Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine:)
    08. Travanj 2021. 08:28

sassy

Cure koje ste trudne otprilike kao ja (22 sedmice) da li ste krenule kupovati sta od odjece i stvari za bebu?
    Ostale, kad ste vi krenule?

Ja jos uvijek nisam, uzela sam jednu haljinicu davno i na tom je stalo, nikako da udjem u taj mood :D

ajmee, ja sam kupila svega, dovoljno je reći da smo mu do sad kupili 4 para tenisica, trenerkica, bodića, hlačica, svegaa, čak i plišanih igrački haha  ni ja, ni muž se ne možemo kontrolirati  a do kraja mjeseca planiramo ići kupiti kolica i krevetić 

👩23g
    👨23g
    👫5g
    03.08.2021. baby boy 💙
    12.07.2021. Iznenadio sam mamu i tatu 🙈

08. Travanj 2021. 08:39

cure, kakve ste sa spavanjem? ja sam već noćima budna od 2h do 4-5h, ne mogu se namjestiti nikako i onda kad zaspim zvoni alarm za posao :/ i na poslu sam sva pospana.. 

👩23g
    👨23g
    👫5g
    03.08.2021. baby boy 💙

🌸TiKiDi🌸
    08. Travanj 2021. 09:53

Pozdrav, samo da se javim malo ovdje.
    Ja sam na mirovanju strogom, pocele su mi kontrakcije, ali sam zatvorena, cerviks ok duljine... Pijem cordipin dva puta dnevno i ici cu sad cesce na preglede do 30.tt. Svi brisevi i nalazi uredni... Ali eto, s obzirom na proslo iskustvo dr. puse i na hladno. 
    Nista naravno nisam krenula kupovati, ali imam popis pa cu samo poklikati online kad dođem u sigurnije tjedne i preuzeti doma. Ionako ne smijem nikuda.
    Za sada je odabir: 
    Cocoonababy madrac
    Ergobaby kolica metro s dodatkom za novorođencad 
    Maxy cosi autosjedalica
    Komoda za stvari
    Kadica na rasklapanje
    I naravno ostale potrepstine... Kolijevku cemo posuditi za prvih 6mjeseci, a onda cu vidjeti sto cu kupiti. 
    Cuvajte se ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

sassy
    08. Travanj 2021. 10:12

Hvala svima na savjetima i idejama za citanje.
    Tiki cuvaj se. Ja takodjer osjetim jace kontrakcije ako sjedim duze ili hodam, tako da sam sad se prebacila da radim iz kreveta pa kombinujem, krevet i laptop / radni sto i komp, i mogu reci da se puno bolje osjecam kad ne sjedim 8/9 sati dnevno. I naravno na svakom pregledu pitam jel ok duljina cerviksa upravo iz tog straha od skracivanja radi nacina zivota. U tvom slucaju definitivno je sigurnije strogo mirovati jer bas to, u trudnoci je bolje puhati u hladno.
    Da napomenem da su me i hemoroidi krenuli muciti, dr opet kaze od sjedenja tako da... jedva cekam trudnicko do kojeg imam bar jos dva mjeseca :D

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

08. Travanj 2021. 10:25

Tiki čuvaj se :)

👩23g
    👨23g
    👫5g
    03.08.2021. baby boy 💙

Kiflica
    08. Travanj 2021. 11:29

TiKi, drago mi je sto si se javila🤗 Cuvaj se, ssmo polako i bit ce sve u redu. Sviđa mi se popis, sad istrazujem taj cocoonababy - zvuci super, samo sto se jako kratko koristi pa cu jos razmisliti o tome. 
    Sta vi mislite o kupnji takvih stvarcica tipa cocoona baby i baby bjorn preko njuskala? Skupe su, kratko se koriste pa ima smisla...a opet, drukcije je kad su nepoznati ljudi nego kad dobijes od frendice...mozda je samo stvar psihe...ne znam. Ok jos baby bjorn se lako opere i ispegla, a cocoona baby nezz...

Kiflica
    08. Travanj 2021. 11:31

Znam da je cudno da to ja pitam koja volim vintage ducane🤣 ali sam za bebu malo opreznija, bitno mi je da se moze oprati i dezinficirati sve sto dolazi u kontakt s bebom. 

Kiflica
    08. Travanj 2021. 11:59

Hm, nakon malo googlanja, mislim da cu se ipak drzati ravnog madraca, necu cocoonababy... a babybjorn hocu. I onaj Nubelino za podloge mi je malo sumnjiv, hrvatski je shop, ali nigdje ne navode tko je proizvođac, a podloge su kao s Aliexpressa, a to s alija je sve kinesko... morat cu ih pitat za to prije narudžbe, jer im je dizajn stvarno divan, super je sto je xpe pjena, samo ne bih ako je iz kine... Imam li neutemeljene strahove od kineskih proizvoda? I isprike sto toliko piskaram po forumu, mozda stvarno malo previse dijelim svoja razmisljanja🤣🤗😙 

Orhideja1
    08. Travanj 2021. 12:02

Tiki  čuvaj se, bit če to sve ok. Ja po UZV u utorak ušla u 30tt i već sad se nekako osjećam malo sigurnije iako znam da je svaki dan bitan. Jedva čekam punih 37tt, a onda ni ne moramo ići baš do 40🤷‍♀️.
    Kiflice… Ja sam baš jučer kupila polovna kolica i planiram tkaninu poslati na kemijsko čišćenje. I kinderbet ću kupit polovan i madrac isto tako očistit.
    Moj stav je da ni skladišta novih stvari koje kupimo nisu ništa čišća, često zna biti i obrnuto.
    Primjer... Interspar.... papirnate maramice na sniženju i sad ja gledam ima li malih pa da kupim, ali nema sve su velike i kako sam malo pregledavala skužim da je cijeli jedan paket po dužini miš izgrzao. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

ana0310
    08. Travanj 2021. 12:08

Kiflica

Hm, nakon malo googlanja, mislim da cu se ipak drzati ravnog madraca, necu cocoonababy… a babybjorn hocu. I onaj Nubelino za podloge mi je malo sumnjiv, hrvatski je shop, ali nigdje ne navode tko je proizvođac, a podloge su kao s Aliexpressa, a to s alija je sve kinesko… morat cu ih pitat za to prije narudžbe, jer im je dizajn stvarno divan, super je sto je xpe pjena, samo ne bih ako je iz kine… Imam li neutemeljene strahove od kineskih proizvoda? I isprike sto toliko piskaram po forumu, mozda stvarno malo previse dijelim svoja razmisljanja🤣🤗😙

Ja sam maloj uzela podlogu s alija, došla iz belgije, al mislim da je made in kina.. xpe pjena. Ne znam, svasta se moze prepakirati 🤷🏻‍♀️ kad sam radila u trgovinama s robom sam se svakakavih deklaracija nagledala i naprintala.

Tiki cuvaj se, samo polagano 🤗

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.