Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matea1989
    08. Travanj 2021. 15:58

Bojana2017

Čuvaj se Tiki 😊😊😊
    Što se vožnje tiče ja sam prinuđena da vozim svakodnevno,zapravo sad ne kako smo u itolaciji ali inače da, malu u vrtić, po stvari, uvijek negdje nešto.
    Ne razmišljam o tome kao o nečemu što ne bih trebala, sve se mislim kako ću se vjerovatno sama voziti u rodilište 🤣🤣🤣
    Nemam ni brige oko parkinga, kvačila, vozim automatik sa svim senzorima 🙈🤣

Haha, svaka čast ženo 😆. Lako meni za kvačilo, pa i za parking imam i senzore i retrovizore 😆 ali ono izlasci s nepreglednih raskrižja kad se moram navirivat nad volan, mrtvi kutevi i uzimanje parking karte su mi postali otežani 🤣🤣 A nisam toliko prinuđena stalno voziti, pa bolje da malo smanjim ako mogu 😆

I btw. maloprije me prostrijelila takva bol u području između kralježnice i lijevog bubrega, trajalo je par minuta i skoro me na suze natjeralo, baš sam se prepala, ali srećom brzo je prošlo... Nadam se da nije ništa strašno.

Bojana2017
    08. Travanj 2021. 16:11

https://ibb.co/F8j4NMr
    https://ibb.co/RyNRqmB
    U Kauflandu od danas, slala sam muža da ide u potragu. Meni je ovo najpraktičnije kopčanje pa sam zato uzela. 2 komada 39.99 kn

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    08. Travanj 2021. 16:40

Tiki samo ti odmaraj i pazi se ❤
    Daa izravno sunce za madrace, a i za fleke dusu dalo! Inace madrac kupujem novi, obavezno, to ne posuđujem i ne koristim stariji od 2 do 3 god za bebe. kao ni autosjedalicu u kojoj je bilo vise od 2 bebe ili je stajala vise godina....Doduse kod mene je od male madrac jos u upotrebi jer uzimam velike madrace tj 140x70. Jedino jos sto ne uzimam u nasljedstvo su cipele...sve ostalo prolazi. Skupe stvari koje se malo koroste se isplate uzet s njuskala svakako ce na pranje sve. Ni sama nisam ljubitelj kineskih stvari pa tu nemam sta puno rec.
    Voznja auta, vozim, vozim...nije mi jos tesko samo pazim na pojas da nije preko trbuha. Nadam se da cu do kraja biti vozac 🙂

url=https://lilypie.com]

Mallla
    08. Travanj 2021. 16:43

sassy

matea1989

Ma nije ni meni auto prijeka potreba, više navika da sam mobilna. Kad je muž tu onda on vozi, ali on radi tjedan tjedan, a moji roditelji su na selu 20ak km udaljeni pa često idem kod njih da nisam sama. Do sada nisam puno razmišljala o tome jer auto inače mogu s povezom na očima voziti, ali mi je frendica baš pričala kako se boji voziti jer je čitala o svakakvim posljedicama i statistikama u slučaju nedao Bog prometnih zbog blizine trbuha i volana…. Pa sam i ja počela malo o tom razmišljati…. I googlajući sam našla da postoji i pojas za trudnice koji makne pritisak s trbuha na kukove, a moja malena je jako nisko pa mi nije baš svejedno…

Bolje što manje znati, ali me eto čisto zanimalo je li itko o tom razmišljao….

Ja slabije vozim kako sam trudna, zato sto moj autic ima "tvrdo kvacilo" pa sam vazda pod nekim naporom i poslije osjetim bol u stomaku nakon i krace voznje, dal je to stvarno od toga il slucajnost ne znam. Zato radije smaram druge da me voze mada nema neke potrebe sad jer radimo od kuce a moji zive malo dalje pa ne idemo tako cesto - kad idemo vecinom vozi muz ili seka. Nisam istrazivala te opasnosti al nekako sam u glavi uvijek imala da je sigurnije kad trudnica vozi jer se drzi za volan nego ako je suvozac, al izgleda da nisam u pravu …

To je istina sassy da je vozač sigurniji, bas zato jer se drzi za volan pa je manji trzaj...inace polozaj volana je u visini prsa a ne trbuha (pravilno). Samo treba paziti na pojas da nije preko trbuha. A naravno ne zelimo biti u nesreci ni kada smo vozaci ni suvozaci.

Mallla
    08. Travanj 2021. 16:51

Eee tila sam reci da na fejsu stranica klubko objavili su poziv za online radionice o senzomotorickom rqzvoju djece, tj. Poticanju razvoja...pa.evo tko zeli malo vise znati o babyhandlingu preporucam!

Lullaby
    08. Travanj 2021. 16:54

Tiki samo se ti čuvaj. Super da te svi paze i maze.
    Meni je ok od poznatih uzeti, ali s njuškala nikako nešto što ima tkaninu. Jednostavno sam pregadljiva s tim tkaninama. Znam da sam iracionalna al ne mogu si pomoći 🙈 Tu cocoonu svi hvale, ali meni je preskupo za 2 mj davati toliko para. Babybjorn isto...još se borim sama sa sobom jer bi je uzela, ali stvarno mi to sve djeluje skupo. Inače i to svi hvale i mala od frendice sa 6 mj još uvijek koristi. Nekako sam si stavila u glavu ako odolim Babybjorn i uzmem neku od 600,700 kn da ću više na hranilicu dati koju će koristiti dvije godine, i više ako uzmem Stokke tripp trapp. Tako da nekako biram di ću si dati oduška.

Orhideja1
    08. Travanj 2021. 17:06

Bojana2017

Čuvaj se Tiki 😊😊😊
    Što se vožnje tiče ja sam prinuđena da vozim svakodnevno,zapravo sad ne kako smo u itolaciji ali inače da, malu u vrtić, po stvari, uvijek negdje nešto.
    Ne razmišljam o tome kao o nečemu što ne bih trebala, sve se mislim kako ću se vjerovatno sama voziti u rodilište 🤣🤣🤣
    Nemam ni brige oko parkinga, kvačila, vozim automatik sa svim senzorima 🙈🤣

Bojana… Što se tiče vožnje, kao da sam ja pisala (osim što ja u vrtić vozim dijete od radnice koja radi umjesto mene) 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

ana0310
    08. Travanj 2021. 17:36

Voznja mi je antidepresiv 😅 vozim i suvozac sam uz naravno veci oprez i imam onaj pojas za trudnice 😊

2021. M 💗

miska
    08. Travanj 2021. 17:49

Ja imam pojas za trudnice, spusti donji dio pojasa nisko na bokove a gornji dio pojasa je normalno izmedju grudi. Mogu vam reci da je to spas jer je mene dosta rano poceo obican pojas jako stiskati. Smanjila sam i ja voznju otkad sam trudna. 

Nadam se da ste dobro i da se cuvate (nisam stigla procitati zadnjih par stranica detaljno).
    Ja imam potvrdjen gestacijski dijabetes pa krecem sa vadjenjem krvi s onim aparaticem i trakicama i dijetom.

Imam pitanje za mame iz DE koje su imale online tecaj. Sad mi se javila patronazna ako hocu da se prijavim, da ce biti online. Zanima me kakav je, jeste imale video da morate i vi nesto pricati ili samo slusanje? Moj njemacki nije bas sjajan pa ne znam koliko ce mi biti jasno. 

• Maryy29
    08. Travanj 2021. 18:59

Cure, zanima me iskustvo, sad sam u 28. Tjednu i izolirana mi je poslje brisa ureoplazma i doktorica je dala meni i muzu sumamed da popijemo jedan dan odmah svaki po dvi tablete i to je to. Dal ste imali iskustva sa tim? 

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.