Tikičuvaj se, bit če to sve ok. Ja po UZV u utorak ušla u 30tt i već sad se nekako osjećam malo sigurnije iako znam da je svaki dan bitan. Jedva čekam punih 37tt, a onda ni ne moramo ići baš do 40🤷♀️.
Kiflice… Ja sam baš jučer kupila polovna kolica i planiram tkaninu poslati na kemijsko čišćenje. I kinderbet ću kupit polovan i madrac isto tako očistit.
Moj stav je da ni skladišta novih stvari koje kupimo nisu ništa čišća, često zna biti i obrnuto.
Primjer… Interspar…. papirnate maramice na sniženju i sad ja gledam ima li malih pa da kupim, ali nema sve su velike i kako sam malo pregledavala skužim da je cijeli jedan paket po dužini miš izgrzao.
Ma skladista su svakakva, sve sta mogu poprat i/ili dezinficirat uvijek očistim prije koristenja. Nema garancije da je sve bilo skladisteno u savršenim uvjetima.
2021. M 💗
Tikičuvaj se, bit če to sve ok. Ja po UZV u utorak ušla u 30tt i već sad se nekako osjećam malo sigurnije iako znam da je svaki dan bitan. Jedva čekam punih 37tt, a onda ni ne moramo ići baš do 40🤷♀️.
Kiflice… Ja sam baš jučer kupila polovna kolica i planiram tkaninu poslati na kemijsko čišćenje. I kinderbet ću kupit polovan i madrac isto tako očistit.
Moj stav je da ni skladišta novih stvari koje kupimo nisu ništa čišća, često zna biti i obrnuto.
Primjer… Interspar…. papirnate maramice na sniženju i sad ja gledam ima li malih pa da kupim, ali nema sve su velike i kako sam malo pregledavala skužim da je cijeli jedan paket po dužini miš izgrzao.
Slažem se, i sve novo što kupim prije dezinficiram... Ja ću koristiti bratov krevetić i madrac koji je kao nov iako nije korišten 10 god, madrac je bio zapakiran još ću samo odnijeti na usisavanje i čišćenje vrućom parom... Ne pada mi na pamet uzimati novi...
Nego žene moje drage mene zanima ako ste vozači do kada planirate voziti auto? Ja se još uvijek super osjećam ali mi se već teže okretati i slično pogotovo kod parkiranja, pa se mislim do kad ću moći...
Pregledala podloge, poprilicno sam uvjerena da je Nubelino ubiti Ali, nema ni sastava ni nicega, a dezen je identican.
Ja vozim, vozit cu dok mogu...inace sam setac i sve po grafu obavljam na nogama, ali baka mi zivi u prigradskom naselju pa mogu birat tramvaj ili auto, a onda radjr biram auto 😂 za sada nemam problema osim malo kad trebam pogledati preko ramrna ali ja to sigurno i polako bez zurbe 😅
Tiki cuvaj se 🙆♀️
Cocon sam stavila isto na popis za istraziti, vidila sam i na njuskalu u pravilu nemam nista protiv polovnih stvari, jedino mi je zao bacati novce na nesto sto sluzi samo par mjeseci 🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Slažem se, i sve novo što kupim prije dezinficiram… Ja ću koristiti bratov krevetić i madrac koji je kao nov iako nije korišten 10 god, madrac je bio zapakiran još ću samo odnijeti na usisavanje i čišćenje vrućom parom… Ne pada mi na pamet uzimati novi…
Nego žene moje drage mene zanima ako ste vozači do kada planirate voziti auto? Ja se još uvijek super osjećam ali mi se već teže okretati i slično pogotovo kod parkiranja, pa se mislim do kad ću moći…
Madrace, kolica i takve stvari je isto tako ok dobro usisat, izralit i osunčati na direktnom suncu (savjet mikrobiologa, koliko je učinkovit ne znam, aki meni su tako rekli)
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Slažem se, i sve novo što kupim prije dezinficiram… Ja ću koristiti bratov krevetić i madrac koji je kao nov iako nije korišten 10 god, madrac je bio zapakiran još ću samo odnijeti na usisavanje i čišćenje vrućom parom… Ne pada mi na pamet uzimati novi…
Nego žene moje drage mene zanima ako ste vozači do kada planirate voziti auto? Ja se još uvijek super osjećam ali mi se već teže okretati i slično pogotovo kod parkiranja, pa se mislim do kad ću moći…
Madrace, kolica i takve stvari je isto tako ok dobro usisat, izralit i osunčati na direktnom suncu (savjet mikrobiologa, koliko je učinkovit ne znam, aki meni su tako rekli)
*izračit
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ma nije ni meni auto prijeka potreba, više navika da sam mobilna. Kad je muž tu onda on vozi, ali on radi tjedan tjedan, a moji roditelji su na selu 20ak km udaljeni pa često idem kod njih da nisam sama. Do sada nisam puno razmišljala o tome jer auto inače mogu s povezom na očima voziti, ali mi je frendica baš pričala kako se boji voziti jer je čitala o svakakvim posljedicama i statistikama u slučaju nedao Bog prometnih zbog blizine trbuha i volana.... Pa sam i ja počela malo o tom razmišljati.... I googlajući sam našla da postoji i pojas za trudnice koji makne pritisak s trbuha na kukove, a moja malena je jako nisko pa mi nije baš svejedno...
Bolje što manje znati, ali me eto čisto zanimalo je li itko o tom razmišljao....
Ma nije ni meni auto prijeka potreba, više navika da sam mobilna. Kad je muž tu onda on vozi, ali on radi tjedan tjedan, a moji roditelji su na selu 20ak km udaljeni pa često idem kod njih da nisam sama. Do sada nisam puno razmišljala o tome jer auto inače mogu s povezom na očima voziti, ali mi je frendica baš pričala kako se boji voziti jer je čitala o svakakvim posljedicama i statistikama u slučaju nedao Bog prometnih zbog blizine trbuha i volana…. Pa sam i ja počela malo o tom razmišljati…. I googlajući sam našla da postoji i pojas za trudnice koji makne pritisak s trbuha na kukove, a moja malena je jako nisko pa mi nije baš svejedno…
Bolje što manje znati, ali me eto čisto zanimalo je li itko o tom razmišljao….
Ja slabije vozim kako sam trudna, zato sto moj autic ima "tvrdo kvacilo" pa sam vazda pod nekim naporom i poslije osjetim bol u stomaku nakon i krace voznje, dal je to stvarno od toga il slucajnost ne znam. Zato radije smaram druge da me voze mada nema neke potrebe sad jer radimo od kuce a moji zive malo dalje pa ne idemo tako cesto - kad idemo vecinom vozi muz ili seka. Nisam istrazivala te opasnosti al nekako sam u glavi uvijek imala da je sigurnije kad trudnica vozi jer se drzi za volan nego ako je suvozac, al izgleda da nisam u pravu ...
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Mislim da ću i ja prorijediti vožnju, ok ako negdje trebam, ali neću kao do sad svakako...
Hvala curke. 🤗
Mirujem, stvarno nista ne radim, sestra mi dođe i skuha i pospremi. Cuvaju me svi. Za dva tjedna imam opet pregled pa vam javim kakvo je stanje.
----
Za taj cocoonababy madrac sam ispitala zenice okolo pa ga je dosta njih pohvalilo. Malo se i dalje dvoumim, stignem ga jos i ne kupiti,vvidjet cemo. Sto se tice baby bjorn njihaljke, mi smo ipak odlucili uzeti nona njihaljku, ona je do 60kg pa se moze i kasnije iskoristiti kao fotelja. Nubelino ili Casmatino je i moja dvojba, ali su mi super te podloge za igru.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Čuvaj se Tiki 😊😊😊
Što se vožnje tiče ja sam prinuđena da vozim svakodnevno,zapravo sad ne kako smo u itolaciji ali inače da, malu u vrtić, po stvari, uvijek negdje nešto.
Ne razmišljam o tome kao o nečemu što ne bih trebala, sve se mislim kako ću se vjerovatno sama voziti u rodilište 🤣🤣🤣
Nemam ni brige oko parkinga, kvačila, vozim automatik sa svim senzorima 🙈🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji