Ja sam čula za Petrovu da ima odličan taj trudnički tečaj, ali se navodno dodatno plaća...
Ima li neka možda više info o tome?
Meni danas stigle neke stvari za bebu, babygim, zvečkice i sl. i baš me emocije peru jer se sve ovo događa, i mali se javlja. Baš sam sretna 😭
Mara sretan rockaaaasss
Baš je lijepo doći i pročitati toliko pozitivnih vijesti sa pregleda! ❤️
Evo i naša slika sa današnjeg, miš mali je pokrio uši sa rukama hahaha izgleda da mu ne paše ultrazvuk https://ibb.co/VHLk2Dh ne znam koliko se kuži, licem je okrenut prema nama i gore pri vrhu se vidi ruka, dlan i prstici na uhu :))))
It's a boy! 💙
https://ibb.co/hR8RV8z
A ovako sam mužu nacrtala da skuži šta je šta
It's a boy! 💙
Mara sretan rodjendan! 😊
I mene su pocele malo prati emocije jer svako malo kupim neku sitnicu, bebac svakim danom sve jace i cesce udara a i skuzim koliko vrijeme brzo prolazi! 😊 🥰
Točkica predivna si 😘😘 i dalje prezgodna ❤ i super na curici 🥰
MariLove12 bebica slatka 😊 hahhah lijepo si mužu nacrtala 😄😄
Čestitam svima na dobrim pregledima...još malo i mi ćemo naše bebice držati u rukama, a ne samo na uzv vidjeti...jedva čekam 🥰🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Divne vijesti danas! Cestitam na super pregledima! 🎉Tweetica, super si sjetila snimat, ja uvijek budem u nekom stresu i ne sjetim se, haha.
Tockice, jako si lijepa!
Ja sam danas bila u Mulleru, danas imaju 15 posto popusta na pelene i djecju kozmetiku, pa sam kupila nesto pelenica, i neke supermekane tetra pelene 70 bambus/3O pamuk, 55 kn (nisu na popustu).
A u DM- je do kraja tjedna akcija da se dupliraju bodovi...Od DM sam dobila knjizicu s popustima pa kanim ici u nabavku, a Muller mi jos nije poslao paket s poklonom i knjizicom s popustima.
Ups, zaboravila napisati da su u Mulleru u paketu 2 tetrice za tu cijenu. 😊
Mara5 hvala 🥰 i sretan ti rođendan!
Hvala i Amber i Mirjam2 na dobrodošlicama (natrag 😁).
Točkicaa baš si lijepa i slatka, lijepo se vidi trbuščić. 🥰
A MariLove12 bas je velika beba sad već. Stvarno predivno. ☺️ Tak će se meni vjerojatno vidjet na idućem ultrazvuku za 2 tjedna.
Ja sam poslala upite za ove online tečajeve prek doma zdravlja pa vam javim sto su mi rekli. Da, za sad je samo objavljeno za 3.mj ali mene zanimaju 4. i 5. mj. :)
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji