Ja sam prijavila (u DE) dm, muller, kaufland, hipp. Jedino sam u dm-u pokupila besplatno platnenu maramu sa vrecicom, oni preko aplikacije imaju i kupone za popust. Ostali mi samo salju neke informativne mailove, savjete o trudnoci i slicno pa kasnije ce valjda pakete.
Ja sam nasla krevetic online koji mi se sviÄa, ali nisam jos napravila narudzbu... bijeli, drveni, s kotacicima, 5 visina i jednom stranicom koja se moze maknuti i spojiti krevetic sa bracnim krevetom. U pocetku bi imala krevetic odmah pored bracnog, ali s dignutim svim resetkama, da ne bi slucajno zgnjecila bebu, a kasnije bi skinula jednu stranicu da mozemo skupa spavati do negdje 3.godine i onda bi kupili veliki krevet i preselili ju u njenu sobu... tako nekako je plan, a vidjet cemo kako ce ici.Ā
Mi smo uzeli Kombi kinderbett, madrac se može dizati i spuÅ”tati na 3 razine, a beba kad poraste, skinu se stranice i ostane djeÄji krevetiÄ koji se može koristiti do 8.godine. TakoÄer Äe ispoÄetka biti u naÅ”oj spavaÄoj sobi š
Cure, thnx na odg i preporukama! š¤ cekat cu ljetnu kolekciju!
Meni je stigao JGL paket i preuzela sam Dm paket, a za drugo sam se tek prijavila pa ni nece jos.
Tweetyca, hvala sto si mi ukazala na to da nisu mozda trake bas najbolje rjesenje za male glavice u razvojuā¦odmah sam se malo ohladila od traka!š Mozda eventualno kupim jednu za neki kratki photo-session ali ne budem joj stavljala to na glavu cesto ni puno, istina da ni ja nikad nisam voljela trake ni rajfove, zuljaju.
Mislim da je ono sto trazis Len podloga za presvlacenje od Ikee⦠kao neka tetrica je, pamuk gore, a nepromociv materijal dole, pa mozes nosit sa sobom i presvlaciti bebu bilo gdje, a ja ju kanim drzat na kaucu ispod bebe, da sprijeci nezgodeā¦
https://www.ikea.com/hr/hr/p/len-podloga-za-previjanje-tockasto-siva-60453913/
Koji je to JGL? Trazim na netu, ali ne pronalazim š
Cure, thnx na odg i preporukama! š¤ cekat cu ljetnu kolekciju!
Meni je stigao JGL paket i preuzela sam Dm paket, a za drugo sam se tek prijavila pa ni nece jos.
Tweetyca, hvala sto si mi ukazala na to da nisu mozda trake bas najbolje rjesenje za male glavice u razvojuā¦odmah sam se malo ohladila od traka!š Mozda eventualno kupim jednu za neki kratki photo-session ali ne budem joj stavljala to na glavu cesto ni puno, istina da ni ja nikad nisam voljela trake ni rajfove, zuljaju.
Mislim da je ono sto trazis Len podloga za presvlacenje od Ikee⦠kao neka tetrica je, pamuk gore, a nepromociv materijal dole, pa mozes nosit sa sobom i presvlaciti bebu bilo gdje, a ja ju kanim drzat na kaucu ispod bebe, da sprijeci nezgodeā¦
https://www.ikea.com/hr/hr/p/len-podloga-za-previjanje-tockasto-siva-60453913/
Koji je to JGL? Trazim na netu, ali ne pronalazim š
Jgl je mamina skrinjica... na listi je na onoj stranici dobar dil sto se dijelila. :)Ā
Ja sam prijavila (u DE) dm, muller, kaufland, hipp. Jedino sam u dm-u pokupila besplatno platnenu maramu sa vrecicom, oni preko aplikacije imaju i kupone za popust. Ostali mi samo salju neke informativne mailove, savjete o trudnoci i slicno pa kasnije ce valjda pakete.
U rossmann se isto možeŔ prijaviti. U subotu sam kod njih pokupila torbicu. Evo i slika
š±š¼āāļø 29 god
š§š» 31 god
š¶ š2021š
01.2022. krenuli na bebu br.2 šš¼š¤
Iliti jadran galenski laboratorij⦠:)
Hvala. Sad sam skuzila sa sam isto vec prije popunila obrazac na njihovoj stranici hehehš
Sortiraj odgovore
Najstariji