Buduci da je korona u điru ne bi bilo lose nasu robu oprati time, posebno kada se vratimo iz rodilista, ali beba kao beba se ne prlja znacajno. A odvajati cemo bebinu robu od nase za pranje. Tako da mislim da za bebu nije potrebno to sredstvo.
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/BKvHMJQ
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja s tim perem nasu odjecu vec neko vrijeme plus Ariel i Frosch omeksivac. Ja sam kupila Froschov tekuci deterdzent za bebe pa cu oprati s njim robu za bolnicu (i svoju i bebinu) prije pakiranja, da beba ne osjeti sto mirisa.
E da, kad smo kod mirisa. Gel za tusiranje nakon poroda gledajte da je bez mirisa ili sa jako blagim mirisom i nikako se s njim tusirati preko grudi nego samo okolo.
Ja s tim perem nasu odjecu vec neko vrijeme plus Ariel i Frosch omeksivac. Ja sam kupila Froschov tekuci deterdzent za bebe pa cu oprati s njim robu za bolnicu (i svoju i bebinu) prije pakiranja, da beba ne osjeti sto mirisa.
E da, kad smo kod mirisa. Gel za tusiranje nakon poroda gledajte da je bez mirisa ili sa jako blagim mirisom i nikako se s njim tusirati preko grudi nego samo okolo.
E da nama je patronazna na tečaju rekla da kupimo crvenu dekicu/ručnik i onda poslije pranja ostaviti par noći s nama u krevetu i to da bude za bebu u bolnici poslije poroda.
A grudi i sada otkako sam trudna sa samponima i gelovima izbjegavam područje bradavica i oko bradavica
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Osobno se perem normalno i grudi! Al se perem nježnijim verzijama bez jakih mirisa i naravno dobro isperem. Što se tiče ovog ručnika to je da poprimi vaš miris i da beba bude mirnija. Ako cete bebu učiti na neku tješilicu dobro je isto napraviti s njom. Ili kada budete ostavljali bebu kasnije na čuvanje, onome tko čuva ostavite svoju korištenu majicu npr. Pidžamu jer se beba smiri uz mamin miris!
To su sve neke cake koje dobro dođu ponekad!
url=https://lilypie.com]
Ja već neko vrijeme na koristim omekšivač, nego 2:1 ocat:voda i svaki 3.-4. put kapnem nekoliko kapi eter. ulja limunske trave. Sama mašina mi je već poprimila miris limunske pa ne moram svaki put stavljati.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Malla da, ne znam čemu te gaćice ako ćemo biti u jednokratnima, al ponijet ću koji komad neka bude. Potkošulje bi mogla izbaciti. Za podloge za presvlačenje sam shvatila i da mami treba da ispod sebe stavi. Stvarno nemam pojma jer mi je ovo prvi put 😅 Sve te neke stvari koje nisam sigurna, a malene su ću ubaciti neka se nađe, a za veće ću vidjeti. Mislim da ću za većinu stvari odlučiti kada baš budem pakirala torbu i kada pola ne stane 😂 Svu kozmetiku ću putna pakiranja spremiti. Wc papir stvarno treba 😂 Barem kod mene. I čaše plastične su kao obavezne. Za te pakete blazinica i sl. ne znam ni koliki je paket, to čak mislim možda uzeti velike pakete ako je isplativije pa ću si odvojiti u zip vrećice i muž neka donese ako fali.
Neki kažu da su 2 spavaćice dosta, neki 4. Ja sam stavila 4 jer inače toga doma nemam, a ne da mi se slati muža da kupuje i doma to pere ako bude trebalo. Čini mi se da ne bi na dobro ispalo 😂 Baš danas idem vidjeti malo za bebača po dućanima i nadam se uloviti koju spavaćicu. To mi djeluje najgore iskreno jer di god gledam nemaju dugmad.
Vas s iskustvom sam čekala da mi ispravite popis, tnx 😊 Mada gle ovo sve jesu rekle mame koje su rodile..neke sve trpaju, neke ko moja sestra misle da je većina nepotrebna. Sve ovisi o ženama. Meni je čak poznanica rekla da je nosila jastuk za dojenje u bolnicu i da ju je to spasilo. Ja se mislim sve to pribaviti, a nosit ću što stane u torbu. Uvijek se naknadno može donijeti.
Izdajalicu nisam mislila kupovati nego ću poslati muža da kupi ako bude potrebno. Misliš da mi to odmah treba? Pa možda da vrebam popuste. Vidim one Avent standard pa premium..nemam pojma što je što i valja li.
Ajme opet sam roman napisala 🤭
Ja nemam tih sportskih torbi nego samo 2 kufera mala. Jedan je Ryanair dimenzija, a drugi je još manji, pa sam mislila taj manji uzeti. Nekako mi se ne kupuje torba ako ne moram. Mada mi se čini da u njih zna i više stati nego u kuferić. Strah me da me ne bi gledali ko luđakinju s kuferom 😂
Ja sam imala sportsku torbu, a neke cure kaj su bile sa mnom u sobi su imale male kofere. Mislim da to ovisi o tome kaj doma imas i u kaj ti stane sve kaj planiras u bolnicu uzet. I sad cu imat tu istu sportsku torbu jer znam da mi je taman za sve.
Mi uvijek kad idemo na putovanja, putujemo s malim (carry on) koferima tako da sporstke torbe nemam, ali moje iskustvo iz Petrove je da nikako uzeti kofer. S obzirom da se podovi u sobi ciste jedanput dnevno nece vam dati da kofer drzite nigdje osim u ormaru na ulazu u sobu, a to znaci da svaki put morate izvaditi kofer iz ormara, staviti ga na pod ili krevet (koliko se sjecam u mojoj sobi nije bilo stolice), tamo ga otvoriti, uzeti sto treba, zatvoriti i vratiti u ormar sto nije bas prakticno pogotovo kad rodite pa ti je tesko stajati i hodati, a kamoli se saginjati i nositi. Ja sam na kraju zadnji put sve organizirala po malim vrecicama i spakirala u veliku DM-ovoj platnenu vrecicu i moram priznati da je to bio pogodatak jer mi je stala u ormar bez problema i bilo mi je dostupno bez vadenja vrecice iz ormara (bar vecina stvari).
Sortiraj odgovore
Najstariji