Ja nisam ništa uzimala 50, a i ne planiram, od 56 idem. Tako sam i u prvoj trudnoći. Bebe jako brzo to izrastu i ako se rodi beba od 52-53 cm to 50 će obući 1 ili 2 puta. Moja je imala 49cm pa smo krenuli sa 56 brojem.
Što se tiče kupovine preporučujem kupovinu van godišnjih doba, ja kupujem npr. jaknu za iduću zimu sad u martu-aprilu jer bude super sniženja.
Isto sam svojoj curi nakupovala brdo ljetnih pidžamica, majica po smiješnim cijenama tamo nekad u desetom mjesecu prošle godine.
Pričam o starijoj curici a tako planiram i sa drugom 🙈 s tim da ima puno stvari od prve.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ja sam uzimala Etherealovu minky dekicu i prezadovoljna sam materijalom. Sad na ovom snizenju narucila sam dvije posteljine, jastuk i poplun i jedva cekam da stigne. Bas sam zadovoljna s njihovom opremicom za bebe 🤩🥰
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Ja nisam ništa uzimala 50, a i ne planiram, od 56 idem. Tako sam i u prvoj trudnoći. Bebe jako brzo to izrastu i ako se rodi beba od 52-53 cm to 50 će obući 1 ili 2 puta. Moja je imala 49cm pa smo krenuli sa 56 brojem.
Što se tiče kupovine preporučujem kupovinu van godišnjih doba, ja kupujem npr. jaknu za iduću zimu sad u martu-aprilu jer bude super sniženja.
Isto sam svojoj curi nakupovala brdo ljetnih pidžamica, majica po smiješnim cijenama tamo nekad u desetom mjesecu prošle godine.
Pričam o starijoj curici a tako planiram i sa drugom 🙈 s tim da ima puno stvari od prve.
Bojana, kako znas unaprijed pogoditi dobar broj robice? Ili si preracunas koliko ce bizi tada stara, pa tako racunas da ce biti i velika?
Ja sam dosts zbunjena oko kupnje bebi robice, srecom pa sam vec dobila nesto i dobit cu jos.
Evo gledam npr.po ducanima svuda ima preslatkih baby bodija, vecinom na dugi rukav. Ali dole nema nista, samo se zakopcava među nogama i gole su noge. Pa ne izgledam mi bas da bi se to tako trebslk nosit, a nigdje ne vidim da se prodaju donji dijelovi hlacice koje pasu. Svi setovi godnji i donji su za stariju djecu, ne bebe. Pa kako onda skombinirati?
🙈😊
Btw hvala cure na odg.za pojas!
Bojana, kako znas unaprijed pogoditi dobar broj robice? Ili si preracunas koliko ce bizi tada stara, pa tako racunas da ce biti i velika?
Ja sam dosts zbunjena oko kupnje bebi robice, srecom pa sam vec dobila nesto i dobit cu jos.
Evo gledam npr.po ducanima svuda ima preslatkih baby bodija, vecinom na dugi rukav. Ali dole nema nista, samo se zakopcava među nogama i gole su noge. Pa ne izgledam mi bas da bi se to tako trebslk nosit, a nigdje ne vidim da se prodaju donji dijelovi hlacice koje pasu. Svi setovi godnji i donji su za stariju djecu, ne bebe. Pa kako onda skombinirati?
🙈😊
Ili tako male bebe i ne trebaju nista dole ljeti, nego samo bodi? Dole neka dekica, tetrica?🤔
🙈😊
Ili tako male bebe i ne trebaju nista dole ljeti, nego samo bodi? Dole neka dekica, tetrica?🤔
Obicno se taj body oblaci ispod neke druge odjece, koliko sam ja skontala od prijateljica :) mada one nisu imale ljetne bebe al sigurno se uvijek mogu kombinirat s nekim donjim dijelom, trenerkicom bitno je da su jednobojne da se kombiniraju bolje :)
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Ljetna roba za bebe jos nije dosla kako treba u trgovine zato je sve dugacki rukav.
Meni su sve mame rekle, uključujući i moju koja ima svo troje ljetne djece da je dovoljno samo bodi dugih rukava prva dva tjedna i carapice, a kasnije kratki rukav i carapice. Hlacice i benkice treba imati za predvecer ili ako je hladan dan. Al generalno za zege je bodi, carapice i eventualno pamucna kapica ako je vjetar. I to je baza...
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Slucajno sam stisnula posalji...
To naravno svatko za sebe odlucuje, ali to su neke smjernice koje sam ja dobila.
A velicine... ja isto imam 56 i 62 za pocetak. 50 preskacem jer nema smisla... cak i male bebe to prerastu prebrzo, a vecini niti ne odgovara uopce tako da... ak računamo da je prosjek beba od 48-55cm nema smisla kupovati 50 po meni... no i to je odluka svaka za sebe.
Ja sam vec pocela kupovati isto, obzirom da mi je lakse to sad sve nabaviti nego trcati zadnji cas.
A to sto ti vele koliko je teska beba isto nije mjerilo. Znaju omasiti od pola kg-kg tako da se ja ne pouzdam u to njihovo mjerenje.
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
https://ibb.co/Q6QHVX3
Meni je kuma pocela izdvajati neutralne tonove od svoje curke,
Ja sam uz bodi zamilila nesto ovako najbolje sa ovim tajicama koje vec imaju stopalice.. ili bez pa navuci jos i carapice.. to ako je ok temperatura..
.
Ako bude bas vruce mislim da ce biti i bodi sa kratkim rukavima carapice na noge i tetrica preko.
.
Dugacki bodi moze jos ici uz ono odjelce za spavanje npr.
https://ibb.co/rkYGCw5
.
Ja isto krecem od 56, i pripremit cu si jos 62.. a poslije cemo gledati kako bebac raste sto cu sve dobit i lagano dokupljivati..
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ljetna roba za bebe jos nije dosla kako treba u trgovine zato je sve dugacki rukav.
Meni su sve mame rekle, uključujući i moju koja ima svo troje ljetne djece da je dovoljno samo bodi dugih rukava prva dva tjedna i carapice, a kasnije kratki rukav i carapice. Hlacice i benkice treba imati za predvecer ili ako je hladan dan. Al generalno za zege je bodi, carapice i eventualno pamucna kapica ako je vjetar. I to je baza…
Dok sam tipkala i razmisljala stigla si me sa objavom, ali da slicno razmisljamo 🤭
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ok, hvala!
Vidim da curicama cesto stabljaju trake za kosu ns glavu, mso d masnicom ili cvjeticem. Jeste to gdje vidjel za kupit? Ja jos nisam naisla... Nisam bas fan narucivanja online bez da vidim uzivo i opipam...
Sortiraj odgovore
Najstariji