Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amber
    16. Ožujak 2021. 19:14

tweetyca

Jej Amber!!
    Mislim da je jedino problem da ti posteljica ne prekrije cerviks. Jer onda moras na carski koliko sam ja shvatila. Kako raste maternica vjerojatno je da ce se posteljica dignit prema gore. U Svedskoj ne stavljaju na mirovanje radi toga, samo prate!

Je, tak i tu. Onda ne mislis da trebam nesto posebno paziti? Nije jos previa, tako da pretpostavljam da ne treba nista dramaticno, ali ne znam jesu li odnosi i vjezbanje okej? Valjda da, rekli bi sigurno da nije. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

sassy
    16. Ožujak 2021. 19:28

Amber

tweetyca

Jej Amber!!
    Mislim da je jedino problem da ti posteljica ne prekrije cerviks. Jer onda moras na carski koliko sam ja shvatila. Kako raste maternica vjerojatno je da ce se posteljica dignit prema gore. U Svedskoj ne stavljaju na mirovanje radi toga, samo prate!

Je, tak i tu. Onda ne mislis da trebam nesto posebno paziti? Nije jos previa, tako da pretpostavljam da ne treba nista dramaticno, ali ne znam jesu li odnosi i vjezbanje okej? Valjda da, rekli bi sigurno da nije.

Bilo bi dobro da provjeris s nekim, za odnose ne znam, ali nama u skolici za trudnice svaki cas "trube" da ne vjezbamo na svoju ruku nego da se konsultujemo s strucnim osobama (pri tom ne mislim na trenere nego prije zdravstvene radnike) koje vjezbe mozemo raditi u zavisnosti od polozaja posteljice. Naravno setanje je uvijek dopusteno sto se tice toga, odnosi se vise na neke specificne vjezbe. 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Kiflica
    16. Ožujak 2021. 19:32

Hvala cure na odg ta DM.
    Amber, ja bi na tvom mjestu provjerila sa svojim dr. 
    Koliko citam, u Hr su malo oprezniji nego vani (ne znam je li to bolje ili gore) i vidim da savjetuju ne tesko dizati, bez naglih pokreta, sporta i sexa... Lagana setnja je ok. 

Amber
    16. Ožujak 2021. 19:39

tweetyca

Amber - mislim da bi ti rekli da trebas nesto posebno pazit. Ako primjetis da te od necega bolis ili da krvaris onda ih nazovi. Ali mislim da ti je do sad sve bilo okej?

Je je, sve je bilo okej, nisam imala ni krvarenja ni nista, ali evo kaze ginekologica u Zagrebu (kojoj zivotom vjerujem, zena je stvarno vrlo racionalna i ne panicari) da se ipak suzdrzimo od odnosa vaginalno do 26. tjedna kad se posteljica etablira. Ako je dotad dignuta, kaze da se moze natrag u normalu, ako ne, da moze opet u normalu jer da cu vjerojatno morati na carski :) 

sassy/Kiflica - je, ja u principu samo radim prenatal jogu i setnje, tu i tamo pilates, pazim jako. Mozda cu par tjedan sad samo u setnje! 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Nina27
    16. Ožujak 2021. 21:55

Mara5 hvala 🥰 i sretan ti rođendan! 
    Hvala i Amber i Mirjam2 na dobrodošlicama (natrag 😁). 
    Točkicaa baš si lijepa i slatka, lijepo se vidi trbuščić. 🥰
    A MariLove12 bas je velika beba sad već. Stvarno predivno. ☺️ Tak će se meni vjerojatno vidjet na idućem ultrazvuku za 2 tjedna. 

Ja sam poslala upite za ove online tečajeve prek doma zdravlja pa vam javim sto su mi rekli. Da, za sad je samo objavljeni za 3.mj ali mene zanimaju 4. i 5. mj. :)

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

Mallla
    16. Ožujak 2021. 21:58

U Dm se pokaze rodni list djeteta, a sad ne znam jel se sto mijenjalo.
    Mara sretan Okrugli sad brojanje ide unazad 😆
    Čestitam cure na dobrim pregledima.
    Predivne su slikice...mali ljudići 🥰
    Ja čekam idući tjedan za pregled.
    Izvukla sam robicu od male i posložila tako da mi je sad sve stvarnije, a beba lupa baš često i zna biti baš bolno, al neka lupa, znam da je tu i da je ok!

url=https://lilypie.com]

Nina27
    16. Ožujak 2021. 22:04

Sry cure, dva puta istu objavu objavila i sad ju ne mogu obrisati. 🥲
    Raven7 i dominique Hvalaa za info za sv. Duh - tako sam i ja pročitala negdje nedavno ali sam samo htjela još jednom potvrdit. 🤗 ma nadam se da će do ljeta popustit pa da ću moć u vinogradsku s mužem u pratnji. Srećom da još ne moram izabrat bolnicu. Ali koliko znam ni za vinogradsku ni za sv.duh nije potreban odrađen tečaj, znam da je tipa za Petrovu potreban. Ali bih ha svejdneo htjela odradit. 

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

mara5
    16. Ožujak 2021. 22:25

https://ibb.co/5KH6Hd2
    Kad se udje u dm kupon od 25x, pise da nema kombiniranja tako da mislim ds nista od kombiniranja sa trudnickom knjizicom.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Teja1408
    16. Ožujak 2021. 22:43

mara5

https://ibb.co/5KH6Hd2
    Kad se udje u dm kupon od 25x, pise da nema kombiniranja tako da mislim ds nista od kombiniranja sa trudnickom knjizicom.

Meni pise ovako u aplikaciji:
    Aktivirani eKupon se može realizirati samo jednom u razdoblju trajanja promocije i ne može se kombinirati s ostalim kuponima na ukupnu kupnju.

Pretpostavljam da se ne moze istovremeno iskoristiti taj i onaj za 5x na ukupnu kupnju koji postoji.
    Tako sam ja shvatila, mozda je krivo. 🙈

mara5
    16. Ožujak 2021. 22:51

Nekako mi je neralno da ce dozvoliti da iskoristim bon od 200 bodova x25 😅 dobila  bi sa jednim artiklom  5000 bodova tj 500 kn 🤷‍♀️ ako netko bude provjeravao u trgovini neka javi.
    Kupit cu bilo sta, ako mogu dobit te bodove 🙈

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.