Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dominique_i_bebita
    13. Ožujak 2021. 13:31

točkicaa

Joooj cure danas sam imala party u stomaku 😍😍
    Jutros pijem kavicu i kihnem onako momacki, sama sam sebe prepala koliko sam jako kihnula, bacim pogled na stomak i kazem a jesam te sad prepala bebice i skuzim kozu kako mi je malo poskocila na jednom mjestu. Ostala sam paf. Prvi put sam to vidila. I naravno vrag mi nije dao mira reko moram to jos par puta vidit da povjerujem i pustim pjesmu na mobitelu na najjace stavim kod stomaka i beba me izlupala jedno 10tak puta. Naravno to je sve bilo lagano skroz i morala sam se dobrano skoncentrirati da to vidim al sam vidila. Preuzbuđena sam 😂😍😍pogotovo jer zadnjih 5 dana nisam nista osjetila

Aww :)) preslatko. Mi smo isto skuzili da tak reagira pa mu pricamo, zovemo, zezamo ga haha sve jace i jace se osjeti kak lupka i samim tim ja nekak imam sve vise osjecaja i povezanosti s njim..

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Mallla
    13. Ožujak 2021. 14:42

Joooj sviđa mi se Švedska! Slažem se sa njihovim stavom da je trudnoća prirodno stanje i da je tijelo savršena mašina, te da je nepotrebno sve za što nema indikacija. I opcija opuštenog poroda mi se jako sviđa. Npr. Meni je bilo grozno rađati ležeći, imala sam ideju da ako kad imaš tvrdu stolicu a želiš obavit nuždu najbolje ide kad čučneš zašto tako ne bi bilo s porodom, čučnut ili kleknut da i gravitacija čini svoje...možda je moja misao luda ili medicinski neispravna ne znam ali vjerujem da je prirodni proces i osjećaj žene nešto što treba poštivati.
    Ja se danas uhvatila raditi sve što nisam posljednjih tjedana (detaljno čistiti kuću). Umaram te ekstra brzo i uspušem se ko zmaj....al bar ce bit čisto.
    Što se udaraca tice mislim da moja curka stvara ritam, udarci su sad vec dosta jaki i poskoci i trbuh. Isto na određenu muziku reagira i na određenu hranu. Osjetim ponekad i štucanje. Bliži se polako vrijeme susreta i baš se veselim. Tu i tamo me malo uhvati neki mini strah al zapravo je on u manjini....

url=https://lilypie.com]

ana0310
    13. Ožujak 2021. 15:48

Ja sam izgleda riješila robicu, kupila i narucila sta mislim da je dovoljno za prva 3 mjeseca, al bez nekih pretjerivanja jer mislim da cu dosta toga dobiti pa sam se drzala bazicnih stvari. Bas sam si sretna sad i ponosna jer nisam nagomilala svega i ulovila sam ono sto nam se svida 😅 Sad stanka pa kupiti velike stvari i higijenske potrepstine, al to negdje u 5. mjesecu za svaki slucaj da je spremno.

2021. M 💗

ana0310
    13. Ožujak 2021. 15:49

Mirjam2

točkicaa

Jutros pijem kavicu i kihnem onako momacki, sama sam sebe prepala koliko sam jako kihnula, bacim pogled na stomak i kazem a jesam te sad prepala bebice i skuzim kozu kako mi je malo poskocila na jednom mjestu. Ostala sam paf. Prvi put sam to vidila. I naravno vrag mi nije dao mira reko moram to jos par puta vidit da povjerujem i pustim pjesmu na mobitelu na najjace stavim kod stomaka i beba me izlupala jedno 10tak puta. Naravno to je sve bilo lagano skroz i morala sam se dobrano skoncentrirati da to vidim al sam vidila. Preuzbuđena sam 😂😍😍pogotovo jer zadnjih 5 dana nisam nista osjetila

Mi jučer slagali neki namještaj i kak je muž krenuo borati rupe na zidu mali se toliko trznuo, ja sam se baš prepala, baš mi je žao bilo i grozno sam se osjećala 😟

Nemas se zasto grozno osjecati, sve je to normalno 😊🤗

2021. M 💗

ana0310
    13. Ožujak 2021. 16:33

tweetyca

Ja sam nasla pidjamice sa dvosmjernim patentom tako da mislim da ce bit takve pidjame. Nemam zivaca za one dugmice otkopcavat po noci 😅

Da, ja sam isto vecinu pidama uzela sa zipom, pretpostavljam sa ce i kroz dan biti u pidamicama nekad pa cu za te slucajeve koristiti tih par na gumbice.

2021. M 💗

sassy
    13. Ožujak 2021. 17:03

Dominique_i_bebita

točkicaa

Aww :)) preslatko. Mi smo isto skuzili da tak reagira pa mu pricamo, zovemo, zezamo ga haha sve jace i jace se osjeti kak lupka i samim tim ja nekak imam sve vise osjecaja i povezanosti s njim..

Zvuci divno 🥰 od koje sedmice bebe cuju i tako reaguju, kada si ti primijetila?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Kiflica
    13. Ožujak 2021. 17:14

Divno za udarce i pokrete! Mi smo danas isto isli gledat trbuh da vidimo vidi li se kad udari i bas se vidi!!! Haha predobro. 😍❤
    Gdje ste nasle te piđamice sa ziperom? Ja nasla sve na dugmice. Dobila savjet da trebaju dugmici bit na obje nogice, ne so jednoj jer je tesko onda uvuc tu nozicu...ili bodi plus hlacice sa nogavicama.
    Joj ti porodi i vođenje trudnoce u  Svedskoj, UK i Njemackoj su divota! Zvuce ko spa tretman... malo sam ljubomorna! Kod nas u Hr ce bit sve samo ne to... haha. A to za porod lezecki, to je i medicibski najgori polozaj za rodit, neprirodan. Prakticira se iskljucivo zato jer je tako doktorima i babicama lakse vidjet sta se desava... 

Dominique_i_bebita
    13. Ožujak 2021. 17:57

Da..slazem se ovo za porode u inozemstvu, zvuci idealno, a i vođenje trudnoce koje ne ispada ko da je trudnoca bolest zvuci super, ja se nebih bunila, dok se dobro trudnica osjeca i nema neke tegobe koje nisu normalne za trudnocu treba pustit da sve ide svojim tokom.
    .
    Tek prije par dana smo skuzili to za zvukove i na lupkanje da reagira, mozda se slucajno potrefilo al mi je svejedno bilo drago :) isto volim preko trbuha gledat kak se rita, i sve se jace osjeti i vidi :D 
    .
    Ana super za robicu..nek si se rijesila! mi smo prvo rijesili velike stvari a robicu ćemo pred kraj, kad vidim sto ce mi falit ako nesto dobijem.

MaryClear
    13. Ožujak 2021. 18:20

Evo konacno sam kupila prvu robicu za malenu 🥰 u Pepcu 18kn. Ovo je prvo, a onda cu tek kasnije u 4/5mj ostalo. Ovo mi je bilo preslatko pa sam morala uzet❤️🥰
    https://ibb.co/JrKJqb8

Dominique_i_bebita
    13. Ožujak 2021. 18:48

Ajme stvarno je presladak bodi! 
    Ne kuzim jel pricate o pidzamama za mamu ili za bebu? :confused:

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.