Cure koje ste rekle da uzimate krevetic 70x100, hocete li u Ikei uzeti madrac ili negdje drugdje?
Kod nas je jos sve zatvoreno i to vjerojatno do daljnjega, zna li neka (ili mozda neka prethodna mama) kakva je stvarno razlika izmedju ovih kvaliteta u Ikeii? Vidim od opcija Pelleplutt, Jattetrott, ili Drommande, od jeftinijih prema skupljima. I koliko dugo djeca spavaju na toj velicini prije nego sto se prebace u onaj normalni jednostruki krevet?
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Hvala na babybjorn linkicima, izgledaju mi genijalno! Mozda se na kraju i mi predomislimo :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Za Baby Bjorn citam da je od 0 - 2 godine starosti. To mi je isto super, dosta dugo se moze koristiti. Kaze mi frendica da njihov malecki uziva, sam se ljulja, bacaka nozice, stigne skuhat rucak. 🤣
Za Ikea madrace sam naisla negdje na podatak da su super (naravno ovisi koji, imas po cijeni, debljini i kvaliteti razlicito) meni se sviđa Dromande, punjenje je prirodni lateks i kokos.
Sta smo vec na kreveticima 😂 ja ai stalno razmisljam necu nista takvog uzimat do tamo 28og tjedna, kad bi i trebala bit nazad doma, jer moja guzica hoce u Hrvatsku prije nego beba dodje 🙈 već sam loša sebična majka 😅
Juuuj jel ides malo doma pa se vracas u Svedsku rodit? Takav je i meni bio plan, vidjet cemo sad hoce li se moci putovati (Englezi zatvorili granice, 5000 funti kazna ako izadjes vidjet obitelj ili na praznike). Ne narucujem krevetic jos, nisi nemajka :D
Nego kak je sve ovo s posteljicom i ranim porodom zbog covida krenulo, gledam da ne ostavimo bas sve za zadnji minut, tako da stavljamo nekakvu listu na Ikei da muz moze u panici samo stisnut "order" i sve dodje doma sutra... nadajmo se da nece trebati!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
I pala je napokon i jedna od vecih stavki za kupnju - kolica! Nakon visemjesecnog istrazivanna, iscitavanja recenzija, gledanja videa i na kraju isprobavanja u ducanima uzivo - narucilo smo Ergobaby metro 2 u 1 s kosarom, i torbu za nosenje! Po recenzijama su bok uz bok sa Babyzen yoyo, a cak bolje nego Maclaren Atom, sto su mi bila top 3 izbora - zanimaju me iskljucivo lagana kolica sklopiva na sto manje dimenzije. I cuda - na kraju su mi najljepsa bila crna, a prije mi se nikako to nije sviđalo kad sam samo preko slika gledala. Eto, treba ici i uzivo! 😊
Amber - jesam. S obzirom da su u Svedskoj sve jos samo preporuke, mislim da je veca sansa da cu dobit koronu u trgovini di nitko ne nosi maske nego u avionu di svi moraju nosit N95. Moji dole pocijepljeni, bar prva tura cjepiva je pala. A kako imam dvostruko drzavljanstvo ne mogu me ni ne pustit natrag u zemlju 😂 mislim da svi misle da sam luda, al’ vidit cemo 😅😁
Kiflica - yehej! I ja sam ta zapikirala kao putna kolica, samo sjedeci dio. Mislim da cemo ova 0i polozaj kolica dobit, nisam sigurna. Ja sam odabrala ergobaby za putna jer su im straznji kotaci veci od prednjih i imaju bolje amortizere od babyzena. Plus meni su i ljepsa. 😅 a i koliko sam skuzila s tim sjedecim dijelom mogu bit hand luggage u avionu. Win win 😁
Da, veci su kotaci na Ergu i puno ljepse stoji kosara nego na Babyzenu.. Tako je, za avion su super. A super je i sto je kosara jako lagana i cak se mogu sklopiti i kad ima kosaru na sebi! To mi je super, obicno su te kosare vec ko sam vrag teske, plus jos konstrukcija... I kosara im je sad na akciji jos, kao i kolica, ne znam do kada, pa skicni ako ih kanis uzeti.
Meni je frendica obecala posuditi 3 u 1 kolica, ali neka velika i teza - no, ipak mi vise vrijedi da se ja ne patim, nego da ustedim koju kintu, kad mi vec nije stiska s parama. 😊
Usput!!!! Jesu oni rekli da je bilo slucajeva ranog poroda zena koje su imale covid, no ne mogu rec da ih je bilo nesto vise nego uobicajeno tako da nisu povezali to sluzbeno kao uzrok i posljedicu.
Ako ti je imalo lakse 😁
Citala sam uzasno puno o tome zadnjih par dana. I za svaki slucaj se otisla testirat da vidim dal imam antitijela ako sam ga slucajno imala a nisam imala simptoma jer sam ipak letila oko Nove godine. Nula bodova, negativno 😅
To je to! Kod nas kazu da je vise nego sto bi se ocekivalo kod ekvivalentne grupe zena te dobi, ali navodno samo gdje je covid bio rano u trudnoci. Ne uzrujavam se bas jako, ali izmedju tog i posteljice, reko da budemo spremni.
Ma nisi luda, sta ti je. Mislim da je prakticki nikakva sansa da pokupis na avionu sa svim procedurama i ostrim maskama. Moji jos nisu procijepljeni pa to cekam :/ mladi roditelji pa sporije. Bit ce valjda
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Hahaha, tako je, i meni su te prednosti isto na listi! Iscitala i razne top liste kolica, na vrhu je uz Babyzen, a super mi je i youtuber The Stroller Workshop, neovisno analizira masu strollera u detalje, od kotaca do materijala, pa usporedbe, kvarovi...
A Ergo je stvarno povoljan jako i bez tog popusta, osobito u usporedbi s drugim kolicima.
Oooo vidim Trolovi napadaju posteno ovih dana. Savjet ne ofgovarajte nikom nista cije pitanje nije vezano uz nas i nase tebe. Ili ako vam je bas zabavno Trola strolajte nekim čudnovatim odgovorom. Tipa daly naravno da si trudna...inace sperma kroz kožu uđe u krvotok i doputuje do maternice pa si trudna.... hahaha grozna sam al ne mogu si pomoći!
Krevet - planiram maknuti cijelu stranicu jer planiram dojiti i to ce biti sistem sisa vanka i udri, zato mi pase sa smo bez barijera između. A saginjanje preko ograde isto ne hvala, moja leđa i ja nismo na ti s tim. Zato sam tražila što lakša kolica i AS pa ostajem u tom stilu. Al naravno to cemo svi prema sebi organizirati.
Celiceva mast je kod nas Ivina mast, nije kao pavloviceva. Ove dvije se prave u ljekarnoj.
Ooo imamo Ergo ekipu, Kiflice cestitam na kupnji! Da slazem se da su daleko povoljnija od bilo kojih drugih. A sto se tice recenzija na stranim stranicama sam nasla cak da su bolja od Baby zen po kvaliteti. A sad vidjet cemo.
Dominique hoces rec zelis sebi priustiti nesto lijepo za bebu 😁 briga bebu kakva je dekica il bodi al zato mi mame smo cudo (samo malo nabacujem digresiju). Ja isto volim priustiti nekad nesto fancy sto mi se bas svidi.
url=https://lilypie.com]
Jos me app obavijestila da sam stigla u trece tromjesecje. Ne mogu vjerovat da smo vec u toj fazi i da je jos malo do susreta... 😊 jos malo i zavrsne pripreme!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji