Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    16. Ožujak 2021. 15:08

Nina, ja sam odslusala tecaj za trudnice doma zdravlja istok i super sam zadovoljna. Traje 2 dana, 15-18h, a treci dan tko zeli ima tecaj dojenja tako da ekstra :)))

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Dominique_i_bebita
    16. Ožujak 2021. 15:10

Čestitaaam curama na pregledima, Tockice preslatkaaa 
    I mi smo danas bili i isto muzu moram oznacit sta je sta pa mi je bilo smijesno kak si mu crtala xD Nas beban je super, raste, spavao je na pregledu, 450 grama..a spavao je ko da mu je super udobno, s otvorenim ustima hehe ovak sam ja to muzu naznacila https://ibb.co/02PNpTn 
    Fora ovo za snimanje, dobro si se sjetila:)
    .
    Ja sam nas prijavila za tecaj trudnicki u domu zdravlja 23. i 24.3. pa javim kak je, iskreno to mi je vise zbog potvrde da muz ide u rodiliste, nisam se puno razmisljala di je bolje. Jel netko pitao za pratnje na Sv Duhu, ne znam kak j tocno bilo pitanje. Smije se da jos od prije mjesec dana, za vinogradsku ne znam najbolje da tamo nazoves?
    .
    Nama su dosla kolicaaa :) joolz hub, bas smo happy, to je bas ono kaj smo htjeli. 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

ana0310
    16. Ožujak 2021. 15:19

Drago mi je da su pregledi prosli super 😊😊
    Mara sretan rockas! 🥳🥳
    Za trudnicki tecaj sam bas sa muzem pricala, trebam izvidjeti jel ima sta u tipa 5. mj 

2021. M 💗

Dominique_i_bebita
    16. Ožujak 2021. 15:27

I da, ne znam tko je spomenuo troll bedside crib..i mi imamo dosta visok krevet pa nam bas kinderbet ne dode u ravninu, jel tog ima u nekom nasem ducanu, inozemstvu, web?

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Kiflica
    16. Ožujak 2021. 17:26

Negativ.Ljubavi

Kiflica

Divne vijesti danas! Cestitam na super pregledima! 🎉Tweetica, super si sjetila snimat, ja uvijek budem u nekom stresu i ne sjetim se, haha.
    Tockice, jako si lijepa!
    Ja sam danas bila u Mulleru, danas imaju 15 posto popusta na pelene i djecju kozmetiku, pa sam kupila nesto pelenica, i neke supermekane tetra pelene 70 bambus/3O pamuk, 55 kn (nisu na popustu).
    A u DM- je do kraja tjedna akcija da se dupliraju bodovi…Od DM sam dobila knjizicu s popustima pa kanim ici u nabavku, a Muller mi jos nije poslao paket s poklonom i knjizicom s popustima.

Ej, Kiflice, daj mi reci to za akciju dupliranja bodova do kraja tjedna u DM-a… općenito se za sve dupliraju bodovi?
    Ja sam bila jučer i iznenadila sam se jer sam dobila masu nekih bodova, a nisam toliko toga kupila… kad ono… potrefila sam te proizvode koji su baš do jučer bili na akciji tipa "30 x više bodova" ili "15 x više bodova" 😀
    Malo sam onda doma proučila na webu, ima stvarno korisnih kupona, treba samo povremeno pratiti…

Evo tu pise: https://www.dm.hr/25x-vise-bodova-na-sve-619388
    Treba aktivirati popust na toj stranici i onda se do kraja ovog tjedna na ukupnu kupnju dobije vise bodova, povodom slavlja njihovog rođendana. 
    Nadam se da se moze kombinirati s knjizicom za trudnice, ne pise nista da ne...vidjet cemo.

Kiflica
    16. Ožujak 2021. 17:33

A zaboravih to pitati prodavacicu u DM kad mi je rekla za popust... vidim sad na njihovoj str da imaju paket za trudnice i paket za bebe. Ja sam dobila samo paket za trudnice (knjizica, biobaza, dnevnik...). Nisam dobila paket za bebe (pelene, vlazne maramice...). Jeste vi isto tako ili drukcije? 

mara5
    16. Ožujak 2021. 18:01

Mari pa ova slika je top! 😂 
    Tockice zgodnice jel idemo na popis sa curicom? 💝
    .
    Hvala cure na cestitkama!. 😊
    .
    Meni je doktorica zadnji put predlozila isto da snimim da pokazem muzu, ta snimka je sou... prvo bila sam bas uzbudjena nisam niti izostrila sliku, onda se tako zanesem i uopce ne gledam sto snimam nego buljim u ekran, a ono mobitek snimio pola ekrana. 😂
    .
    Ja uvijek trazim sliku, a ovaj put mi me preduhitrila i pustila mi odmah 🙈
    https://ibb.co/Bskdd6z
    .
    Dm ne znam kad se dobij3 paket za bebe, ali ja sam trazila bas paket za trudnice.. i kao sto ste vec rekle ti popusti prekratko traju.. uopce nisam planirala kupovati pelene do kraja mjeseca🤷‍♀️

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Amber
    16. Ožujak 2021. 18:16

Cure, sto znaci niska posteljica i jel se zbog toga u zagrebu miruje? Imam dosta nisku posteljicu danas na uzv (9mm, minimum je 20) pa su me, skroz netipicno za Britance, narucili natrag za 4 tjedna. Ali da ne moram mirovati ni nista. Ovo je trebao biti zadnji uzv pa sam sad malo zabrinuta, vjerojatno bez razloga... 

Beba je dobro osim toga! Neposlusna je i sramezljiva ali malos am skakutala po sobi pa smo sve na kraju poslikali! 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Teja1408
    16. Ožujak 2021. 18:31

tweetyca

Mislim da za bebe dobijes kad rodis. Ja se nadam da cu ga pokupit prije nego rodim 😂 tako da ako neka uspije nek javi!

Meni su rekli da kad se beba rodi.
    Ali kao da moze doci i tata ili netko drugi, bitno je samo da bude ista kartica kao i ona s kojom ste podigli paket za trudnice 😊

• Raven7
    16. Ožujak 2021. 18:59

Sto se tice pratnje, u Zagrebu je dopustena samo na svetom Duhu i nogdje drugdje za sada.
    A sto se tice dm paketa za bebe, to nakon rodjenja se podize, provjerena info :))

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.