Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌸TiKiDi🌸
    11. Travanj 2021. 12:05

Malla moze link neki? Mi cemo kupiti Ergobaby i kolica i nosiljku. Ja sam vise za guranje, a muz za nosenje 😂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

🌸TiKiDi🌸
    11. Travanj 2021. 12:12

tweetyca

Tiki -https://ergobaby.hr/kategorija-proizvoda/metro-kolica/metro/

Jedino ne znam dal se rucka moze okrenut tako da je beba okrenuta prema tebi.

Hvala ti, ovo je top, moze i nasa odabrana autosjedalica na njih. Odlicno! Odabrano 😂👌

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Mallla
    11. Travanj 2021. 12:35

Mislim da se ne može ručka okrenuti, ali taj dio je pokriven montiranjem AS na kolica jer tada je beba licem prema nama, bar sam tako zaključila iz videa i predstavljanja!
    Ja sam vec kupila metro 2020 newborn kit i za sad mi je i dalje u glavi draža opcija tako...al i metro+ mi izgledaju baš praktična!

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    11. Travanj 2021. 13:45

Wow koliko korisnih info u par dana, imala sam sto citati! Hvala cure, popisi su super i dnevnik! 🤗 Sto se tice peglanja i omeksivaca - totalno se slazem, ja ne koristim omeksivac, samo detergent, ne stavljam ni ocat, a roba mi je fino mekana i mirisna - omeksivac je nepotreban i stetan, ostsje na robi i tijelo upija kemiju. Peglanje - ne peglam. Isto nepotrebno, osim za kosulje, sva roba mi je lijepa ravna. Sto se dezinficiranja - isto se slazem, citala o tome, sve bakterije ubija detergent, slobodno se moze prati na niskoj temp i ne treba peglati. I koronu vam ubija obican sapun kad sapunate ruke 20 sec i isperete u mlakoj vodi. Sapun rastavlja vanjsku ovojnicu bakterija i virusa. Dezinficijens se koristi ako ste vani i nemate dostupan sapun i vodu. 

Kiflica
    11. Travanj 2021. 13:48

Metro kolica - super izgledaju nova! No i dalje bi ppet odabrala prosli model, jer ima kosaru zasebno koja gleda prema meni. MacLaren Atom ima sistem za novorođence kao ovaj novi Ergo, kad sam to u ducanu probala i vidjela ugodnije sam se osjecala s pravom kosarom. I manje kila ima stari Ergic. 

Kiflica
    11. Travanj 2021. 14:00

I samo jos jedno, isprike na duljini - sta se toce shoppinga - danas je u svijeet beba popust na razne stvarcice pa skicnite na njihov web! Ja se zaljubila u swaddle bambus tetrice 120x120 od Aden+Anais😍

Kiflica
    11. Travanj 2021. 14:47

Tweetyca, thnx...sad ne znam ni sama. Malo cu procitat jos... Ima li koja iskusna mama ideju o tome? 

Kiflica
    11. Travanj 2021. 14:55

Na netu pise ds je za swaddle velicina od 40×40 incha do 48×48 incha sto je u centimetrima od 100×100 do 120×120. 
    Tako i pise po ducanima, Minigreeny, Etheral i ove Aden + Anais za tetrice 110 li 120 cm da su za swaddle plus sve ostalo, dok na drugim tetricama koje du 70×70 ili 80×80 nije naveden swaddle... mislim po svemu zome da mora biti veca. 

Kiflica
    11. Travanj 2021. 15:14

Hehe ja kupila upravo, bit ce za nesto kako god, nisam se mogla odlijepit od njih 🤣😊😍. 

Lullaby
    11. Travanj 2021. 15:56

Kiflice ja sam jedva odoljela Aden + Anais tetricama Uzela sam 4 u Nexta s nekim light uzorkom, 5 bijelih T-tomi i 3 s plavim uzorkom T-tomi. U Nexta sam uzela dvije za swaddlanje 120*120 al ako ih ne koristim za to bit će kao prekrivač. Nisam sigurna koliko mi tetrica treba ako ću uzimati i tetra krpice 40x40...njih ću 15-20 komada.

Ja sam si našla torbu za bolnicu, malo me bilo strah da je mala, ali stavit ću samo nužno, a ostalo će mi muž donijeti kada bude trebalo. Osim ove sam samo vidjela one velike putne, a to mi glupo nositi.
    https://ibb.co/6BDNSqh
    https://ibb.co/N9yfYHt
    Još ću kupiti jednu malu adidas da imam ako zatreba, a dobro će mi doći kada prespavamo kod mame https://ibb.co/WnNWhHD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.