Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Ožujak 2021. 12:55

Ja sam čula za Petrovu da ima odličan taj trudnički tečaj, ali se navodno dodatno plaća...
    Ima li neka možda više info o tome?

16. Ožujak 2021. 12:56

Meni danas stigle neke stvari za bebu, babygim, zvečkice i sl. i baš me emocije peru jer se sve ovo događa, i mali se javlja. Baš sam sretna 😭

MariLove12
    16. Ožujak 2021. 13:44

Mara sretan rockaaaasss 
    Baš je lijepo doći i pročitati toliko pozitivnih vijesti sa pregleda! ❤️
    Evo i naša slika sa današnjeg, miš mali je pokrio uši sa rukama hahaha izgleda da mu ne paše ultrazvuk  https://ibb.co/VHLk2Dh ne znam koliko se kuži, licem je okrenut prema nama i gore pri vrhu se vidi ruka, dlan i prstici na uhu :)))) 

It's a boy! 💙

MariLove12
    16. Ožujak 2021. 13:51

https://ibb.co/hR8RV8z
    A ovako sam mužu nacrtala da skuži šta je šta 

It's a boy! 💙

miska
    16. Ožujak 2021. 14:19

Mara sretan rodjendan! 😊
    I mene su pocele malo prati emocije jer svako malo kupim neku sitnicu, bebac svakim danom sve jace i cesce udara a i skuzim koliko vrijeme brzo prolazi! 😊 🥰

Aneee
    16. Ožujak 2021. 14:31

Točkica predivna si 😘😘 i dalje prezgodna ❤  i super na curici 🥰
     MariLove12 bebica slatka 😊 hahhah lijepo si mužu nacrtala 😄😄
    Čestitam svima na dobrim pregledima...još malo i mi ćemo naše bebice držati u rukama, a ne samo na uzv vidjeti...jedva čekam 🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiflica
    16. Ožujak 2021. 14:35

Divne vijesti danas! Cestitam na super pregledima! 🎉Tweetica, super si sjetila snimat, ja uvijek budem u nekom stresu i ne sjetim se, haha.
    Tockice, jako si lijepa!
    Ja sam danas bila u Mulleru, danas imaju 15 posto popusta na pelene i djecju kozmetiku, pa sam kupila nesto pelenica, i neke supermekane tetra pelene 70 bambus/3O pamuk, 55 kn (nisu na popustu).
    A u DM- je do kraja tjedna akcija da se dupliraju bodovi...Od DM sam dobila knjizicu s popustima pa kanim ici u nabavku, a Muller mi jos nije poslao paket s poklonom i knjizicom s popustima. 

Kiflica
    16. Ožujak 2021. 14:39

Mara, sretan rođendan! MariLove, awww bebi slatki😍 

Kiflica
    16. Ožujak 2021. 14:40

Ups, zaboravila napisati da su u Mulleru u paketu 2 tetrice za tu cijenu. 😊 

Nina27
    16. Ožujak 2021. 14:40

Mara5 hvala 🥰 i sretan ti rođendan! 
    Hvala i Amber i Mirjam2 na dobrodošlicama (natrag 😁). 
    Točkicaa baš si lijepa i slatka, lijepo se vidi trbuščić. 🥰
    A MariLove12 bas je velika beba sad već. Stvarno predivno. ☺️ Tak će se meni vjerojatno vidjet na idućem ultrazvuku za 2 tjedna. 

Ja sam poslala upite za ove online tečajeve prek doma zdravlja pa vam javim sto su mi rekli. Da, za sad je samo objavljeno za 3.mj ali mene zanimaju 4. i 5. mj. :)

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.