Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    17. Ožujak 2021. 20:39

Ja sam nekad bez iscjetka, nekad je tako sluzav, nekad cak i malo zuckast. Koliko sam citala to je normalno sve dok nema iritacije, svrbeza, boli, krvi, itd. Na taj nacin se odrzava ravnoteza tj. cisti od bakterija. 

Aneee
    17. Ožujak 2021. 20:44

Ajde super onda 😅 stvarno je obilan i nije me brinulo, jedino to danas 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MaryClear
    17. Ožujak 2021. 22:20

tweetyca

Mary Clear - mozda si spomenila prije ali zaboravila sam - zasto uzimas duphastone i utrogestan?

Duphastone i utrogestan sam od kad sam trudna krenula koristiti. Duphastone jer me je dolje bas jako bolilo na pocetku, a utrogestan mislim da je isto zbog toga, ali je isla vaginaleta jer valjda ima bolji ucinak, u rodnicu se stavlja brze djeluje itd... A sada mi je rekao da prestanem piti pa da vidimo kak ce se dolje to odvijati... Budemo vidjeli. Nadam se da ce samo od sebe nestati 🤞

Rio
    18. Ožujak 2021. 07:09

Bok cure, ki ako jučer bili na kombiniranom. Sve je u najboljem redu, hvala dragom Bogu. 
    Čak mi je na sec upalila i 4D taman mu se vidio dio glavice, nosic i usta i smijao se 🥰
    https://ibb.co/nsdqF4R
    Ovdje ga je uhvatila taman kad se prestajao smijati. Bas sam bila sretna ❤️ 
    Dogovorila sam sljedeći pregled u 4D, rekla je da i gospodin tata dođe samnom 😍
    Sto se tiče brijanja, obožavam obrijani osjećaj, čist i nesmetan 🤣 
    A kod nas u bolnici dođeš neobrijan, dobiješ po tamburi i nakon toga besplatnu depilaciju hladnim metalnim debelim žiletom na suho 🤣

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

MaryClear
    18. Ožujak 2021. 08:31

tweetyca

MaryClear - pa si ih uzimala oboje do 21og tjedna? To mi zvuci malo cudno, pogotovo kad procitam sve kontraindikacije na ovoj stranicihttps://hrv.insideouthealthsolutions.com/utrozhestan-ili-djufaston-pri-beremennosti.html
    Ipak su to hormoni 🤷🏻‍♀️
    Ali okej, ja znam bit preskepticna prema doktorima i previse ispitivat/proucavat sve 😅

Da, ujutro duphastone, a navecer utorgestan... I ja sam skepricna prema doktorima, ali ovaj je bas dobar doktor i vjerujem mu. Dosad nisam imala nikakvih problema, nuspojava, sve je bilo super. Ali eto jucer na pregledu te dvije glupe ciste u vagini 😔   nadam da ce one nekim cudom nestati. Jer je rekao ako jednog dana budu smetale da se kirurski mogu odstraniti, a i kad beba bude izlazila mozda popucaju od pritiska... Ugl, malo me to uplasilo sve iako mi rekao da ne brinem... Pa si ja u glavi krenem vrtiti da nije od seksa, vibratora(ali ne stavljam ga unutra, samo vani stimuliram) ma joj... Rekao je da se mozemo partner i ja normalno i dalje seksati... Za vrijeme seksa ne osjetim nista dolje nelagodno... Tako da je od hormona valjda kako je doktor rekao... Ma uzas.... Bas sam si jadna. Veseli me jedino to sto me malena jucer tak jako navecer udarila da sam se cak uplasila 😆🙈 Iznenadila me haha

Mallla
    18. Ožujak 2021. 08:34

Kiflica

A sve smo se navikle brijati…to nam je odavno ispran mozak da je tako lijepo…a da smo bile mlade u 70-im godinama bi bile uvjerene da nema nista ljepseg od dlakavog busha..😁😂🙈 sve je to samo moda i nametnuta percepcija. I meni je naravno ljepse bez dlaka, pa se brijem. Samo sam svjesna da sam i ja ispranog mozga haha. Pitajte malo roditelje sta kazu, moj tata zaslini kad vidi slike moje mame u kupacem iz 70-ih god, a sa strane bikinija joj vire dlake….da nema ljepseg od toga, da ovo danas nije normalno da zene izgledaju ko djeca 😂 Naravno, meni je to uzas jer sam ja navikla na slike zena potpuno obrijanih, jos po mogucnosti sa silikonskim dodacima, jer naravno da je to ljepse nego lijepo oblikovane prirodne ali male grudi kakve imam.🙈 Tko tvrdi da nije ispranog mozga, laze sam sebe. 😁

Iskreno ja ne volim da je skroz bez dlaka, to mi je baš odbojno jako. Isto sam stava sta se furamo bit djeca ili sta. Da se razumijemo brijem se al trokutic uvijek ostaje. Nekom je to moje bljak, a evo meni je glat bljak.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    18. Ožujak 2021. 08:39

Hahah tweetyca hahha ista stvar ja sam neprilagođena. Kad je bilo IN bit s oblinama ja sam bila daska, sad kad je IN daska ja sam s oblinama...nikako upast u IN kategoriju.

url=https://lilypie.com]

ana0310
    18. Ožujak 2021. 09:06

Nisam znala da se po dlakama mjeri dal je neko dijete il zena, al ok 😅

2021. M 💗

Bojana2017
    18. Ožujak 2021. 09:27

Cure dajte neki prirodni lijek za umiriti kašalj. Uhvati me u toku noći i u zatvorenom prostoru haos 😔

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Dominique_i_bebita
    18. Ožujak 2021. 09:54

Pretpostavljam da bi pomogai neki od onih prirodnih sirupa za iskasljavanje (islandski lisaj, trputac, jaglac), iako svuda pise da se ne zna zbog nedostatka podataka ali ako nazoves svog doktora i pitas sigurno ima iskustva. Ja sam bila na pragu kupovanja al na kraju me samo boljelo grlo nisam imala kasalj. Ne znam jesam li ista pomogla, vejrojatno ne jer si to i sama znala haha al eto da kazem sta bih ja napravila 
    .
    Maryclear ajoj, koma za cistu, al ako kazu da je bezazleno onda sigurno i je. Bitno da je s bebom sve super a bit ce i s tobom :)! Btw i mene sinoc jako lupio taman kad sam tonula u san pa sam se prepala xD

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.