Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    22. Travanj 2021. 11:35

Mimica2

Joj od svega pročitano Bojana i matea 😍😍 divne ste trudnice! Ja sam isto neki dan sanjala da sam krenula trčati, ajme kako mi fali 😩
    Ručnika za bebu imam samo 3 😬 Mislite da neće biti dosta? 1iz ikee, onaj zeleni 😆 i 2 sam uzela u babymarkt, s kapuljačama sva 3. Al ne mislim bebu kupat svaki dan. Možda 2 puta tjedno ispočetka pa mislim da bi trebalo biti dovoljno.
    Kukanja u +30tt 🙈✌️ Mene malo panika od jučer lovi jer me susjeda pitala dal mislim u DE roditi, reko da, ovdje sam samo malo na godišnjem prije poroda. I sad si mislim pa ja se u 34tt vraćam nazad u DE, valjda neću direktno u rađaonu 🙈
    Evo mene danas, sutra sam u 33.tt
    https://ibb.co/6tNVsbb

Mimica2 biće ti sigurno dosta 3 ručnika, ja sam imala 2 i sasvim je dovoljno. Sad još nisam kupila nove, mislim da možda i neću, imam 3 od Iskre (2 sam imala u početku).
    Bebu svakako nećeš kupati svaki dan.
    Thanks na komplimentima i tebi i svim curama, divne ste, popravile ste mi dan, ma šta jedan, više njih 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Lullaby
    22. Travanj 2021. 11:53

tweetyca

Tinchy je morala 3 puta naglasit (haha! )Ana0310 - ja sam dobila HRPETINU robicu, neke i nekoristene, ali me isto povuklo da par stvari kupim sama cim sam dosla doma. U Hrvatskoj su mi jednostavno te stvari toliko ljepse, u Svedskoj nema toliko izbora, koliko za odrasle toliko ni za djecu. Par marki i to je to.

Lullaby - Vidila sam i ja pletenu manju na Wishu, nesto ovako slicno:https://canary.contestimg.wish.com/api/webimage/603db1253122df4129823f23-4-large.jpg
    Planiram si tu organizirat stvari koje hocu pri ruci kad dojim
    I jos bi ovako nesto za kolicahttps://www.wish.com/wishlist/606435357f29d4e7e9a5bac9/product/5b3dcb337510597f8ff23b57?share=web
    a na ledja/u kosaru torbu sa stvarima za bebu

E točno ta! Mislim da oko 100tinjak kn dode. Nisam vidila na wishu. 

mara5
    22. Travanj 2021. 12:04

Dodjem na forum i odmah imam zelju potrosit brdo novaca 😂
    Suzdrzavam se do sajma za bebe, mozda bude nekih grupnih popusta pa cu onda napraviti vecu kupnju 😅
    Za sad upijam, i na popisu mi je vec milijun dekica.. jer sve sto posaljete mi izgleda tamo predivno 😍

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    22. Travanj 2021. 12:05

Divne stomacice imate cure 🥰🥰
    Haha Mimica2  pitaš jel dosta 3 a ja imam samo 1 za sad 🤣
    Kiflica da šećer mi je odličan na tašte i sa prehranom koju prakticiram 85%...ali eto jučer sam jela torteline sa umakom i užasno je visok bio...pa zato mislim da je i to neki tip diabetisa...ali nmvz držat ću se onda još stroze ove zdravije prehrane i nebi trebalo biti problem 🥰 a i nije mi jos puno ostalo 😅 dosta i kretanje utječe na reducirane secera..a ja sam bas skroz slabo pokretna otkako sam presla 30tt 🙈 imala sam i volje i sve ali kad vidim da mi se stomak stvrdne i otezano disanje onda si mislim bolje ne riskirati ...danas planiram malo s mm u šetnju u park..vec sam mu napomenula da bude spreman na pauze svakih nekoliko metara 🤣🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bela23
    22. Travanj 2021. 12:19

Curke super su vam trbuscici 🥰🥰🥰. 
    Meni je taman dosla prva robica sto sam narucila iz h&m-a i sad kad sam vidjela da je netko napisao da je popust na aplikaciji jos sam napunila 500 kn u kosaricu 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️. Nisam mogla odoliti. Ja sam vidjela lijepih rucnika u bubamari neki na ljamu mi je bas upao u oko i mislim da cu njega. 

Jedno pitanje za cure koje miruju. Imate li kakva stezanja mozda u ledjima. Vise nzn je li to od lezanja pa se pokocim cijela ili da se nesto ne dogadja. Ili ako su bh kontrakcije mogu li se one osjetiti i u ledjima? 🤷🏽‍♀️

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

mara5
    22. Travanj 2021. 12:20

Dok citam vase suoer preglede i kako bebe napreduju ne mogu docekati svoj pregled, nisam bila od 15.3.. prvi put sam sad bas nestrpljiva i bas uzbudjena a tek je u ponedjeljak. Moram se zabaviti za vikend 🤭

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Mimica2
    22. Travanj 2021. 12:33

Bela23

Meni je taman dosla prva robica sto sam narucila iz h&m-a i sad kad sam vidjela da je netko napisao da je popust na aplikaciji jos sam napunila 500 kn u kosaricu 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️. Nisam mogla odoliti. Ja sam vidjela lijepih rucnika u bubamari neki na ljamu mi je bas upao u oko i mislim da cu njega.

Jedno pitanje za cure koje miruju. Imate li kakva stezanja mozda u ledjima. Vise nzn je li to od lezanja pa se pokocim cijela ili da se nesto ne dogadja. Ili ako su bh kontrakcije mogu li se one osjetiti i u ledjima? 🤷🏽‍♀️

Hahhaha 😆 Robice nikad dosta! 
    Idem ja sad na mužev mobitel instalirati h&m, baš sam sutra mislila po gaće i grudnjake, možda mi se posreći pa nađem nešto 😄

Termin 18.06

Tinchy_07
    22. Travanj 2021. 12:34

Joj meni 3 puta poslalo🤦🏼‍♀️sorkac🤭
    Bela meni kontrakcije krenu iz leđa, u trbuh u onda se onako stvrdne. 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Tonks6
    22. Travanj 2021. 12:37

Bela23

Ovisi kakav je osjećaj u leđima. ak je baš stezanje moguće da si se pokočila, a ak je onak neka prolazna bol svako malo ko da te hoće kičma uhvatiti mogli bi bit trudovi. Ne plašim te, al tak je meni počinjalo, još ja mužu komentirala da sam se tak zaležala glupo da me u kičmi hoće zgrabit, a on mi veli kozo jedna trudove imaš popij magnezij i legni na lijevi bok pa ćeš točno vidjet kaj je.

Bela23
    22. Travanj 2021. 12:42

Mimica2 do sad sam se dobro suzdrzavala od trosenja, vise ne mogu 😂😂 al mislim da sam samo gore napravila. 🙈🙈 Narucila sam bas sebi grudnjak za dojenje jer ne mogu do trgovine otici probati nadam se da ce biti ok velicina, ako ne vratit cu ali mi se cini ful kvalitetan sad ko zna. 
    Tinchy  tako i meni bude iz ledja nekako krene pa kao prema trbuhu.
    Tonks bas cu dns osluskivati jos situaciju da vidim koliko puta ce se ponavljati. Jucer je bilo kroz dan sigurno 5-6 puta. Od jutros do sad samo jednom. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.