Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amber
    23. Ožujak 2021. 18:10

tweetyca

Mi smo dobili babybjörn ljulju. Procitala sam da cak i bebe koje ne vole ljuljacke vole tu, pa se nadam da ce bit iskoristiva. I svidja mi se sto je bas jako lako prenosiva a i ako je mala bas nece kad se sklopi zauzme malo prostora!

Daj link da vidim! To trebam, sto vole sve bebe i ne zauzima prostor :D 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Kiflica
    23. Ožujak 2021. 18:22

Hajdi.br i Male stvari.hr mi imaju najljepse (i najskuplje) stvari dobrih markica koliko sam uspjela uskicati....vec su mi na wish listi neko vrijeme. 
    Od njihaljki...prvo bila protiv, pa malo cula iskustva, istrazila, sviđa mi se Baby Bjorn. Drugi izbor je eventuslno Stokke Steps jer ide uz hranilicu..ali mislim 90 posro da cemo uzet Baby Bjorn. Na listama top proizvoda je na broju 1 i pedijatri odobravaju za leđa.

ana0310
    23. Ožujak 2021. 18:50

Uzet cemo babybjörn ljulju 😊 

2021. M 💗

ana0310
    23. Ožujak 2021. 18:53

Daly nisi trudna. naruci se kod gin i malo s njim popricaj o tim stvarima.
    Sunshine, iskreno ne znam sto bi ti rekla, nisam nista nasla sto bi smanjili bol. 

2021. M 💗

• daly56
    23. Ožujak 2021. 19:26

Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?

Na jednom forumu doktor mi je odgovorio kako trudnoća nije moguća jer sam nevina ali onda sam ja pomislila šta ako je himen nekad pukao jer prije nekoliko mjeseci je znao prelaziti prstom preko otvora vagine,opet preko odjeće,nekada je to bio samo donji ves i strample.Znam da je to jako teško,ali se sjećam da me znalo zaboliti pa sam sad utripovala i da mi je možda himen pukao pa da je onda u tom slučaju trudnoća možda moguća..molim vas da mi kažete svoje iskreno mišljenje o ovome.

Kiflica
    23. Ožujak 2021. 19:59

Haha, bas sam i pomislila da je daly56 neki troller sa takvim pitanjem... 🤣😂 Mislim da najbolje da ni ne odgovaramo na takve upite, nije ovo ni tema za to, a i upit je sumnjivo preglup tipa Dragi Lastane 😂 Vec mi je bilo zao sta sam onoj pred par dana odgoborila na neko slicno pitanje, i evo u roku 2 dsna stizu nova dva takva... da, definitivno bas neki debeli muski tip cita i trola glumeci naivnu curicu😊

• daly56
    23. Ožujak 2021. 20:33

Kiflica

Haha, bas sam i pomislila da je daly56 neki troller sa takvim pitanjem… 🤣😂 Mislim da najbolje da ni ne odgovaramo na takve upite, nije ovo ni tema za to, a i upit je sumnjivo preglup tipa Dragi Lastane 😂 Vec mi je bilo zao sta sam onoj pred par dana odgoborila na neko slicno pitanje, i evo u roku 2 dsna stizu nova dva takva… da, definitivno bas neki debeli muski tip cita i trola glumeci naivnu curicu😊

Stvarno nisam,samo sam needucirana djevojka koja je od vas odlučila zatražiti mišljenje.

Dominique_i_bebita
    23. Ožujak 2021. 20:46

Kiflica

Haha, bas sam i pomislila da je daly56 neki troller sa takvim pitanjem… 🤣😂 Mislim da najbolje da ni ne odgovaramo na takve upite, nije ovo ni tema za to, a i upit je sumnjivo preglup tipa Dragi Lastane 😂 Vec mi je bilo zao sta sam onoj pred par dana odgoborila na neko slicno pitanje, i evo u roku 2 dsna stizu nova dva takva… da, definitivno bas neki debeli muski tip cita i trola glumeci naivnu curicu😊

hahahah i ja sam to pomislila al rekoh..ajde idem probat pomoc ako mogu, ako se netko zeza nek mu bude, ako ne..stvarno je potrebna pomoć! 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• daly56
    23. Ožujak 2021. 20:47

tweetyca

Kiflica

Hahahahah zadnja recenica

Jel stvarno mislite da se nemam razloga brinuti? To je jedini razlog sto sam vas ono pitala.

ana0310
    23. Ožujak 2021. 21:04

daly56

tweetyca

Kiflica

Hahahahah zadnja recenica

Jel stvarno mislite da se nemam razloga brinuti? To je jedini razlog sto sam vas ono pitala.

Nisi trudna. Educiraj se.

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.