Haha, bas sam i pomislila da je daly56 neki troller sa takvim pitanjem… 🤣😂 Mislim da najbolje da ni ne odgovaramo na takve upite, nije ovo ni tema za to, a i upit je sumnjivo preglup tipa Dragi Lastane 😂 Vec mi je bilo zao sta sam onoj pred par dana odgoborila na neko slicno pitanje, i evo u roku 2 dsna stizu nova dva takva… da, definitivno bas neki debeli muski tip cita i trola glumeci naivnu curicu😊
Hahahahah zadnja recenica
Jel stvarno mislite da se nemam razloga brinuti? To je jedini razlog sto sam vas ono pitala.
Nisi trudna. Educiraj se.
Pa cak i ako je himen oštećen?
Haha, bas sam i pomislila da je daly56 neki troller sa takvim pitanjem… 🤣😂 Mislim da najbolje da ni ne odgovaramo na takve upite, nije ovo ni tema za to, a i upit je sumnjivo preglup tipa Dragi Lastane 😂 Vec mi je bilo zao sta sam onoj pred par dana odgoborila na neko slicno pitanje, i evo u roku 2 dsna stizu nova dva takva… da, definitivno bas neki debeli muski tip cita i trola glumeci naivnu curicu😊
Jel stvarno mislite da se nemam razloga brinuti? To je jedini razlog sto sam vas ono pitala.
Ako si zensko odi kod ginekologa na pregled i educiraj se, a ako si musko pa nas tu gnjavis odi kod psihijatra.
Babybjorn je super i stvarno ne zauzima ništa mjesta koliko sam vidjela. Ja neću za sada uzimati jer će mi frendica posuditi neku svoju običnu. Malo mi žao novaca za nešto što ćemo kratko koristiti. Možda se i predomislim, ali idem najprije ove baš nužne stvari pokupovati.
Meni došla about you narudžba. Kupila sam baš masu robe 56-74 s tim da sam najmanje 56 jer to baš želim uživo. Sve je bilo 50% na već snižene cijene. Plaćala sam majice po 30ak kn pa do 50. Hlače isto tako 40ak-50 kn. Još mi fali nešto bodija i tutica i to je to. Ali osim robe nemam ništa, moram se uhvatiti kupnje kolica..malo istražiti di ću najpovoljnije proći. Čekam neku akciju. Vidim da Magic baby ima neke akcije, ali tamo nema naših kolica. Čak mislim da je danas neki online popust 20%.
Ako si zensko odi kod ginekologa na pregled i educiraj se, a ako si musko pa nas tu gnjavis odi kod psihijatra.
Svakako ću otići, može biti poremećaj hormona ali ovdje sam se javila samo kako bih isključila mogućnost trudnoće.Znaci vi ste sigurne?
Vidim na minigreeny dosta nosiljki je na akciji pa ako je tko planirao kupiti neku određenu nek si pogleda možda ulovi popust :D
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Svakako ću otići, može biti poremećaj hormona ali ovdje sam se javila samo kako bih isključila mogućnost trudnoće.Znaci vi ste sigurne?
Ja ti nisam bas sigurna... moja intuicija kaze da si trudna, nosis sina i nazvat ces ga Harry Houdini. 🤣
Najbolje ti je dogovorit termin kod proktologa.😁
Jejii, popustici! Thnx Lullaby i Dominique.
Jesi zadovoljna kvalitetom robice s about you?
Bože kako je ljudima dosadno u životu. Pa ne bi mi palo na pamet ići po trudničkim forumima i pitati takve gluposti 🤮🤮🤮🤮
Ja ću ljulju dobiti 4moms ili kako već se zove, mada ne bih u to ulagala da je neću već dobiti pošto se kratko koristi, a taj period dok je beba u ljulji (tipa do 6-7 mjeseci) bukvalno je najmirniji jer beba ne ustaje, ne pomjera se, pa je možeš staviti gdje god.
To se odnosi na prva 3-4 mjeseca ili malo duže, zavisi od bebe 🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana 😂😂😂 ja sam htjela bit pristojna prema curi/decku/gospodinu sto god je, al evo tebe 😂😂😂💪
Izvinite ljudi,samo me zanimalo da li je trudnoća moguća ukoliko me dirao po goloj stražnjici rukama na kojima je bilo malo sperme,da li može nešto dospjeti do rodnice na taj način.
Sortiraj odgovore
Najstariji