

Suosjećam i moj je stalno trvd hahah znam da kad sam bila u hrv kad je mama opipala odmah pitala pa zašto je ovako tvrd hahhaha...leđa isto tako nema šanse na leđima lezati i disati 🙈
    Sjedenje također nije više udobno 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

🌸TiKiDi🌸
    22. Travanj 2021. 16:47

Cure pa vas nekoliko ce uskoro roditi 😱. Kako brzo vrijeme leti. Neka, jos malo pa cemo svi drzati nasa mala sunca 🙏❤️😍

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Kiflica
    22. Travanj 2021. 17:29

Hehe trudnicki mozak, bila vani u setnji i zaboravila vec sta sam prije procitala tko je sto pisao, propuh u glavi!🤣  Sjecam se da ste sve jako lijepe.❤

Evo i mene i moje businice: https://ibb.co/Ytv6JF4
    Srela kolegicu u gradu, ona se iznenadila da sam u 7.mjesecu, mislila da sam u 5.po trbuhu - a meni se cini ko da je bas jako veliki. 😊❤

Kiflica
    22. Travanj 2021. 17:50

Evo, podsjetih se sto smo pisale: 
    Ana - thnx za baby gym, taj izgleda super! No, imam srecu da su mi dvije frendice vec obecale prepustiti masu stvari, ukljucujuci i babygym, pa cu imati cak 2 - jedan doma i jedan kod mojih ili muzevih doma,  i necu kupovati. 
    Ana B. koliki ti je bio secer nakon tih tortelina? Meni su rekli da ujutro nataste ne smije biti vise od 5.2, a 2 h nakon jela vise od 6.2. Ovdje se ne mjeri sat vremena nakon jela, nego samo 2 h nakon jela. Ti si zabiljezila na kojoj sam ono stranici pisala o svojoj prehrani, ako se ne varam, a ja sam zaboravila di je to bilo. Nadam se da ces naci i da ce ti pomoci! 🤗

🌸TiKiDi🌸
    22. Travanj 2021. 18:19

Kiflice bas si zgodna tako vitka. 😍
    Jasam jela torteline za veceru kad sam si raxila doma guk profil, secer bio 4.2 nakon. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Tinchy_07
    22. Travanj 2021. 18:27

Cure divne su vam buše

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Lullaby
    22. Travanj 2021. 18:29

Evo nas s pregleda. Imamo 750 g. Još je beba nisko, ali sada guza dolje, a glava gore. Ja sam +12 kg i moram na dijetu, a i u bolnicu ću morati da me tamo prate cijeli dan samo ne znam još kad ćemo. Meni je trbuh baš ogroman. Nikako se uslikati normalno 🤭 Nikad manje slika nego u trudnoći.
    https://ibb.co/DDkvwBN

Lullaby
    22. Travanj 2021. 18:30

A danas prije pregleda da ću staviti prsten 😂 Ne da mi ne može nego samo na vrh prsta, a inače mi je velik 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.