Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    14. Ožujak 2021. 23:00

Ali ok ako je neka provjerena stranica....i da je Hr, ne nesto izvana, posta ionako ne funkcionira...

Aneee
    15. Ožujak 2021. 05:47

I ja sam preskočila br.50 jer mislim da je to zaista premalo i da će beba jednom ili niti jednom obuci tu veličinu...čak i br.56 nisam uzimala previše, više sam uzimala br.62....u 56 mislim uzeti još preklopnih bodija  i bit će mi onda dosta. 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Raven7
    15. Ožujak 2021. 07:56

Ja sam za sada uzela 5 bodija kratkih rukava i 5 bodija bez rukava 56 i 62 i to je to. Sto se tice velicine 50 smatram za sebe da mi ne treba iz razloga jer smo i suprug i ja bili vece bebe od 53cm, ali vidjet cemo, jos cu nesto robice dobiti tako da poslozit ce se sve. Za sada kupujem vise onih stvari koje nisu robica i odjeca, tipa posteljine, dekice...

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

• snje
    15. Ožujak 2021. 09:47

Kiflica

Ali ok ako je neka provjerena stranica….i da je Hr, ne nesto izvana, posta ionako ne funkcionira…

Kiflice, ja ti mogu preporučiti Modnu kućicu Dizzy - mali domaći proizvođač, divan pamuk, kvalitetna odjeća (ne mijenja oblik kad opereš, na to sam hiperluda), fleksibilni su za dostavu (ak si iz zg, možeš doći k njima u sjedište pokupiti naručeno) i upakiraju često poklon iznenađenja uz narudžbu :-)

https://www.modnakucicadizzy.hr/shop/category/body-za-bebe/

Dominique_i_bebita
    15. Ožujak 2021. 09:59

Hvala cure za savjete. Isto ne planiram kupovati 50 broj, isti razlog kao i vi svi. Jucer smo bili na druzenju gdje je bila beba od 1 mjesec, tek navrsila i vec nosi 62. Jer mali se rodio s 53 cm, 4,2 kg i kazu da su mu samo 2 tjedna mogli broj 56 obuć..tak da..ja cu se isto tak nekak fokusirat vise na 62 a ove 56 stvarcice ce beba tak i tak nosit u sred ljetne vrucine i racunam da cu oblacit vecinom bodije i carapice, kapice eventualno. A i sve se to brzo opere i osusi po ljetu tak da ne moram imat ne znam kakve zalihe.
    .
    Kad citam vas kak vam je to sve slatko i jednostavno za kupit robicu bebama pomislim si koji je moj problem hahah ja to ko za sebe, previse gledam, biram jel mi lijepo a imam takav glupi ukus, toliko jednostavan da mi svaki dodani detaljcic smeta -.- osim ak se bas ne potrefi da mi je to nesto slatko, al to je rijetko.. tak da imam feeling da ce mi beba bit stalno u bijelim ili nekim jednobojnim bodijima hahah btw Kiflice pogledaj si na H&Movim stranicama oni imaju tako kompletirane jednobojne bodije sa pripadajucim hlacicama, imaju u raznim bojama, i zajedno za kupit i odvojeno, ja sam tamo nasla dosta tak jednostavnih stvari koje mi se svidaju, al imaju i s dezenima posebno za curice isto puno tog. 
    .
    I da, da pohvalim H&M bijele trudnicke hlace/traperice, odlicne su barem meni, udobne, lijepo stoje, nebi se ni reklo da su trudnicke, vidim da ih nemaju online al ja naisla uzivo na MAMA odjelu. Slika nije neka al evo ak nekog zanima da dobije bar neki dojam https://ibb.co/kSG2HRF

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Iva9
    15. Ožujak 2021. 10:02

Jooj ja sam prvoj svugdje trakice kupovala, imate u H&M-u, ili online.. Mickwy handmade ima divne.
    Ja sam neki dan narucila jaknicu za deckica jer si nisam mogla pomoci (a bilo je snizenje - 20%), uzela sam 68

Iva9
    15. Ožujak 2021. 10:03

Jeste vidjele kako reserved ima lijepe trudnicke traperice i hlace?? Divnee
    Ne znam iz kojeg razloga, slike mi ne zeli ucitati.. Ali divne su 

Iva9
    15. Ožujak 2021. 10:05

Iva9

Jeste vidjele kako reserved ima lijepe trudnicke traperice i hlace?? Divnee
    Ne znam iz kojeg razloga, slike mi ne zeli ucitati.. Ali divne su

Stavljam link evo.. Bas bas su lijepe
    https://www.reserved.com/hr/hr/woman/inspired/reserved-for-mum

mara5
    15. Ožujak 2021. 10:20

Da i ja cu si naruciti njihove...pa cemo viditi jesu tako dobre

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bojana2017
    15. Ožujak 2021. 11:29

Kiflica

Kiflica

Bojana2017

Ja nisam ništa uzimala 50, a i ne planiram, od 56 idem. Tako sam i u prvoj trudnoći. Bebe jako brzo to izrastu i ako se rodi beba od 52-53 cm to 50 će obući 1 ili 2 puta. Moja je imala 49cm pa smo krenuli sa 56 brojem.
    Što se tiče kupovine preporučujem kupovinu van godišnjih doba, ja kupujem npr. jaknu za iduću zimu sad u martu-aprilu jer bude super sniženja.
    Isto sam svojoj curi nakupovala brdo ljetnih pidžamica, majica po smiješnim cijenama tamo nekad u desetom mjesecu prošle godine.
    Pričam o starijoj curici a tako planiram i sa drugom 🙈 s tim da ima puno stvari od prve.

Bojana, kako znas unaprijed pogoditi dobar broj robice? Ili si preracunas koliko ce bizi tada stara, pa tako racunas da ce biti i velika?
    Ja sam dosts zbunjena oko kupnje bebi robice, srecom pa sam vec dobila nesto i dobit cu jos.
    Evo gledam npr.po ducanima svuda ima preslatkih baby bodija, vecinom na dugi rukav. Ali dole nema nista, samo se zakopcava među nogama i gole su noge. Pa ne izgledam mi bas da bi se to tako trebslk nosit, a nigdje ne vidim da se prodaju donji dijelovi hlacice koje pasu. Svi setovi godnji i donji su za stariju djecu, ne bebe. Pa kako onda skombinirati?
    🙈😊
    Btw hvala cure na odg.za pojas!

Ili tako male bebe i ne trebaju nista dole ljeti, nego samo bodi? Dole neka dekica, tetrica?🤔

Po proračunu koliko će beba biti stara, taj broj i uzimam. Nijedan broj nije samo za mjesec dana, pogotovo kako bebe rastu idu i do 6 mjeseci opsega, tako da je lako vidjeti koji broj će odgovarati.
    Što se tiče oblačenja taj bodi ide ispod neke odjeće ili bodi i donji dio neki preko njega, bez gornjeg dijela.
    Ja sam konkretno uzela par bodija dugih i par kratkih rukava, donjih dijelova i 2 ljetna kompletica 56, kratke hlačice i majica kratkih rukava. S obzirom da trebam roditi početkom sedmog mjeseca, a na moru smo, kontam da će nam trebati ljetnih stvarčica. Lako prekriti malu bebu u kolicima.
    Polako, tek stiže ljetna robica, biće sigurno divnih kompletića.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.