Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    23. Travanj 2021. 06:30

Tinchy_07

Kako stojite po pitanju spavanja? Sad kako mirujem trudim se da po danu ne zaspim ni minute, ali opet, imam osjecaj da noc traje 24h,te nikako zaspat, a i ako brzo zaspem budna od 3-5. Rostiljanje iz boka na bok, grcevi u nogama, maratonske pis pauze i samo razmisljam o hrani 🙈

Ja se budim prerano, isto oko 3 obavezno buđenje, baš loše spavam, mada nemam bolove, grčeve, a ni o hrani ne mislim. 🙈 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

miska
    23. Travanj 2021. 06:36

Umorila sam se dok sam procitala 10 stranica 😅
    Bas ste divne trudnice, sve redom sto sam vidjela po slikama!! 😍
    Sve koje morate mirovati, cuvajte se, pazite, bit ce sve ok! ❤
    BH - nisam sigurna ali mislim da sam osjetila par puta. Stomak mi bude bas tvrd ali sam skuzila da je to od bebinog okretanja pa vjerojatno se namjesti ledjima (i inace je popreko jos). 
    Sto se tice spavanja - nocu i ujutro rano se budim, a navecer doslovno onesvijestim pred tv-om.
    Jucer sam se probudila usred noci, sanjala da mi je pukao vodenjak i onako u polusnu pipam jel suho ili mokro 😂😂 Na kraju skuzim da me mali lupa svom snagom i da moram na wc haha 🙈
    Sa kilazom sam u plusu dosad 12kg, ali zadnjih mj dana nisam dobila nista zbog prehrane za dijabetes. Bas mi jucer bila frizerka i kaze pa di ti je tih 12kg? A ja se osjecam ogromno 😅

mara5
    23. Travanj 2021. 06:38

https://malizakladi.hr/elodie-djecji-rucnik-powder-pink-bow-17329

Pretpostavljam da je Vale mislila na ove rucnike ili slicne njima, ima ih dosta na strabici po 300 kn.
    Vale to ti ne treba 😂😛
    Da se razumijemo, predivni su 😍
    .
    Ja sam narucila onaj bijeli iz ikee i budem mozda i ja lesnninu pogledala ili nesto slicno 🤷‍♀️

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Olivera
    23. Travanj 2021. 07:37

Bojana ne razumijem ni ja što je toliko čarobno u toj brojci 3 u noći, ali i kod mene obavezno buđenje svaku noć u to vrijeme. I isto tako bez nekog razloga niti me što boli, niti me maleni udara, niti sam gladna (iako na kraju oko 4 odem nešto pojesti od živaca i dosade), i onda zaspim oko 5-5 i pol a u 6 krene alarm zvoniti. Jutros mi je sve posebno teško i sad se baš veselim početku porodiljnog.
    Vale definitivno ti ne trebaju ručnici od 300 kn, to je zbilja bacanje love bezveze. Kao što mara5 kažem, predivni su oni baš kao i većina svega  od Elodia, ali i oni od 100 i manje kuna jednako dobro brišu
    Curke sve ste odreda predivne trudnice. Ja imam osjećaj da sam prema vama kao praščić, iako mi svi kažu da se mojih +11 kg uopće ne vidi. Budem se poslikala ovih dana pa stavim da nas vidite.

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Mallla
    23. Travanj 2021. 08:44

Joj žene ja sam plus 5 a jača sam od vas što ste +12. Doduše ja sam i startala jača :)
    Inače visoka 177cm q startala s 83kg, a sad sam 88kg. Svejedno sam vrlo big!
    Al sve to ide u rok službe 😊

url=https://lilypie.com]

mara5
    23. Travanj 2021. 08:55

Krenula sam naruciti sa hm stvari za bebu, i shvatila ds sam zapravo bas izgubljena 🤷‍♀️🤦‍♀️
    Ne znam koliko da uzmem bodija dugi rukav koliko kratki i koliko hlacica 🤷‍♀️ prvo sam mislila da necu bas uzinati stvari 56 sad me svi napadanu kako neces, pa nece beba odmah biti div 😂😂

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bojana2017
    23. Travanj 2021. 09:31

mara5

Krenula sam naruciti sa hm stvari za bebu, i shvatila ds sam zapravo bas izgubljena 🤷‍♀️🤦‍♀️
    Ne znam koliko da uzmem bodija dugi rukav koliko kratki i koliko hlacica 🤷‍♀️ prvo sam mislila da necu bas uzinati stvari 56 sad me svi napadanu kako neces, pa nece beba odmah biti div 😂😂

Mara5 istina da beba neće odmah biti div i potrebno je par stvarčica 56 svakako, ali ja ne  pretjerivala sa količinom jer bebe brzo rastu, naročito u početku.
    Ja sam uzela nekoliko bodića, hlačica, majičica i rekla sam lako dokupim još par ako zatreba. 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

MariLove12
    23. Travanj 2021. 09:39

Jutro cureee i od nas https://ibb.co/KzCC7Z9
    Sreca pa mi se vaga pokvarila prije koji dan, mislim da bi vas premašila sa svojih +15! Na početku sam jela stvarno puno i svasta, sad se kontroliram ali kile iduuuu i ne staju, ogtt je dobar, strahujem od svake kontrole 🙈 Lullaby javi kako ce proci pracenje u bolnici! Jucer sam osjetila prvi BH, bas je zabolilo odjednom, trbuh tvrd ko kamen.. Momentalno sam se preselila na kauc 😅

It's a boy! 💙

Aneee
    23. Travanj 2021. 09:43

miska

ana.b.

Kiflica koje su tebi granice dali za šećer?
    Meni postrozili mjere nego što je inače…npr piše nakon sat vremena da bude ispod 140 mg/dl i ona to prekrižila i napisala nek bude ispod 120mg/dl
    …a na papiru piše isto za nakon 2 sata mora biti ispod 120 to je komplet prekrižila….a na tašte je prekrižila gornju granicu od 95 i stavila da bude 85.
    Ugl to je u mg/dl ..samo ove pomnozis sa 0,056 i dobiju se mjere koje vi koristite mmol/l

Meni je dr ostavila 95 i 140, ali me ovako gnjavi. Prvo mi kaze javi se za 2tj i onda ona mene zove i salje mailove nakon par dana. 🤔 A za medjuobroke me gnjavila da nisu dobri, ona bi skoro da gladujem kad cujem sta hoce. I skuzila sam da skoro sve doktorice Njemice tako, briju previse na kalorije i tezinu. U mjesec dana se nisam udebljala ni grama, ginekolog kaze da je sa velicinom bebe i kolicinom plodne vode sve savrseno pa se ne brinem. Pazim na hranu koliko mogu a da nisam gladna.

Pa ja nez zašto su takvi...mislim, oke treba paziti sad da se ne udebljamo 30kg ili ako stvarno imamo dijabetis nas staviti na tu hranu...jer sve to utječe na bebu, a mi hoćemo zdrave i zadovoljne bebe ❤
    Ali mi nema smisla pomjerati neke granice i zahtjevati previse 🤷🏼‍♀️
    Doduše ja sad stvarno premalo jedem jer mi muka bude ako pojedem normalnu porciju....evo do sad svako jutro mi nataste izmjeri 76-77mg/dl (4,2-4,3mmol/l) I to je odličan šećer na tašte...i cak 1h poslije jela mi većinom bude unutar njenih granica...eto možda 2 puta da je prešlo njenu granicu, ali njena granica mi malo pretjerana..kad vidim da u hrv istu granicu nakon 2h imaju kao ja nakon 1h 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    23. Travanj 2021. 09:48

MariLove12

Jutro cureee i od nas https://ibb.co/KzCC7Z9
    Sreca pa mi se vaga pokvarila prije koji dan, mislim da bi vas premašila sa svojih +15! Na početku sam jela stvarno puno i svasta, sad se kontroliram ali kile iduuuu i ne staju, ogtt je dobar, strahujem od svake kontrole 🙈Lullaby javi kako ce proci pracenje u bolnici! Jucer sam osjetila prvi BH, bas je zabolilo odjednom, trbuh tvrd ko kamen.. Momentalno sam se preselila na kauc 😅

Predivna si 🥰🥰🥰
    I moja se vaga pokvarila prije koji dan 🤣🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.